31 éves, ápolt, egyedül élő tapasztalt, udvarias srác vagyok!Idősebb hölgyek-párok ismeretségét keresem hosszabb és tartalmas baráti és erotikus idő eltöltésére!
Hölgyet keresek, finom szeretkezésekhez, erotikus álmaink valóra váltásához , hosszabb távon, rendszeres kapcsolatra.
- én elváltan egyedül élő középkorú korrekt megbízható, diszkrét, heterogén férfi vagyok.
Helyem van,egyedül élek. Budapesten .. időben pedig rugalmasan alkalmazkodom.
Ha felkeltettem érdeklődésed, írj.
69elefant@gmail.com
- én elváltan egyedül élő középkorú korrekt megbízható, diszkrét, heterogén férfi vagyok.
Helyem van,egyedül élek. Budapesten .. időben pedig rugalmasan alkalmazkodom.
Ha felkeltettem érdeklődésed, írj.
69elefant@gmail.com
Sziasztok!
21 éves srác vagyok és érettebb hölgyet keresek vasárnap estére Kőszeg és Szombathely környékéről
egy kis távolság nem probléma, mert van kocsim
Várom a jelentkezőket
21 éves srác vagyok és érettebb hölgyet keresek vasárnap estére Kőszeg és Szombathely környékéről

Somogy megye, Kaposvár
Diszkrét hölgyet vagy párt keresnék
Olyan hölgyet keresek akinek van türelme a szűz srácokhoz. 19 éves vagyok, viszont ettől függetlenül örülnék, ha tőlem idősebb, tapasztalt hölgytől veszteném el. Tehát a kor nem számít.

Sziasztok!!
Én egy 26 éves srác vagyok, aki szereti ha irányítják. Ha esetleg lenne kedved nekem feladatokat adni, amiket én tabuk nélkül végrehajtanék neked, akkor bátran vegyél fel skype-ra!!
Cím: childboy871
Én egy 26 éves srác vagyok, aki szereti ha irányítják. Ha esetleg lenne kedved nekem feladatokat adni, amiket én tabuk nélkül végrehajtanék neked, akkor bátran vegyél fel skype-ra!!
Cím: childboy871
sziasztok egy ápolt 23 éves srác vagyok tele tapasztalatokkal ha esetleg valakibe csajok fantáziát keltettem akkor ne habozz irni szivesen fell megyek hozzád és eltölthetünk egy fergeteges éjjszakát vagy esetleg be is szállok 3-dik nak irjatok nyugodtan nem harapok skypom gerike19900816
sziasztok egy ápolt 23 éves srác vagyok tele tapasztalatokkal ha esetleg valakibe csajok fantáziát keltettem akkor ne habozz irni szivesen fell megyek hozzád és eltölthetünk egy fergeteges éjjszakát vagy esetleg be is szállok 3-dik nak irjatok nyugodtan nem harapok skypom gerike19900816 várlak titeket csajok
Sziasztok
18 éves szűz fiú vagyok !!!! Budapesti lányok , hölgyek nők érdekelnek CSAK . Írj üzit és a többit megbeszéljük . Ha kérsz képet azt is küldök ! Érdekel webcam is CSAK LÁNYOKKAL !

holgyet kényeztetnék orálisan én 61 éves vagyok 06 70 5115 777
sziasztok egy ápolt 23 éves srác vagyok tele tapasztalatokkal ha esetleg valakibe csajok fantáziát keltettem akkor ne habozz irni szivesen fell megyek hozzád és eltölthetünk egy fergeteges éjjszakát vagy esetleg be is szállok 3-dik nak irjatok nyugodtan nem harapok skypom gerike19900816 várlak titeket csajok
Olyan lányok, párok jelentkezését várjuk, akik nem csak levelezgetni akarnak, hanem ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor áthancúroznának velünk egy, vagy akár több éjszakát. A fiúk részéről az sem baj ha biszex, sőt feltétele a részvétnek, a nagy méret pedig egyenesen kötelező, légy minél vastagabb crazya . Ha szóló lány vagy, akkor legyél bevállalós és szeresd a lányokat is. Részleteket a csusi@citromail.hu e-mail címre várjuk.
Olyan lányok, párok jelentkezését várjuk, akik nem csak levelezgetni akarnak, hanem ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor áthancúroznának velünk egy, vagy akár több éjszakát. A fiúk részéről az sem baj ha biszex, sőt feltétele a részvétnek, a nagy méret pedig egyenesen kötelező, légy minél vastagabb
. Ha szóló lány vagy, akkor legyél bevállalós és szeresd a lányokat is. Részleteket a csusi@citromail.hu e-mail címre várjuk.

Sziasztok !
18 éves fiatal fiú vagyok Budapestről !!! Csak lányok,nők,hölgyek érdekelnek !!!

Komárom-esztergom megyéből van lány/hölgy akivel lehetne talizni?
Keresek bevallalos csajt aki kezzel kielegitene, vagy esetleg szajjal!!! nem ingyen. CSAK BP, NAGY MELL ELONY, KOR ALKAT MIND1, ha erdekel irj
Somogy megye, Kaposvár
Sziasztok !
Öcsémmel(25 éves) keresünk ma estére Hölgyet/Hölgyeket,akik egy kis kényeztetésre vagy kemény szexre vágynak.A többit levélben.
Pusza
Öcsémmel(25 éves) keresünk ma estére Hölgyet/Hölgyeket,akik egy kis kényeztetésre vagy kemény szexre vágynak.A többit levélben.
Pusza
Sziasztok
keresek idősebb tapasztaltabb hölgyet/lány Budapest és környékéről!
Én egy fiatal magas srác vagyok nagyobb intimmel ! többit levélben
keresek idősebb tapasztaltabb hölgyet/lány Budapest és környékéről!
Én egy fiatal magas srác vagyok nagyobb intimmel ! többit levélben