Sziasztok Lányok ! Sub , 25 éves sráv vagyok aki bármit megtesz amit kértek, tabuk nélkül!!! Ha van kedvetek játszani vegyetek fel Skype-ra: Childboy871
Valaki nekem????
Sziasztok Lányok ! Sub , 25 éves sráv vagyok aki bármit megtesz amit kértek, tabuk nélkül!!! Ha van kedvetek játszani vegyetek fel Skype-ra: Childboy871
Valaki nekem?? GYörböl,??ESetleg SZK-bol??????
Magas (200cm),átlagos testalkatú(85kg) 23éves srác keresi idősebb hölgy partnerét,baráti-testi kapcsolat céljából!
Idősebb hölgyeket keresek,csak 35+ felettiek érdekelnek! akár 70éves korig! Testsúly,külsőségek nem számítanak!
<<<<privi küldése>>>>
Idősebb hölgyeket keresek,csak 35+ felettiek érdekelnek! akár 70éves korig! Testsúly,külsőségek nem számítanak!
<<<<privi küldése>>>>
hello.Valaki talizni velem Gyöben???? en 21eves pasi.nagyon hianyom van.irjatok!
élvez velem kúrva nagy kamu ne írjatok neki
Fotózni szerető Hölgyet, párt keresek. Budapesti, középkorú ápolt, borotvált férfi szívesen venné, ha ma egy NŐ, több nő, pár, vagy több pár... szana-széjjel cincálná szexuálisan... közben lehet fotózni, videózni... Helyem van...

Sziasztok.en egy 21es pasi vagyok nagyon kiéhezett.györböl nekem valaki??
azért írod be kétszer hogy a listán te legyél először? vagy megnyitás nélkül is lásd a neved?
ja! egyensuly! sorry! De a mondanivalója megvan....
egyensúly!

Van ám felajálkozás.... Itt aztán válogathatnak a kedves Hölgyek. Én is vonzódom de nem is reménykedem.
Jó lenen ha csak körülbelül is de egyensujba lenne, Hölgybeírásokkal is, igényekkel hogy mit szeretnének.
Természetesn mindig a NŐ dönt, mi pasik csak a lehetőségeket kínáljuk.... Tomi
Jó lenen ha csak körülbelül is de egyensujba lenne, Hölgybeírásokkal is, igényekkel hogy mit szeretnének.
Természetesn mindig a NŐ dönt, mi pasik csak a lehetőségeket kínáljuk.... Tomi
Magas (200cm),átlagos testalkatú(85kg) 23éves srác keresi idősebb hölgy partnerét,baráti-testi kapcsolat céljából!
>>>>Privi küldése<<<<
>>>>Privi küldése<<<<
sexpartnerem keresem pest megyéből!! kor határ nélkül!!
Csáó! 24 vagyok Pest megyében Gödöllő vonzáskörzetében keresnék alkalmi partnert Hölgyet 25-36 korig, illetve tartós komoly kapcsolat, vagy csak hancúrozni
Nem kicsi az étvágyam így 10 hónap után..

idősebb hölgyet, párt keresek hajdú-biharból, én 24 vagyok....ha érdekel a dolog írj rám cserélünk képet és megbeszélünk mindent...
Sziasztok!Nyíregyházán keresek idős hölgyet szexkapcsolatra.tofi79@freemail.hu
Ma estére hölgyet keresek bp 29 éves pasi vagyok
sziasztok! Ma délután, vagy este, állnék hölgyek rendelkezésére, vagy párokhoz csatlakoznék, a hölgy örömére, 22éves átlagos srác vagyok, küldj belső üzenetet és megbeszéljük a részleteket, valamint küldök képet! Budapesten belül tudok utazni!