Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára keresek hölgyet veszprém és környékéről.e-mail : vboy8181@freemail.hu
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat.
38/186/84, Budapesti, férfias férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Több fotó és videó rólam
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Több fotó és videó rólam

Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára keresek hölgyet vagy párt veszprém és környékéről.e-mail : vboy8181@freemail.hu
30 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást nyalást kedvelő kedves hölgyet,párt keresek ma esti találkozásra Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
Én is beállnék a jelentkezők sorába............
(Ez egy válasz cirmike43 üzenetére (2011. 09. 07. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Györi fiatal ffi, keres megbizhato, tiszta, ápolt, diszkrét hölgyet vagy hpárt tartos kapcsolatra.
Közös napozás, kirándulás, programok, stb...
Üzenj bizalommal és diszkréten.
Kor alkat nem fontos.
jo.tamas@freemail.hu
Közös napozás, kirándulás, programok, stb...
Üzenj bizalommal és diszkréten.
Kor alkat nem fontos.
jo.tamas@freemail.hu
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat
30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára hölgy vagy pár veszprém és környékéről? e-mail: vboy8181@freemail.hu
idösebb hölgyet keresek,anyagi vonzata is lehet
30-aS, sportos, GY-M-S megyei srác keres idősebb hölgyeket, vagy idősebb hölgy tagú párokat kizárólag a hölgy örömére. Van tapasztalatom ezen a területen. E-mail: diszkretfiu@freemail.hu
23 éves pasi keres csak hölgyet Veszprém környékéről
21 éves debreceni srác keres partnert! Mindig is szerettem volna egy érett hölgy tapasztalatait látni!
szívesen lennék (nálam) idősebb hölgy szexpartnere. szeretem a hosszú előjátékot, főleg adni! (de kapni is.)
hölgyeket keresek szexre anyagival is támogatlak irj ha érdekell
Szombathelyen fiatal srác keres tapasztalt ,mindenre nyitott hölgyet
!
!
holgyeim? kep az adatlapomon...

laci0099

Jodolog
Barbera