Sziasztok
Hölgyet keresünk 2 pasi 2 hölgy felálláshoz! Ha 35 év alatti vagy és Debrecenben vagy a közelben élsz, de tudsz utazni, akkor téged keresünk. Mi fiatalok vagyunk, én 23, a hölgy 27 és a férje 33.
Nem dohányzunk, nem lenne hátrány ha te se, de nem feltétel. Rendszeresen sportolunk, sportos testalkatúak vagyunk, lehetőleg te is légy sportos, átlagos testalkatú.
Mi már régóta összejárunk, több mint egy éve, most szeretnénk bővíteni a kapcsolatunk egy negyedik hölgy személyében. Hetero szexuálisak vagyunk, de ha te bi vagy, az se hátrány!
Várjuk leveled, ha magadra ismersz és szeretnél velünk baráti és egy kicsit komolyabb kapcsolatot kialakítani.
Hölgyet keresünk 2 pasi 2 hölgy felálláshoz! Ha 35 év alatti vagy és Debrecenben vagy a közelben élsz, de tudsz utazni, akkor téged keresünk. Mi fiatalok vagyunk, én 23, a hölgy 27 és a férje 33.
Nem dohányzunk, nem lenne hátrány ha te se, de nem feltétel. Rendszeresen sportolunk, sportos testalkatúak vagyunk, lehetőleg te is légy sportos, átlagos testalkatú.
Mi már régóta összejárunk, több mint egy éve, most szeretnénk bővíteni a kapcsolatunk egy negyedik hölgy személyében. Hetero szexuálisak vagyunk, de ha te bi vagy, az se hátrány!
Várjuk leveled, ha magadra ismersz és szeretnél velünk baráti és egy kicsit komolyabb kapcsolatot kialakítani.
20 éves egri srác vagyok, nagy mérettel rendelkezem és keresek heves megyéből 30-50 közötti hölgyet szexkapcsolatra,akit támogatnék.
20 éves egri srác vagyok, nagy mérettel rendelkezem és keresek 30-50 közötti hölgyet szexkapcsolatra,akit támogatnék.
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P skype: gerike19900816
Fiatal pasi keres magának egy igazi vadmacskát

19 éves izmos srác ismerkedne vácról
képeim vannak írjatok bátran

Valóban jóképű, izmos, ápolt, önmagára is igényes srácot keresünk max. 30 éves korig.
35 éves, 170/56 nagyon csinos, jó alakú, szép arcú, szép lábú igényes feleség örömére, Budapest és környékéről.
Kamusok kérem kíméljenek, intelligencia, részletes bemutatkozó levél fontos.
35 éves, 170/56 nagyon csinos, jó alakú, szép arcú, szép lábú igényes feleség örömére, Budapest és környékéről.
Kamusok kérem kíméljenek, intelligencia, részletes bemutatkozó levél fontos.
Sziasztok!!! 37 éves ápolt pasi vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 23. szerda 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 23. szerda 06:54
Törölt felhasználó (879516)

Sziasztok!
Fiatal Fiút keresek hármas játékokhoz,min 23 év.
Sziasztok!
párt vagy lányt keresek akár mára is.
Tartós diszkrét kapcsolatra hölgyet keresek, vagy olyan párral ismerkednék, szigorúan hetero alapon, akit érdekel a többes felállás. (2 férfi 1 nő) Ha eddig csak ábrándoztál róla, írj és valósítsuk meg együtt a vágyaink. Diszkréció és egészség elvárt és fontos. Belső levelet várok!
Szia!Fiút keresünk !Olvas adatlapot köszi!
19 éves izmos srác ismerkedne vácról, írjatok bátran képeim is vannak

Kecskeméti, Ceglédi, Dabasi hölgyet kényeztetnék ápolnék le ma este.
Helyem nincs.
Helyem nincs.
A hét bármelyik napján szívesen szereznék örömet nõnek/nõknek!
A többit privátban

Fiatal budapesti fiúként keresek érett hölgyet.
Megoldható
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 21. hétfő 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 21. hétfő 06:23

Törölt felhasználó (879516)

Sziasztok!
Fiatal Fiút keresek, hármas játékokhoz min:23 év.
Fiatal Fiút keresek, hármas játékokhoz min:23 év.