Váci pár vagy làny mostanra?

Helló, Siófok - Tamási - Enying környéki nők, párok! Ha férfi hiányzik vágyaitokhoz, keressetek: golvadasz@gmail.com. 42 éves férfi vagyok, helyem van, menni is tudok.
Olyan hölgyet kényeztetnék, akinek volna helye.
olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P skype: gerike19900816 (nem kamu vagyok igazi vegyél fell és meglátod:P
18 éves, helyes, igényes srác keres fiatalabb vagy idősebb partnert közös kényeztetésre, szexre!
Hely nem számít, tudok utazni.

Hely nem számít, tudok utazni.
otvenes kor osztályból keresek párt vagy hölgyet 06 70 5115 777
Fejér megye!Sárbogárd-Székesfehérvár-Dunaújváros.....!!!!!!
30 éves,magas,sportos srác vagyok.Keresek olyan lányt,hölgyet,akit kényeztethetnék.Imádok nyalni----puncit-popsit egyaránt!Bármiben benne vagyok,ami a szexet illeti
Lágy szeretkezés,vagy extra perverz szex!Közös szimpátia esetén nagyon nagyon perverz dolgokat is megtehetsz velem!
Várom a leveleket vagy ide,vagy a knup@freemail.hu-ra!
30 éves,magas,sportos srác vagyok.Keresek olyan lányt,hölgyet,akit kényeztethetnék.Imádok nyalni----puncit-popsit egyaránt!Bármiben benne vagyok,ami a szexet illeti

Várom a leveleket vagy ide,vagy a knup@freemail.hu-ra!
ki probálhatnátok engem is Vegyetek fel csajok nem fogjátok megbánni! webcamerával rendelkező helyes pasi vagyok és kemény farokkal és arra vár hogy elspricoljon neked! gyere vigyél a csúcsra várlak titeket csajok skypon! gerike19900816
Érett hölgyet keresek 40 felett Budapesten!!
Van itt ilyen ha igen írjon légyszíves!!
Van itt ilyen ha igen írjon légyszíves!!
zalaegerszeg körzetéből keresünk normális nem kamus szimpatikus potens fiút hármas szexhez. tartósra keresünk lehetőleg szinglit.
39/40 pár nagyon csinos hölgy taggal
39/40 pár nagyon csinos hölgy taggal
Helo. Ma estére keresek pért vagy hölgyet, közös hancúrozásra. Vagy netalán holnap délelőttre. Válaszokat várnám. Valamint privátban elérhetőséget.
ma este Maglódon hellyel rendelkező magas vékony nagyfarkú srác keres hölgyet esetleg lányt aki jönne vagy mennék én) egy kis éjszakai szórakozásra
Sziasztok!
Ápolt igényes pasiként szintén igényes párt keresnék most hétvégére Borsod-Szabolcs megyékből!
Ápolt igényes pasiként szintén igényes párt keresnék most hétvégére Borsod-Szabolcs megyékből!
ma este Maglódon hellyel rendelkező magas vékony nagyfarkú srác keres hölgyet esetleg lányt aki jönne vagy mennék én) egy kis éjszakai szórakozásra

@$@
ki probálhatnátok engem is Vegyetek fel csajok nem fogjátok megbánni! webcamerával rendelkező helyes pasi vagyok és kemény farokkal és arra vár hogy elspricoljon neked! gyere vigyél a csúcsra várlak titeket csajok skypon! gerike19900816
Helló Hölgyeim!
Hölgyet keresünk 2 pasi 2 hölgy felálláshoz továbbra is! Ha 35 év alatti vagy és Debrecenben vagy a közelben élsz, de tudsz utazni, akkor téged keresünk. Mi fiatalok vagyunk, én 23, a hölgy 27 és a férje 33.
Nem dohányzunk, nem lenne hátrány ha te se, de nem feltétel. Rendszeresen sportolunk, sportos testalkatúak vagyunk, lehetőleg te is légy sportos, átlagos testalkatú.
Mi már régóta összejárunk, több mint egy éve, most szeretnénk bővíteni a kapcsolatunk egy negyedik hölgy személyében. Hetero szexuálisak vagyunk, de ha te bi vagy, az se hátrány!
Várjuk leveled, ha magadra ismersz és szeretnél velünk baráti és egy kicsit komolyabb kapcsolatot kialakítani. Üdv!
Hölgyet keresünk 2 pasi 2 hölgy felálláshoz továbbra is! Ha 35 év alatti vagy és Debrecenben vagy a közelben élsz, de tudsz utazni, akkor téged keresünk. Mi fiatalok vagyunk, én 23, a hölgy 27 és a férje 33.
Nem dohányzunk, nem lenne hátrány ha te se, de nem feltétel. Rendszeresen sportolunk, sportos testalkatúak vagyunk, lehetőleg te is légy sportos, átlagos testalkatú.
Mi már régóta összejárunk, több mint egy éve, most szeretnénk bővíteni a kapcsolatunk egy negyedik hölgy személyében. Hetero szexuálisak vagyunk, de ha te bi vagy, az se hátrány!
Várjuk leveled, ha magadra ismersz és szeretnél velünk baráti és egy kicsit komolyabb kapcsolatot kialakítani. Üdv!
Magas vékony(196/80) fiatal(24) srác keres a környékről(maglód,pécel,ecser,gyömrő és 17. ker) lányokat minden jóra! hely nem mindig van de megoldható! kor nem számít!
Sziasztok
Olyan lányt vagy nőt keresek aki segítene kipróbálni egy fogyókúrát.
Mivel nem vagyok meg elégedve a testemmel ezért ki akarom próbálni azt a fogyókúrát aminek a lényege a töménytelen szex.
Remélem találok lányt a vagy nőt aki segítene nekem ebben a kísérletemben, és mihamarabb ,megtalálom a partneremet .
Olyan lányt vagy nőt keresek aki segítene kipróbálni egy fogyókúrát.
Mivel nem vagyok meg elégedve a testemmel ezért ki akarom próbálni azt a fogyókúrát aminek a lényege a töménytelen szex.
Remélem találok lányt a vagy nőt aki segítene nekem ebben a kísérletemben, és mihamarabb ,megtalálom a partneremet .