Hali Cumizni és nyalatni szerető lányok hölgyek jelentkezését várom Dunaújváros és környéke!!
Hali Cumizni és nyalatni szerető lányok hölgyek jelentkezését várom Dunaújváros és környéke!!
Olyan hölgyet,asszonyt keresek aki bevezetne a popo sex élvezeteibe,mert sajnos még nem volt bennem részem....kérlek írjatok hamar,mert szeretném már kipróbálni
B.U.É.K Üdv. Mindenkinek! Debrecenben keresek jó érett hölgyeket, akik szeretik a kényeztetést.
21 éves kevés tapasztalattal rendelkező srác vagyok, lányokkal ismerkednék kortól függetlenül
Sziasztok! Nincs helyed? Gyere hozzám! Szívesen fogadnék ma, vagy holnap bármely időpontban Hölgyet, Hölgyeket, párt, párokat egy jó kis erotikus játékra. Budapest, saját ház, magas, 50-es, kulturált, borotvált férfi. Fotózás, videózás is lehet.
Szia! én szívesen megismerkednék veled!
(Ez egy válasz lillike üzenetére (2012. 12. 31. hétfő 01:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 31. hétfő 01:58

Fiatal 27 éves szexi izgató főiskolás lány megismerkedne NAGY vastag méretű fiúval,izgat ha dús a fanszőrzeted...
Leveleket főleg Pestmegyéből várok,levelezgető ne írjon....
Fiatal 27 éves szexi izgató főiskolás lány megismerkedne NAGY vastag méretű fiúval,izgat ha dús a fanszőrzeted...
Csajok valaki kiprobálna engem is camon? nem fogtok bennem csalodni
msn: zayrom@freemail.hu
msn: zayrom@freemail.hu
Olyan hölgyet,asszonyt keresek aki bevezetne a popo sex élvezeteibe,mert sajnos még nem volt bennem részem....kérlek írjatok hamar,mert szeretném már kipróbálni
23 éves szegedi hosszúhajú srác ismerkedne 30 éves vagy idősebb nőkkel.
Sziasztok,
Szexre vágyó, diszkrét, érett nőket kényeztetnék akár heti rendszerességgel is. Komolytalanok ne keressenek.
Budapesti 28 éves srác vagyok. Napközben, este, szabadidőtől függően bármikor jó.
Szexre vágyó, diszkrét, érett nőket kényeztetnék akár heti rendszerességgel is. Komolytalanok ne keressenek.
Budapesti 28 éves srác vagyok. Napközben, este, szabadidőtől függően bármikor jó.
Elhanyagolt, kiéhezett háziasszonyokat, hölgyeket kényeztetnék diszkréten. Képeket találsz rólam. Találkozunk, szeretkezünk, megyünk. Akár természetes puncid is lehet, szeretem.
Szia drága engem érdekelne a dolog több alkalommal is kielégítenélek
(Ez egy válasz lillike üzenetére (2012. 12. 25. kedd 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 25. kedd 21:47

Sziasztok!27 éves izgató testű kedves főiskolás lány megismerkedne intelligens,ápolt nagy méretű fiatal fiúval,lehetsz tapasztalatlan vagy szűz is,csak légy értelmes,normális,és érj rá esténként!Helyem van Pestmegyében,írj még ma!Puszi!(levelezgetők kíméljenek!)
Kedves Valaki!
23 éves kezdő (önzetlen) srácként keresek érett hölgyet.
Ha van kedved ismerkedni, küldj egy üzit!

23 éves kezdő (önzetlen) srácként keresek érett hölgyet.
Ha van kedved ismerkedni, küldj egy üzit!