Kaposvári ápolt, intelligens férfiként keresek hasonló hölgyet, vagy párt!!!
Utazni tudok ésszerű távolságon belül!
A
Utazni tudok ésszerű távolságon belül!
A
Tisztelt Hölgyek!!
)Én egy 25 éve férfi vagyok kölcsönös kényeztetésre keresek hölgyet 18-38 éves korig ahol elérhető vagyok sűrűbben bács megye és budapest akit érdekel kérem írjon origo666@indamail.hu puszil a hölgyeknek

Egri 19 éves srác átlagos testalkattal és 20 cm-s szerszámmal keres Heves,Nógrád és Baz megyéből hölgyeket alkalmi szex,vagy szexkapcsolat céljából.Kor egyáltalán nem számít,csak a szimpátia.
19 éves srác kényeztetne hölgyeket 18-80 éves korig Heves,Baz illetve Nógrád megyéből.
BUÉK MINDENKINEK

35 éves fiatalos férfi vok nagy mérettel és MILF-t keresek Debrecen Nyíregy vonzáskörzetéből! Adatlapon képek is vannak! Utazni tudok de helyem is van! kaland78@gmail.com
sziasztok egy ápolt 23 éves srác vagyok tele tapasztalatokkal és vágyakkal, ha esetleg valakibe csajok fantáziát keltettem akkor ne habozz irni szivesen fell megyek hozzád és eltölthetünk egy fergeteges éjjszakát vagy esetleg be is szállok 3-dik nak utazás nem akadály! irjatok nyugodtan skypom: gerike19900816
Sziasztok! 26 éves srác vagyok,Pest megyében,BP-n ismerkednék nővel,párral.Ápoltság,diszkréció természetes.Beszélgessünk,ha kölcsönös a szimpátia,találkozzunk amikor szeretnél,szeretnétek.
Üdv. Mindenkinek!
Hajdú-Biharból keresek szexéhes Milfeket
(anyagiak kizárva)
Hajdú-Biharból keresek szexéhes Milfeket

(anyagiak kizárva)
Sziasztok!
Ma vagy holnap ejszakara a delbalatonon hellyel rendelkezo, meretes sracot keresunk!
Cim, balatonihazaspar@gmail.com
Ma vagy holnap ejszakara a delbalatonon hellyel rendelkezo, meretes sracot keresunk!
Cim, balatonihazaspar@gmail.com
sziasztok egy ápolt 23 éves srác vagyok tele tapasztalatokkal és vágyakkal, ha esetleg valakibe csajok fantáziát keltettem akkor ne habozz irni szivesen fell megyek hozzád és eltölthetünk egy fergeteges éjjszakát vagy esetleg be is szállok 3-dik nak utazás nem akadály! irjatok nyugodtan skypom: gerike19900816
Sziasztok! 26 éves srác vagyok,Kistarcsán lakom.Szívesen megismerkednék olyan érett Nővel,Párral akik bevezetnének a szex legmélyebb rejtelmeibe

30-50 év közötti hölgyet keresek! Fiatal sportoló pasi vagyok!
30as magas sportos pasi,nagy mérettel,idősebb hölgyeket kényeztetne.
Veszprém vagy közeli hölgyet keresek aki szeretné ha kényeztetnék,akár többesben is
Szexre vágyó 50-60 közötti hölgyek! Van itt egy szabad 50-es pasi Budapesten! Hely van!

Sziasztok! 39 éves ápolt,igényes hetero pasi vagyok.Szívesen megismerkednék egy diszkrét hölggyel vagy Párral.Ha érdekelnék valakit,valakiket légyszi írjon és vegyük fel a kapcsolatot.Teló,msn,skype van.Várom válaszotokat!Üdv.!
Sziasztok!Nagykanizsáról valaki?175 cm 69 kg 32 éves jóképű srác vagyok!
Sziasztok!
26 éves Kistarcsai srác vagyok,két ünnep között szívesen találkoznék nővel,párral max 150Km-es körzetből.Utazni tudok,Nő esetében fogadni is
Töltsük együtt a decembert és ha bejön akkor legyen minden nap Karácsony
26 éves Kistarcsai srác vagyok,két ünnep között szívesen találkoznék nővel,párral max 150Km-es körzetből.Utazni tudok,Nő esetében fogadni is