Intelligens, sportos, 3asban tapasztalt olaszos pasi keres hölgyet vagy párt kellemes élmények reményében.

Én még továbbra is várom a válaszotokat/reagálást a régen elküldött levelemre! Örömmel kényeztetnélek! Imádom a csinos szexi érett nőket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 13. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 13. szerda 12:08
Törölt felhasználó (887579)

Mit szolsz hozzam?
Mit szolsz hozzam?
(Ez egy válasz pampa üzenetére (2013. 11. 11. hétfő 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Elvehetem en?
(Ez egy válasz Di Natale üzenetére (2013. 11. 11. hétfő 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 11. hétfő 18:51

Olyan hölgyet keresek akinek van türelme a szűz srácokhoz. 19 éves vagyok, viszont ettől függetlenül örülnék, ha tőlem idősebb, tapasztalt hölgytől veszteném el.
Sziasztok!
Budapesti, 25 éves ápolt srácként keresem hölgy partnerem! Lehetsz akár idősebb és teltebb is. Hosszútávra keresek.
Budapesti, 25 éves ápolt srácként keresem hölgy partnerem! Lehetsz akár idősebb és teltebb is. Hosszútávra keresek.
Olyan hölgyet keresek akinek van türelme a szűz srácokhoz. 19 éves vagyok, viszont ettől függetlenül örülnék, ha tőlem idősebb, tapasztalt hölgytől veszteném el.
29 éves férfi keres hölgyet, párt!!
Teljes diszkrécióval
Teljes diszkrécióval
Sziasztok!
Szombat ejszaka (nov.16.) Balatonlellen meglepi szulinapi gang-bang party egy szexmanias feleseg 41. szulinapja alkalmabol!
Diszkret, apolt, nagyfarku sracok jelentkezeset varom mail ben!
Cim, balatonihazaspar@gmail.com
Udv.
Sz.
Szombat ejszaka (nov.16.) Balatonlellen meglepi szulinapi gang-bang party egy szexmanias feleseg 41. szulinapja alkalmabol!
Diszkret, apolt, nagyfarku sracok jelentkezeset varom mail ben!
Cim, balatonihazaspar@gmail.com
Udv.
Sz.
Megfeleltek! Írtam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 09. szombat 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 09. szombat 12:59
Törölt felhasználó (887579)

Szia. Irj privatba mit szeretnel. Persze csak ha megfelelunk
Van itt olyan Komárom-Esztergom megyei hölgy lány aki ismerkedne?? Privátot írj

Sziasztok!
21 éves, pesti, mackós srác vagyok, és partneremet keresem egy olyan hölgy személyében, akinek nem okoz gondot, hogy még szűz vagyok. Ha esetleg felkeltettem érdeklődésedet, írj nyugodtan.
Norbi
21 éves, pesti, mackós srác vagyok, és partneremet keresem egy olyan hölgy személyében, akinek nem okoz gondot, hogy még szűz vagyok. Ha esetleg felkeltettem érdeklődésedet, írj nyugodtan.
Norbi
fiatal pasiként párhoz csatlakoznák..ha van ilyen levél.
34 éves,ápolt férfi vagyok és keresem női szexpartneremet,akivel kölcsönösen kielégítenénk vágyainkat és aki néhány, általam eddig kevéssé ismert területen (pl.anál) eligazítana,amit én jól meghálálhatnék.
Sziasztok!
Fiatal, jó megjelenésű pasiként ismerkednék párokkal. Minden jóban benne vagyok!
Szeretem az érett hölgyeket is. Várom a jelentkezőket!
Fiatal, jó megjelenésű pasiként ismerkednék párokkal. Minden jóban benne vagyok!

Szia. Irj privatba mit szeretnel. Persze csak ha megfelelunk
(Ez egy válasz szüzességemveddel üzenetére (2013. 11. 08. péntek 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma szívesen találkoznák olyan,hölgyeménnyel,akinek nem jelent problémát a nagy méret!
EGER!
lányok által jóképűnek mondott, 25 éves, nem független pasi PÁROKAT, LÁNYOKAT KERES egri pajzánkodásra.
lányok által jóképűnek mondott, 25 éves, nem független pasi PÁROKAT, LÁNYOKAT KERES egri pajzánkodásra.
pesti fiu,25 eves ,keresek part vagy csajt sexre.
nagymedve74 Én egy Győr Moson Sopron megyei 185-cm magas 20-cm intim mérettel rendelkező, mások által jóképűnek mondott 40-es pasi vagyok.Keresek egy 30-40 éves szeximádó ápolt elhanyagolt vagy független högyet közös szabadidőnk kellemes eltöltésére ,flörtölésre mozizáshoz szexelésre.Diszkréciót 100%.Autóm van.Irjatok és nem fogjátok megbánni!!!!!!!!!!!!Később még bármi lehet. finom
Sziasztok!
Budapesti, 25 éves ápolt srácként keresem hölgy partnerem! Lehetsz akár idősebb és teltebb is. Hosszútávra keresek
Budapesti, 25 éves ápolt srácként keresem hölgy partnerem! Lehetsz akár idősebb és teltebb is. Hosszútávra keresek