Holnapi találkára keresünk férfit feleség dupla kényesztetésére---ápoltság,diszkréció,kellemes méret feltétel
Sziasztok!
22éves tiszaújvárosi srác vagyok,lenne kedvetek ismerkedni esetleg?
Természetesen képet is küldök,ha komolyan gondoljátok.
Üdv.
22éves tiszaújvárosi srác vagyok,lenne kedvetek ismerkedni esetleg?
Természetesen képet is küldök,ha komolyan gondoljátok.
Üdv.

Sziasztok!
Dunaújváros és környékén szívesen ismerkednék csajok, párok esetleg átutazok akik egy gyors menetre vágynak.
Igényes ebereknek mindig készen állok!
Dunaújváros és környékén szívesen ismerkednék csajok, párok esetleg átutazok akik egy gyors menetre vágynak.
Igényes ebereknek mindig készen állok!
Hello!
Érett nővel szeretnék megismerkedni, illetve ilyen hölgytagú párral!
Érett nővel szeretnék megismerkedni, illetve ilyen hölgytagú párral!
Sziasztok. Lányt, hölgyet keresnék ma egy kis autós kényeztetésre vagy kukkolásra. Diszkréció mellett. Kecskemét és környéke.
Sziasztok! Budapesti maganklinikan dolgozo,24 eves egyetemista vagyok! Sportos es kifejezetten jokepu. munka utan(4 ora) szivesen csatlakoznek igenyes fiatal/fiatalos parpkhoz, a holgy oromere. Az intim meretem eddig minden partneremnek imponalt(19-20 cm, soha nem mertem le). Az agyban valo aktivitasom is lehengerlo allitolag! varom az uzeneteitek!
Írsz elérhetőséget?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 13. kedd 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 13. kedd 23:06
Törölt felhasználó (21503)

39 éves barátnőm kényeztetésére keresek egy vagány, hetero, méretes férfit 30-ig, Békéscsabán, péntek estére.
Zalaegerszegen közeléből keresek fiatal fiút fiúkat orális gyönyörökhöz. Pár hölgytagja
helyes fiatal fiút fiúkat szopnék egerszegen. pár hölgytagja
39 éves barátnőm kényeztetésére keresek egy vagány, hetero, méretes férfit 30-ig, Békéscsabán, péntek estére.
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék 3 .nak,vagy egyedülálló hölgyeket keresek .Somogy,Tolna,Zala,Megyéből.
25 eves srac keresi aktiv szexmanias holgy partneret minden jora! Nekem elso a no aztan johetek en

22 éves Bp. pasi vagyok idősebb hölgyekkel ismerkednék . írjanak bátran privátban hölgyeim

Helló! Magányos hölgyet keresek 40-60 között tartós szexkapcsolatra tolna m-böl Szekszárd-Paks és környékéről!! 30-as srác
20.ker?

szia valamilyen elérhetőséget tudnál adni skype?
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2014. 05. 06. kedd 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
30 éves csongrád megyei férfi keres leszbi videó kedvelő nőt 17-50 éves korig, akivel az izgalmas videók nézése közben kényeztetnénk egymást és fantáziálnánk, beszélnénk róla...Alkat (az ésszerűségig) nem számít, kinézet sem. Helyem van. Csak élvezni lehet
címem: frakkos84@citromail.hu

Hello!
Fiatal, diplomás srác vagyok (Baz megyéből, Sátoraljaújhely környékéről), szívesen kényeztetnék érettebb hölgyeket.
Maximális diszkréció garantált.
Fiatal, diplomás srác vagyok (Baz megyéből, Sátoraljaújhely környékéről), szívesen kényeztetnék érettebb hölgyeket.
Maximális diszkréció garantált.
Sziasztok
Hölgyeket keresek ! Én 18 éves vagyok , Budapesten élek , tapasztalatlan
. Inkább idősebb hölgyeket keresek , de ha fiatal vagy az is jó
Párok kérem ne írjanak . KIZÁRÓLAG HÖLGYEKET KERESEK

fiatal, kezdő, szűz fiúkat keresek akik szeretnék szopni a melleim és közben kiverni maguknak, akár többen is egyszerre. priviben írj!