Nyíregyházi, 29éves, 187cm, kb 84kg, barna rövid haj, b.szemű vagyok. Idősebb Nyíregyházi nőt keresek 30-45 éves korig. Email: dgitt09@gmail.com
Ma napközben, esetleg délután kényeztetnék hölgyet, csatlakoznék párokhoz, kizárólag a hölgy örömére, budapesten! belső üziben megbeszéljük az esetleges továbbiakat! 22éves átlagos srác vagyok.
Csajok valaki kiprobálna engem is camon?(neked is legyen camod) nem fogtok bennem csalodni
msn: zayrom@freemail.hu
Két DEBRECENI, sportos, jóképű bi srác keres masztira, orálra hetero vagy bi srácot! Olyan írjon, aki élvezni akar, nem csak itt lúzerkedni!
E-mail: szamosfalvyt@freemail.hu
Küldj képet, válaszul mi is küldünk, és utána megbeszéljük!
E-mail: szamosfalvyt@freemail.hu
Küldj képet, válaszul mi is küldünk, és utána megbeszéljük!
érett hölgyet keresek ma estére webes kalandokra
Ma este kényeztetnék hölgyet, csatlakoznék párokhoz, kizárólag a hölgy örömére, budapesten! belső üziben megbeszéljük az esetleges továbbiakat! 22éves átlagos srác vagyok.
Csajok valaki kiprobálna engem is camon?(neked is legyen camod) nem fogtok bennem csalodni
Debrecen környéki nőt keresek!!
Sziasztok!Marcius vegen keszultem volna a barinommel Marokkoba,1 het all inclusive,mivel elvalltak utjaink,itt szeretnek talalni magamnak lanyt,holgyet max 45 eves korig!Az utazas Angliabol tortenik,a repjegyet megveszem neked ide!Belso uzi,vagy robika19800@gmail.com!Kepcsere szugseges!
sziasztok, 23 éves szegedi srác vagyok lenne olyan hölgy akit érdekelnék?
Sziasztok,
Február 25-én, hétfőre, napközbenre (akár reggeltől) keresek nőt vagy párt. Hely megoldott. Csak olyan írjon PRIVÁTBAN, aki el is jön!! Kamus kerüljön el. 28 éves budapesti pasi vagyok. Jelige: női orgazmusok
Február 25-én, hétfőre, napközbenre (akár reggeltől) keresek nőt vagy párt. Hely megoldott. Csak olyan írjon PRIVÁTBAN, aki el is jön!! Kamus kerüljön el. 28 éves budapesti pasi vagyok. Jelige: női orgazmusok

Én szívesen mennék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 18. hétfő 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 18. hétfő 18:02
Törölt felhasználó (867563)

olyan fiatal sportos fiukat keresek a páromnak ,akik szeretik az érettebb,csinos ,,sexy nőket
olyan fiatal sportos fiukat keresek a páromnak ,akik szeretik az érettebb,csinos ,,sexy nőket
Sziasztok! Valaki nekem Györböl akit meglátogathatnák ma este????En pasi vagyok 21 eves! jelentkezz emailben:rolika276@gmail.com várom!!!!
Szia honnan vagytok???en pasi vagyok!!
rolika276@gmail.com (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 06. vasárnap 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 06. vasárnap 07:15
rolika276@gmail.com (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 06. vasárnap 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (858841)

Sziasztok fiút várunk ma ! 06 30 375.... a többit privátban .Szeretném ha a párom a spermád belőlem kinyalná, amíg szopom a farkad, kicsit Ő vele is bekapatnám,hasamról a spermád a szánkba kanalaznám! Tehát az én kényeztetésem. ha benne vagy a játékunkba és látványosan sok a spermád akkor írj bátran.
sziasztok, 21 éves, budapesti srác szívesen benne lenne egy kis mókában
v jöhet bármi új is akár
, .. ha érdekel, várom a jelentkezésedet

msn: zayrom@freemail.hu...
msn: zayrom@freemail.hu...
Igényes, dekoratív MILF barátnőmnek keresek potens bikákat akik napközben is ráérnek. Fényképes jelentkezők előnyben. ramazzotti1972@hotmail.com
Valaki most kameran keresztül???én nézném.nincs kamom!