Sziasztok,
Ma estére keresek egy nőt, 28 éves budapesti, hellyel rendelkező pasi vagyok. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 26. szerda 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 26. szerda 17:12
Ma estére keresek egy nőt, 28 éves budapesti, hellyel rendelkező pasi vagyok. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 26. szerda 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (858841)

Sziasztok!
Ma este 21 óra és éjfél között "TÖBBESSZEXSZELNÉNK" várjuk az üzeneteket !
Sziasztok!
Sziasztok!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
DEBRECEN, NYÍREGYHÁZA ÉS KÖRNYÉKE!!!
Ma estére közös lazulásra (maszti) keres 2 fiatal srác szintén fiatal hetero/enyhe bi/bi srácot (túlsúly kizáró ok)! Két csajozás között jólesik egy kis változatos játék, nem?!?!
Hely van!
NO GAY!!!!!!!!
E-mail: szamosfalvyt@freemail.hu
1. küldj képet
2. megy a válasz
3. ha megvan a közös szimpátia, már jöhetsz is!
Maximális diszkréció adott és elvárt!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

DEBRECEN, NYÍREGYHÁZA ÉS KÖRNYÉKE!!!
Ma estére közös lazulásra (maszti) keres 2 fiatal srác szintén fiatal hetero/enyhe bi/bi srácot (túlsúly kizáró ok)! Két csajozás között jólesik egy kis változatos játék, nem?!?!

Hely van!
NO GAY!!!!!!!!
E-mail: szamosfalvyt@freemail.hu
1. küldj képet
2. megy a válasz
3. ha megvan a közös szimpátia, már jöhetsz is!
Maximális diszkréció adott és elvárt!
lillike! Sajnálom, hogy messze lakunk egymástól......
(Ez egy válasz lillike üzenetére (2012. 12. 25. kedd 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 25. kedd 21:47

Sziasztok!27 éves izgató testű kedves főiskolás lány megismerkedne intelligens,ápolt nagy méretű fiatal fiúval,lehetsz tapasztalatlan vagy szűz is,csak légy értelmes,normális,és érj rá esténként!Helyem van Pestmegyében,írj még ma!Puszi!(levelezgetők kíméljenek!)
Sziasztok!27 éves izgató testű kedves főiskolás lány megismerkedne intelligens,ápolt nagy méretű fiatal fiúval,lehetsz tapasztalatlan vagy szűz is,csak légy értelmes,normális,és érj rá esténként!Helyem van Pestmegyében,írj még ma!Puszi!(levelezgetők kíméljenek!)
Sziasztok!
Ma éjszakára (12.25) keresünk párt, lányt, jóképű fiatal fiút! Tabuk nélkül!
Ma éjszakára (12.25) keresünk párt, lányt, jóképű fiatal fiút! Tabuk nélkül!
Nyalatni szerető lányok hölgyek jelentkezését várom Dunaújváros és környéke!
Csajok valaki kiprobálna engem is camon? nem fogtok bennem csalodni
msn: zayrom@freemail.hu
msn: zayrom@freemail.hu
Szopizni és dugni szerető lányok nők jelentkezését várom nagyon szeretek nyalni Dunaújváros és környéke! És még sok mindenre nyitott vagyok! rektor35@citromail.hu
Szopizni és dugni szerető lányok nők jelentkezését várom nagyon szeretek nyalni Dunaújváros és környéke! És még sok mindenre nyitott vagyok! rektor35@citromail.hu
Ma estére szopizni és dugni szerető lányok nők jelentkezését várom nagyon szeretek nyalni Dunaújváros és környéke! És még sok mindenre nyitott vagyok! rektor35@citromail.hu
Fiatal 18-23 éves partnert keresünk ma éjszakára.....tabuk nélkül!
Olyan hölgyet,asszonyt keresek aki bevezetne a popo sex élvezeteibe,mert sajnos még nem volt bennem részem....kérlek írjatok hamar,mert szeretném már kipróbálni
Ma estére szopizni szerető lányok nők jelentkezését várom cserébe nyalok Dunaújváros és környéke! És még sok mindenre nyitott vagyok! rektor35@citromail.hu
Csütörtök estére szopizni szerető lányok nők jelentkezését várom cserébe nyalok Dunaújváros és környéke! És még sok mindenre nyitott vagyok! rektor35@citromail.hu
Csütörtök estére szopizni szerető lányok nők jelentkezését várom cserébe nyalok Dunaújváros és környéke! És még sok mindenre nyitott vagyok! rektor35@citromail.hu
Szivesen ismerkednék hellyel rendelkező,miskolc vagy környéki hölgyel.elérhetőség az adatlapunkon.
Sziasztok, szivesen kényeztetnék ma csinos idősebb hölgyet!
üdv Hmann
üdv Hmann
Sziasztok!
Győr +80 km körzetében ismerkednék (25-50 év közötti) Lánnyal, Hölggyel, Párral szenvedélyes erotikus kapcsolatra, mindenképpen hosszútávra.
Nem független Lányok és Hölgyek ha elhanyagoltnak érzitek magatokat, vagy csak vágytok valami újdonságra akkor habozás nélkül írjatok, diszkréten titkos kapcsolatban is benne vagyok.
Párokkal is szívesen ismerkedem hármas kapcsolatra a Hölgy kényeztetésére. Van többes tapasztalatom.
Érett korosztály is bátran írjon, imádom az érett ,,gyümölcsöt".
Rólam: 183 cm 88 kg 27 év, Független, ápolt-igényes, nem dohányzó, kulturált, hetero pasi vagyok.
Email: alessandrossel@gmail.com
Ha nem gond az utazás, akkor a környező megyékből, vagy nagyobb távolságból is jelentkezhettek.
Győr +80 km körzetében ismerkednék (25-50 év közötti) Lánnyal, Hölggyel, Párral szenvedélyes erotikus kapcsolatra, mindenképpen hosszútávra.
Nem független Lányok és Hölgyek ha elhanyagoltnak érzitek magatokat, vagy csak vágytok valami újdonságra akkor habozás nélkül írjatok, diszkréten titkos kapcsolatban is benne vagyok.
Párokkal is szívesen ismerkedem hármas kapcsolatra a Hölgy kényeztetésére. Van többes tapasztalatom.
Érett korosztály is bátran írjon, imádom az érett ,,gyümölcsöt".
Rólam: 183 cm 88 kg 27 év, Független, ápolt-igényes, nem dohányzó, kulturált, hetero pasi vagyok.
Email: alessandrossel@gmail.com
Ha nem gond az utazás, akkor a környező megyékből, vagy nagyobb távolságból is jelentkezhettek.
Érett hölggyel beszélnék Esztergom környékén...