Sziasztok,
40-55 év közti érett hölgy partnerem keresem Budapestről. Ha vágysz arra, hogy visszafiatalítsanak, ne tartsd magadban
40-55 év közti érett hölgy partnerem keresem Budapestről. Ha vágysz arra, hogy visszafiatalítsanak, ne tartsd magadban

Szia! Merre keresel?
(Ez egy válasz Hamvaspina18 üzenetére (2024. 09. 17. kedd 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 17. kedd 12:21

Sziasztok.
18 éves csaj keres érett kemény faszt.
Többes is oké.
Többes is oké.
Sziasztok! Szívesen átadnám tapasztalatomat fiatal lánynak, ha van rá igény. Az sem baj, ha még nem voltál férfival, ha valamiért gátlásos vagy. Keress privátban bizalommal.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már régóta ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Szia . Merre ? Köszi
(Ez egy válasz Hamvaspina18 üzenetére (2024. 09. 17. kedd 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 17. kedd 12:21

Sziasztok.
Többes is oké.
Többes is oké.
Sziasztok.
Többes is oké.
Többes is oké.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Sziasztok! Budapest - Vác vonalán szívesen talalkozom hölgyel vagy párral ma ...
Pécs és környékén valaki????
Sziasztok.Budajenő-Budakeszi-Zsámbék-Piliscsaba környékén kalandoznék.
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek ma este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel.
Sziasztok.
30 éves úrként párhoz csatlakoznék.
40 körüli pár lenne az ideális jelölt, ahol a holgytag nagy cicikkel megáldott.
Privátban küldök képet, van whatsupp is..
Pest megye, Budapest...
30 éves úrként párhoz csatlakoznék.
40 körüli pár lenne az ideális jelölt, ahol a holgytag nagy cicikkel megáldott.
Privátban küldök képet, van whatsupp is..
Pest megye, Budapest...
Sziasztok
29 éves mackós alkatú srác vagyok.
Ma delutánra/estére keresek valakit aki jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny.
29 éves mackós alkatú srác vagyok.
Ma delutánra/estére keresek valakit aki jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny.
Szombat estére/Vasárnapra keresek Lányt/Nőt vagy Hölgy tagú párt aki análisan felavatná a szűz hátsómat felcsatolhatóval.A Strapon szex élményt szeretném megélni amikor az ellenkező nem kiélné magát rajtam mikor a műfarkára húz és megkefél.Szeretném megtapasztalni az érzést mikor bennem lenne egy műfarok és ki be jár amint egy Hölgy ütemesen dug vele.
Pároknál csakis Női aktivitás jöhet szóba!
Férfiak kizárva!!!
Pároknál csakis Női aktivitás jöhet szóba!
Férfiak kizárva!!!
Sziasztok!
Fiatal lányt keresek Borsod, illetve a környező megyékből.
Fiatal lányt keresek Borsod, illetve a környező megyékből.
Fiatal lányokat keresek Baranyába. Pécs
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek most szombat este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel.
Szia!
Imre vagyok, 180 cm magas, 72 kg, több helyen tetovált, vagány és nyitott férfi. Szívesen csatlakoznék párokhoz vagy solo hölgyekhez izgalmas, diszkrét élményekért. Imádom az orális szexet, és a natúr találkozásokat részesítem előnyben. Hiszek a kölcsönös élvezetben és abban, hogy mindenki jól érezze magát a saját határain belül.
Nyitott vagyok az új dolgokra, legyen az gyengéd, szenvedélyes vagy épp vadabb kaland. Ha szeretnél felfedezni velem valami újat, írj bátran – diszkréció adott és elvárt!
Imre vagyok, 180 cm magas, 72 kg, több helyen tetovált, vagány és nyitott férfi. Szívesen csatlakoznék párokhoz vagy solo hölgyekhez izgalmas, diszkrét élményekért. Imádom az orális szexet, és a natúr találkozásokat részesítem előnyben. Hiszek a kölcsönös élvezetben és abban, hogy mindenki jól érezze magát a saját határain belül.
Nyitott vagyok az új dolgokra, legyen az gyengéd, szenvedélyes vagy épp vadabb kaland. Ha szeretnél felfedezni velem valami újat, írj bátran – diszkréció adott és elvárt!