30-50 év közötti hölgyet keresek! Fiatal sportoló pasi vagyok!
30as magas sportos pasi,nagy mérettel,idősebb hölgyeket kényeztetne.
sziasztok egy ápolt 23 éves srác vagyok tele tapasztalatokkal és vágyakkal, ha esetleg valakibe csajok fantáziát keltettem akkor ne habozz irni szivesen fell megyek hozzád és eltölthetünk egy fergeteges éjjszakát vagy esetleg be is szállok 3-dik nak utazás nem akadály! irjatok nyugodtan skypom: gerike19900816
Veszprém vagy közeli hölgyet keresek aki szeretné ha kényeztetnék,akár többesben is
Szexre vágyó 50-60 közötti hölgyek! Van itt egy szabad 50-es pasi Budapesten! Hely van!

Sziasztok! 39 éves ápolt,igényes hetero pasi vagyok.Szívesen megismerkednék egy diszkrét hölggyel vagy Párral.Ha érdekelnék valakit,valakiket légyszi írjon és vegyük fel a kapcsolatot.Teló,msn,skype van.Várom válaszotokat!Üdv.!
Sziasztok!Nagykanizsáról valaki?175 cm 69 kg 32 éves jóképű srác vagyok!
Sziasztok!
26 éves Kistarcsai srác vagyok,két ünnep között szívesen találkoznék nővel,párral max 150Km-es körzetből.Utazni tudok,Nő esetében fogadni is
Töltsük együtt a decembert és ha bejön akkor legyen minden nap Karácsony
26 éves Kistarcsai srác vagyok,két ünnep között szívesen találkoznék nővel,párral max 150Km-es körzetből.Utazni tudok,Nő esetében fogadni is

Sziasztok..hölgyel ismerkednék taliznék..én 187-100-39éves pasi vagyok..Fejér m és kke...nagyfonok75@freemail.hu
Hali! 23.ára Kecskeméten érett hölgy egy nagy szexre???
Sziasztok!
Bi. párként keresünk bi. párokat elsősorban szilveszter éjszakára, de ha szimpik vagyunk egymásnak akkor minden hétvége lehet szilveszter. csusi@citromail.hu
Bi. párként keresünk bi. párokat elsősorban szilveszter éjszakára, de ha szimpik vagyunk egymásnak akkor minden hétvége lehet szilveszter. csusi@citromail.hu
sziasztok egy ápolt 23 éves srác vagyok tele tapasztalatokkal és vágyakkal,korom ne zavarjon ha esetleg valakibe csajok fantáziát keltettem akkor ne habozz irni szivesen fell megyek hozzád és eltölthetünk egy fergeteges éjjszakát vagy esetleg be is szállok 3-dik nak utazás nem akadály! irjatok nyugodtan skypom: gerike19900816
Sziasztok!
23 éves siófoki srác ismerkedne lánnyal, hölggyel. Többit priviben.
23 éves siófoki srác ismerkedne lánnyal, hölggyel. Többit priviben.
sziasztok ! 18 éves aranyos,cuki fiú vagyok . Szűz vagyok . CSAK LÁNYOK,HÖLGYEK,NŐK érdekelnek
Budapesten .

Szombat este ismerkednék kedves, elhanyagolt hölggyel!
Hali!Ma esti talira Cegléden vagy környékén esetleg egy Csaj,Hölgy vagy Pár akikkel kellemesen el lehetne tölteni akár az egész estét????
sziasztok egy ápolt 23 éves srác vagyok tele tapasztalatokkal és vágyakkal, ha esetleg valakibe csajok fantáziát keltettem akkor ne habozz irni szivesen fell megyek hozzád és eltölthetünk egy fergeteges éjjszakát vagy esetleg be is szállok 3-dik nak utazás nem akadály! irjatok nyugodtan skypom: gerike19900816
Sziasztok! Veszprém megyéből keresek hölgyet kortól függetlenül.26 éves srác!
Sziasztok!Csongrád megyéből keresek hölgyet kortól függetlenül.31éves srác!
40 éves srác vagyok.Kórtól,alkattól függetlenül keresek hölgyet pest és környékéről esti szeretkezésekhez.06203169026