szia! kár hogy nem vagyok kicsit közelebb hozzád!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 26. szerda 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 26. szerda 10:39
Törölt felhasználó (887031)

39 csaj vagyok. zalaegerszegről keresek megbíszható fiatal fiút
Magas (200cm),átlagos testalkatú(85kg) 23éves srác keresi idősebb hölgy partnerét,baráti-testi kapcsolat céljából!
Idősebb hölgyeket keresek,csak 35+ felettiek érdekelnek! akár 70éves korig! Testsúly,külsőségek nem számítanak!
<<<<PRIVÁTÜZENET KÜLDÉSE>>>>
Idősebb hölgyeket keresek,csak 35+ felettiek érdekelnek! akár 70éves korig! Testsúly,külsőségek nem számítanak!
<<<<PRIVÁTÜZENET KÜLDÉSE>>>>
Ha kíváncsi fiatal jó fej hetero srác vagy,írj egy fiatal enyhén biszex sportos srácnak,közös maszti,videózás érdekel...PESTMEGYE!
ha fiatal helyes megbízható egerszeg környéki fiú vagy és szeretnéd hogy rendszeresen kielégítselek, írj
39 éves nagy cicis borotvált csaj vagyok
39 éves nagy cicis borotvált csaj vagyok
zalai pár 39 éves hölgy tagja helyes fiatal fiúkkal ismerkedne
Siófok-Fonyód vonzáskörzetében keresem szexuálisan túlfűtött lányok,hölgyek,asszonyok ismerettségét EGÉSZ NYÁRON ÉS EGÉSZ ÉVBEN! Keressetek bizalommal! Sex on the beach!

39 csaj vagyok. zalaegerszegről keresek megbíszható fiatal fiút
19 éves izmos váci srác kényeztetne hölgyet egyoldalúan is szivesen, írjatok

Debrecenben éret hölgyet keresnék, akit lehet kényeztetni.
fiatal, jóképű, sportos srác keres tapasztalt, érett hölgyet, akivel kölcsönösen kényeztethetnék egymást szabadidejükben!
Keresnék egy érett hölgyet aki esetleg hosszabb távon is partnerem lenne...
Érett hölgyet kényeztetne egy 24eves sportos kitartó, fiú! Irj bátran (50éves korig)
én egy 174cm/átlagos alkatú/kék szemű/sötét szőke srác vagyok...30-50 közötti hölgyek levelét várom akik szívesen találkoznának velem...

Érett hölgyekkel ismerkednék, vagy ilyen hölgytagú párokkal Budapestről és Pest megyéből.
45-55 év közötti hölgyeket keresek. ha érdekelj légyszi írj üzenetet, esetleg barátnőm is beszáll.
Rövid illetve hoszútávú szexpartnert keresek.
20 éves srác 20 cm pénisszel,átlagos testalkat,rövid barna haj,barna szem
191 cm magas
kor,súly,magasság nem számít,de 40 év fölöttiek bármeddig előnyben
20 éves srác 20 cm pénisszel,átlagos testalkat,rövid barna haj,barna szem
191 cm magas
kor,súly,magasság nem számít,de 40 év fölöttiek bármeddig előnyben

fiatal sportos izmos helyes srác keres pápai v pápa környéki hölgyet sexkapcsolatra v alkalmi kapcsolatra!
ki probálhatnátok engem is Vegyetek fel csajok nem fogjátok megbánni! webcamerával rendelkező helyes pasi vagyok és kemény farokkal és arra vár hogy elspricoljon neked! gyere vigyél a csúcsra várlak titeket csajok skypon! gerike19900816
sziasztok! értett nőket keresek 35 év felett, csongrád megyéből elsősorban
Sziasztok főiskolás 24 éves fiatal kandúr keres közös tartalmas légyottokra érett igényes hölgyet .