Budapesti,22éves,jóképű srácként keresek 50év körüli vagy az feletti hölgyeket
rendszeres szexre.Csak budapestiek érdekelnek.
Írj,nem bánod meg!
magamnak90@citromail.hu
rendszeres szexre.Csak budapestiek érdekelnek.
Írj,nem bánod meg!
magamnak90@citromail.hu
Szia! Zsolt vagyok. Szerintem engem keresel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 05. csütörtök 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 05. csütörtök 16:47
Törölt felhasználó (832739)

34/170/56 hölgytagú pár nagyon szép arcú és testű, hosszú szőke hajú hölgytagja keres intelligens, magánál akár fiatalabb fiút, saját örömére.
Értelmes, valóban intelligens, önmagára is igényes, tényleg jó testű, sportos testalkatú ,180 cm feletti magasságú fiú (férfi) levelét várom, aki 2 sornál és hímtagja méreténél többet is tud írni.
Szimpátia esetén a Hölggyel külön is együtt lehetne lenni, természetesen a férj tudtával! -).
Budapest- Esztergom vonal és környéke.
Előny, ha okos, szép arcú, fehérnemű imádó Nőt keresel, valamint ha szereted a szép lábakat (tűsarkakat), vagy ha esetleg kifejezetten lábimádó vagy. -)
Várjuk leveled! -)
Értelmes, valóban intelligens, önmagára is igényes, tényleg jó testű, sportos testalkatú ,180 cm feletti magasságú fiú (férfi) levelét várom, aki 2 sornál és hímtagja méreténél többet is tud írni.
Szimpátia esetén a Hölggyel külön is együtt lehetne lenni, természetesen a férj tudtával! -).
Előny, ha okos, szép arcú, fehérnemű imádó Nőt keresel, valamint ha szereted a szép lábakat (tűsarkakat), vagy ha esetleg kifejezetten lábimádó vagy. -)
Várjuk leveled! -)
20 éves váci izmos srác, keres hölgyet, nőt akit kényeztethetne, írjatok bátran

Ismét lesz egy kis szabadidőm akiknél jól jönne plusz 20 cm privátba jelezze...
34/170/56 hölgytagú pár nagyon szép arcú és testű, hosszú szőke hajú hölgytagja keres intelligens, magánál akár fiatalabb fiút, saját örömére.
Várjuk leveled! -)
Várjuk leveled! -)
Egy baráti társaság keres fiatalabb csinos hölgyet közös iszogatáshoz, játékokhoz...
Sportos, jó megjelenésű 30 éves srác ápolt hölgyet keres hétvégére.
ecosi@citromail.hu
ecosi@citromail.hu
Egy baráti társaság keres fiatalabb csinos hölgyet közös iszogatáshoz, játékokhoz...
Sziasztok! Egy kis kalandot keresek Nagykanizsa környékén vagy Zalaegerszeg környékén, mert itt fogok járni az egyetemre! :P Hajrá!

szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P skype: gerike19900816 (nem kamu vagyok igazi vegyél fell és meglátod:P
Hali!!!!Keresnék ápolt,igényes Hölgyet,Párt akikkel kellemesen eltölthetnénk az estét.Szimpátia esetén hosszabb távon is müködhetne a dolog.Csepel,Szigetszentmiklós környéke előny!Várom megkereséseteket!!!!!!!!!!!!
Helyes 23 éves srác vagyok. Siófokon találkoznék csinos lánnyal. Többit üzenetben.
19 éves izmos srácként Heves megyében hölgyekkel ismerkednék :P Kor nem számít, szeretem az érettebb hölgyeket

hétvége.Velncei párok lányok hívását várom.35 éves pasi vk kellemes külsővel és mérettel.06 30 9607368
Veszprémi hölgyek párok figyelmébe ajánlom magamat 35 éves pasi,kellemes külsővel és mérettel.0630 9607368.jerikolaszlo@hotmail.com
19 éves izmos nagy farkú srácként hölgyekkel ismerkednék :P
sziasztok! Keresek Debrecenben idős hölgyet kényeztetés céljából a többit megbeszéljük .
Email címem: elvezet@tvn.hu
Várom leveleiteket !
köszi
Email címem: elvezet@tvn.hu
Várom leveleiteket !
köszi
Sziasztok! Egy kis kalandot keresek Nagykanizsa környékén vagy Zalaegerszeg környékén, mert itt fogok járni az egyetemre!
:P Hajrá!

Sziasztok!33éves ápolt,igényes pasi vagyok.Szivesen megismerkednék egy diszkrét hölggyel vagy Párral.Ha érdekellnék valakit,valakiket légyszi írjon és vegyük fel a kapcsolatot.Teló,msn,skype van.Várom válaszotokat!Üdv.!
Sziasztok Lányok! Akinek lenne kedve ismerkedni, kamozni egy olyan 26 éves sráccal akitől bármit lehet, ő megteszi, akkor engem kerestek! Az hogy bármit lehet kérni, nem csak hangzatosság, tényleg így van!! Tabuk nélkül Bármit!!
Vegyetek fel bátran skype-ra: childboy87
Vegyetek fel bátran skype-ra: childboy87