sziasztok! Keresek Debrecenben idős hölgyet kényeztetés céljából a többit megbeszéljük .
Email címem: elvezet@tvn.hu
Várom leveleiteket !
köszi
Email címem: elvezet@tvn.hu
Várom leveleiteket !
köszi
Sziasztok! Egy kis kalandot keresek Nagykanizsa környékén vagy Zalaegerszeg környékén, mert itt fogok járni az egyetemre!
:P Hajrá!

Sziasztok!33éves ápolt,igényes pasi vagyok.Szivesen megismerkednék egy diszkrét hölggyel vagy Párral.Ha érdekellnék valakit,valakiket légyszi írjon és vegyük fel a kapcsolatot.Teló,msn,skype van.Várom válaszotokat!Üdv.!
Sziasztok Lányok! Akinek lenne kedve ismerkedni, kamozni egy olyan 26 éves sráccal akitől bármit lehet, ő megteszi, akkor engem kerestek! Az hogy bármit lehet kérni, nem csak hangzatosság, tényleg így van!! Tabuk nélkül Bármit!!
Vegyetek fel bátran skype-ra: childboy87
Vegyetek fel bátran skype-ra: childboy87
20 éves izmos váci srác keresi partnerét

szia en szivesen csatlakoznek irj ha erdekes lehet parkeresholgyet@hotmail.com viktor bp 26
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 16. péntek 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 16. péntek 06:38
Törölt felhasználó (866441)

Sziasztok!
Komoly és intelligens Fiúkat keresünk, a Hölgy örömének fokozására,2 barát is jelentkezhet.
Komoly és intelligens Fiúkat keresünk, a Hölgy örömének fokozására,2 barát is jelentkezhet.
Érett hölgyeket keresek, ha bejövök írjatok!

Csajok akinek van kedve camon huncutkodni az vegyen fell skypra gerike19900816 nem bánod meg várlak :P
Sziasztok!
Mi egy Nyíregyházi csini pár vagyunk. Párként keresünk érett hölgy személyében harmadik beszállót. Fényképes levelekre válaszolok, Hajdú és Szabolcs megyeiek jelentkezését várjuk elsősorban, de nem feltétel, ha tudsz utazni. Elől járóban rólunk annyit, hogy a pasi180 cm magas, 75 kg, sportos testalkatú igen vonzó fiatalember, hölgy 160 cm magas, 53 kg. Bizton állíthatom, hogy nem fog csalódni az a hölgy, aki van annyira bátor és kellőképpen ki van éhezve egy vonzó, sok mindenre nyitott, szexet kedvelő párhoz beszállni, egy fergeteges buliba, s ha jól sikerül akkor lehet folytatás is a játéknak. Számunkra nagyon fontos a kölcsönös szimpátia, bármi áron nem veszünk be senkit. Nem utolsó sorban úgy gondoljuk, hogy a tuti befutó is akkor tud maximálisan feloldódni, illetve teljes értékű szereplővé válni a játékban, ha megvan a kölcsönös szimpátia. Fényképes leveleket a zsozir@citromail.hu e-mailcímre várjuk.
Mi egy Nyíregyházi csini pár vagyunk. Párként keresünk érett hölgy személyében harmadik beszállót. Fényképes levelekre válaszolok, Hajdú és Szabolcs megyeiek jelentkezését várjuk elsősorban, de nem feltétel, ha tudsz utazni. Elől járóban rólunk annyit, hogy a pasi180 cm magas, 75 kg, sportos testalkatú igen vonzó fiatalember, hölgy 160 cm magas, 53 kg. Bizton állíthatom, hogy nem fog csalódni az a hölgy, aki van annyira bátor és kellőképpen ki van éhezve egy vonzó, sok mindenre nyitott, szexet kedvelő párhoz beszállni, egy fergeteges buliba, s ha jól sikerül akkor lehet folytatás is a játéknak. Számunkra nagyon fontos a kölcsönös szimpátia, bármi áron nem veszünk be senkit. Nem utolsó sorban úgy gondoljuk, hogy a tuti befutó is akkor tud maximálisan feloldódni, illetve teljes értékű szereplővé válni a játékban, ha megvan a kölcsönös szimpátia. Fényképes leveleket a zsozir@citromail.hu e-mailcímre várjuk.
Hölgyek asszonyok ismerkedés??

Sziasztok!
ma Budapesten partnerem keresem hölgy vagy pár személyében
28 éves nagy farku pasi vagyok
írj üzit ha érdekellek
ma Budapesten partnerem keresem hölgy vagy pár személyében
28 éves nagy farku pasi vagyok
írj üzit ha érdekellek
Tartós diszkrét kapcsolatra hölgyet keresek, vagy korhatár nélkül olyan párral ismerkednék, szigorúan hetero alapon, akit érdekel a többes felállás. (2 férfi 1 nő) Ha eddig csak ábrándoztál róla, írj és valósítsuk meg együtt avágyaink. Én is kezdő vagyok, megbízható. Diszkréció és egészség elvárt és biztosított. Üdv! Belső levelet várok, minden levélre válaszolok!
Kecskemét közelébbōl keresek idösebb hölgyet minden jóra!
érett hölgyet keresnék szexre.
Sziasztok!
Férfiakat keresünk többes játékokhoz,két barát is jelentkezhet.
Férfiakat keresünk többes játékokhoz,két barát is jelentkezhet.
tág pinájú érett hölgyet nyalnék...
Sziasztok. Engem érdekelne a dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 16. péntek 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Sziasztok!
Én jelentkeznék írjatok priviben vagy e-mailben
Én jelentkeznék írjatok priviben vagy e-mailben

Sziasztok!
hölgyet kényeztetnék orálisan helyem van én 60 vagyok 06 70 5115 777
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P skype: gerike19900816 (nem kamu vagyok igazi vegyél fell és meglátod:P