EGER!
lányok által jóképűnek mondott, 25 éves, nem független pasi PÁROKAT, LÁNYOKAT KERES egri pajzánkodásra.
lányok által jóképűnek mondott, 25 éves, nem független pasi PÁROKAT, LÁNYOKAT KERES egri pajzánkodásra.
pesti fiu,25 eves ,keresek part vagy csajt sexre.
nagymedve74 Én egy Győr Moson Sopron megyei 185-cm magas 20-cm intim mérettel rendelkező, mások által jóképűnek mondott 40-es pasi vagyok.Keresek egy 30-40 éves szeximádó ápolt elhanyagolt vagy független högyet közös szabadidőnk kellemes eltöltésére ,flörtölésre mozizáshoz szexelésre.Diszkréciót 100%.Autóm van.Irjatok és nem fogjátok megbánni!!!!!!!!!!!!Később még bármi lehet. finom
Sziasztok!
Budapesti, 25 éves ápolt srácként keresem hölgy partnerem! Lehetsz akár idősebb és teltebb is. Hosszútávra keresek
Budapesti, 25 éves ápolt srácként keresem hölgy partnerem! Lehetsz akár idősebb és teltebb is. Hosszútávra keresek
Helló,Szia mindenkinek.
41 éves független heteró pasi vagyok szívesen csatlakoznék párokhoz Dunakeszi, Göd, Vác Környékén.
( Kezdő vagyok e téren ) Idősebb párok előnyben!!!
De nem a bumm bele szexre gondolok.
41 éves független heteró pasi vagyok szívesen csatlakoznék párokhoz Dunakeszi, Göd, Vác Környékén.
( Kezdő vagyok e téren ) Idősebb párok előnyben!!!
De nem a bumm bele szexre gondolok.
30-40 év körüli anyuka aki segítene egy szüz fiún?
Szia!Fiút vagy párt keresünk Olvass adatlapot köszi! Hely szükséges !
Szia!Fiút vagy párt keresünk Olvass adatlapot köszi! Hely szükséges !
Szia!Fiút keresünk.Olvas adatlapot köszi! Hely szükséges !
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P skype: gerike19900816
Szia!Fiút vagy párt keresünk, !Olvas adatlapot köszi! Hely szükséges !
Na hölgyek??
(Ez egy válasz femdomhandjob üzenetére (2013. 11. 04. hétfő 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 04. hétfő 11:38

Nem akar magába engedni vagy leszopni egy 40 es vékony feleség?
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P skype: gerike19900816
Sziasztok!
42/191/98 átlagos testalkatú, Heves megyei ápolt,igényes férfi vagyok, aki szívesen kipróbálná a többes szexet kedves,intelligens,hétköznapi párokkal. Heves megye,Nógrád,Jász-Nagykun-Szolnok megyei párok válaszát várom akik kipróbálnák, illetve már kipróbálták az ilyen felállást. Diszkrécióm adott és elvárt. Akiket érdekelne azok a következő címre írhatnak: odyssn@citromail.hu. Megkeresés után bővebben levélben....
Köszönöm.
42/191/98 átlagos testalkatú, Heves megyei ápolt,igényes férfi vagyok, aki szívesen kipróbálná a többes szexet kedves,intelligens,hétköznapi párokkal. Heves megye,Nógrád,Jász-Nagykun-Szolnok megyei párok válaszát várom akik kipróbálnák, illetve már kipróbálták az ilyen felállást. Diszkrécióm adott és elvárt. Akiket érdekelne azok a következő címre írhatnak: odyssn@citromail.hu. Megkeresés után bővebben levélben....
Köszönöm.
fiatal magas vékony srác keres ma estére társaságot a közelből!
Miskolcon hellyel rendelkező pár, (26 éves átlagos testalkatú fiú, és 20 éves csinos lány) vagyunk. Az estéink feldobására keresünk Biszex lányt vagy nőt, mindkettőnk, vagy a lány örömére. Előny ha 20 évesnél idősebb, és feltétel az ápoltság!
Nem kamu, csak komoly szándékúak jelentkezését várjuk. Levél, telefonszám, személyes találkozó.
Nem kamu, csak komoly szándékúak jelentkezését várjuk. Levél, telefonszám, személyes találkozó.
Egri 20 éves magas vékony srác nagy mérettel keres Heves,Nógrád,BAZ megyékből és Budapest 5-6-7-8-9 kerületeiből szexkapcsolat, vagy alkalmi kaland céljából hölgyeket.Kor,súly,magasság nem számít,párokhoz nem csatlakozom.
Fiatal magas vékony srác keres ma vagy holnap estére társaságot idősebb esetleg fiatalabb hölgy személyében a környékről!
Komárom-Esztergom megyéből van lány/hölgy fent aki esetleg ismerkedne/találkozna is???
keresek érett hölgyet kötetlen kikapcsolódásra! fiatal, kedves, vidám, ápolt pasi vagyok!