Nem akar magába engedni vagy leszopni egy 40 es vékony feleség?
Ráadásul nem csak egy nick-kel nyomja nem lehet az ilyet bannolni valahogy??
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 03. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 03. vasárnap 15:10
Törölt felhasználó (426950)

Ez döbbenetes, amit ez a barom művel! Nap mint nap telefossa az összes topicot a hirdetésével. Nagyon agresszíven próbál terjeszkedni
De nem igaz, hogy nem lehetne ezek ellen vmt csinálni! Pl. hogy a hozzászólások csak moderálás után jelenjenek meg 1-2 perc múlva.

Ez döbbenetes, amit ez a barom művel! Nap mint nap telefossa az összes topicot a hirdetésével. Nagyon agresszíven próbál terjeszkedni
De nem igaz, hogy nem lehetne ezek ellen vmt csinálni! Pl. hogy a hozzászólások csak moderálás után jelenjenek meg 1-2 perc múlva.
(Ez egy válasz Tom1876 üzenetére (2013. 11. 03. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 03. vasárnap 14:31

Takarodj már innen a büdös francba...van erre külön oldal ahol a fizetős lányok hirdethetnek!
Takarodj már innen a büdös francba...van erre külön oldal ahol a fizetős lányok hirdethetnek!
fiatal fiut keresünk,hely megoldható,de csak komolyak és akik tudnak időben is alkalmazkodni
Ma éjszaka ráérne egy 28 éves sportos, ápolt, nagy méretű (21cm) pasi pest megye ill bp.
nem lesz netem, csak hívás vagy sms: 70/674-07-12
nem lesz netem, csak hívás vagy sms: 70/674-07-12
Szívesen csatlakozna egy fiatal srác,egy érett hölgyeményhez,akivel huncutkodna! Többit privátban

Sziasztok
Hölgyeket,lànyokat keresek pisi szex céljàból imàdok pisis puncit nyalni
Hölgyeket,lànyokat keresek pisi szex céljàból imàdok pisis puncit nyalni

Magas (200cm),átlagos testalkatú(85kg) 24éves srác keresi idősebb hölgy partnerét,baráti-testi kapcsolat céljából!
Idősebb hölgyeket keresek,csak 35+ felettiek érdekelnek! akár 70éves korig! Testsúly,külsőségek nem számítanak!
<<Privát Üzenet Küldése>>
Idősebb hölgyeket keresek,csak 35+ felettiek érdekelnek! akár 70éves korig! Testsúly,külsőségek nem számítanak!
<<Privát Üzenet Küldése>>
Fiú csatlakozna hölgyekhez,párokhoz, gruppenhez.Magas,sportos,nagy kék szemű srác vagyok...Helyem van,sportos,igényes,bevállalós pasi vagyok.Okleveles svéd, relax, frissítő,masszőr vagyok,azt mondják, nagyon jól masszírozok,szívesen megmasszíroználak téged is!!! Szakszerű,nagyon kellemes masszázst is adok,ha szeretnél!!! Teljes ellazulás!!! 185cm/78 kg.Ide is írhatsz: masszorfiu1@gmail.com
Fiatal magas vékony srác keres érettebb hölgyet tartós szex kapcs. céljából!
50 feletti hölgyet vagy párt keresek
25 éves 178 magas 78 kg jóképű borotvált pasi 18 centis intimmel keres idősebb hölgyeket, párokat minden jóra Szeged és Kecskemét környékéről! Belső üzenetet várok! Képcsere után számcsere, utána meg kit tudja
Utazni tudok!

Utazni tudok!
Hova írjak? Puszi!
40+ os nőt keresek én 25 éves vagyok! Előny ha dohányzol mert szexisnek találom! Ha szereted verni a farkat meg beleülni minden helyzetben az sokat jelentene. Úgy képzelem hogy ez egy töb alkalmas dolog lenne, hetente felmennék a lakásodba ha egyedül élsz! Én Bp xx.kerben vagyok.
idősebb hölgyet/hölgyeket kényeztetnék pest megyében vagy pesten
Sziasztok!
Budapesti 28 éves 186/70 es srácként keresnék hölgyet péntek vagy szombat estére. Helyem is van, utazni is tudok. Itt vagy a geriike.v@gmail.com címen el tud érni aki szeretne
Budapesti 28 éves 186/70 es srácként keresnék hölgyet péntek vagy szombat estére. Helyem is van, utazni is tudok. Itt vagy a geriike.v@gmail.com címen el tud érni aki szeretne
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P skype: gerike19900816
Fiatal budapesti fiúként keresek érett hölgyet.
sziasztok 30-50 év közti nőket keresek..., hogy mire? azt majd megbeszéljük