Fiú csatlakozna hölgyekhez,párokhoz, gruppenhez.Magas,sportos,nagy kék szemű srác vagyok...Helyem van,sportos,igényes,bevállalós pasi vagyok.Okleveles svéd, relax, frissítő,masszőr vagyok,azt mondják, nagyon jól masszírozok,szívesen megmasszíroználak téged is!!! Szakszerű,nagyon kellemes masszázst is adok,ha szeretnél!!! Teljes ellazulás!!! 185cm/78 kg.Ide is írhatsz: masszorfiu1@gmail.com
Fiatal magas vékony srác keres érettebb hölgyet tartós szex kapcs. céljából!
50 feletti hölgyet vagy párt keresek
25 éves 178 magas 78 kg jóképű borotvált pasi 18 centis intimmel keres idősebb hölgyeket, párokat minden jóra Szeged és Kecskemét környékéről! Belső üzenetet várok! Képcsere után számcsere, utána meg kit tudja
Utazni tudok!

Utazni tudok!
Hova írjak? Puszi!
40+ os nőt keresek én 25 éves vagyok! Előny ha dohányzol mert szexisnek találom! Ha szereted verni a farkat meg beleülni minden helyzetben az sokat jelentene. Úgy képzelem hogy ez egy töb alkalmas dolog lenne, hetente felmennék a lakásodba ha egyedül élsz! Én Bp xx.kerben vagyok.
idősebb hölgyet/hölgyeket kényeztetnék pest megyében vagy pesten
Sziasztok!
Budapesti 28 éves 186/70 es srácként keresnék hölgyet péntek vagy szombat estére. Helyem is van, utazni is tudok. Itt vagy a geriike.v@gmail.com címen el tud érni aki szeretne
Budapesti 28 éves 186/70 es srácként keresnék hölgyet péntek vagy szombat estére. Helyem is van, utazni is tudok. Itt vagy a geriike.v@gmail.com címen el tud érni aki szeretne
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P skype: gerike19900816
Fiatal budapesti fiúként keresek érett hölgyet.
sziasztok 30-50 év közti nőket keresek..., hogy mire? azt majd megbeszéljük
Sziasztok!
Fiatal Fiút keresek,hármas játékokhoz,min 23 év.
Fiatal Fiút keresek,hármas játékokhoz,min 23 év.
Szia!Fiút keresünk !Olvas adatlapot köszi! Hely szükséges !
nagymedve74 nagymedve74 Én egy Győr Moson Sopron megyei 185-cm magas 20-cm intim mérettel rendelkező, mások által jóképűnek mondott 40-es pasi vagyok.Keresek egy 30-40 éves szeximádó ápolt elhanyagolt vagy független högyet közös szabadidőnk kellemes eltöltésére ,flörtölésre mozizáshoz szexelésre.Diszkréciót 100%.Autóm van.Irjatok és nem fogjátok megbánni
kukuccs!!