amit rólad sokan írtak: mikor elmegy az áldozat ócsára találkozni veled, helyetted egy pasival találkozik és azt mondja, hogy neked közbejött valami, de vele nyugodtan eltölthet egy kis időt.
még jó hogy én nem mentem el
(Ez egy válasz lillike üzenetére (2013. 03. 10. vasárnap 03:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 10. vasárnap 03:00
még jó hogy én nem mentem el

27 éves izgalmas lány megismerkedne max 25 éves vékony nagy méretű fiúval,lehetsz tapasztalatlan is..csak légy kedves,intelligens...írhatsz bárhonnan...Tali Pestmegyében!
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P :zayrom@freemail.hu (nem kamu vagyok igazi vegyél fell és meglátod:P)
27 éves izgalmas lány megismerkedne max 25 éves vékony nagy méretű fiúval,lehetsz tapasztalatlan is..csak légy kedves,intelligens...írhatsz bárhonnan...Tali Pestmegyében!
Debrecenben ma estére keresek egy nőt szexre! Semmi kritérium nincs, csak akarj szexelni!
Győri nagy farkú fiú Hölgyet, Párt keres.
Szép nagy formás farkammal órákig kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok.
jo.tamas@freemail.hu
Szép nagy formás farkammal órákig kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok.
jo.tamas@freemail.hu
parkeresholgyet@hotmail.com ide varjom
uddv viktor
uddv viktor
sziasztok viktor vagyok bp rol24 fiatal sportos alkat.akar ma is talizhatunk ill maass lanyok es parokat varok ma estere kozozs orormok szerzesere kulgyetek emailt kepel egyutt
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 18. hétfő 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 18. hétfő 18:02
Törölt felhasználó (867563)

olyan fiatal sportos fiukat keresek a páromnak ,akik szeretik az érettebb,csinos ,,sexy nőket
Sziasztok!
Balatonlellei husi nagycicis nagypopos 40 eves feleseg oromere diszkret, nagy, vastag meretu pasit keresunk!
Cimunk, balatonihazasparkukacgmélpontkom
Udv.
Balatonlellei husi nagycicis nagypopos 40 eves feleseg oromere diszkret, nagy, vastag meretu pasit keresunk!
Cimunk, balatonihazasparkukacgmélpontkom

Udv.
30 felletti nővel ismerkednék. Kom-Egom megyéből.

Nyíregyházi, 29éves, 187cm, kb 84kg, barna rövid haj, b.szemű vagyok. Idősebb Nyíregyházi nőt keresek 30-45 éves korig. Email: dgitt09@gmail.com
Ma napközben, esetleg délután kényeztetnék hölgyet, csatlakoznék párokhoz, kizárólag a hölgy örömére, budapesten! belső üziben megbeszéljük az esetleges továbbiakat! 22éves átlagos srác vagyok.
Csajok valaki kiprobálna engem is camon?(neked is legyen camod) nem fogtok bennem csalodni
msn: zayrom@freemail.hu
Két DEBRECENI, sportos, jóképű bi srác keres masztira, orálra hetero vagy bi srácot! Olyan írjon, aki élvezni akar, nem csak itt lúzerkedni!
E-mail: szamosfalvyt@freemail.hu
Küldj képet, válaszul mi is küldünk, és utána megbeszéljük!
E-mail: szamosfalvyt@freemail.hu
Küldj képet, válaszul mi is küldünk, és utána megbeszéljük!
érett hölgyet keresek ma estére webes kalandokra
Ma este kényeztetnék hölgyet, csatlakoznék párokhoz, kizárólag a hölgy örömére, budapesten! belső üziben megbeszéljük az esetleges továbbiakat! 22éves átlagos srác vagyok.
Csajok valaki kiprobálna engem is camon?(neked is legyen camod) nem fogtok bennem csalodni
Debrecen környéki nőt keresek!!
Sziasztok!Marcius vegen keszultem volna a barinommel Marokkoba,1 het all inclusive,mivel elvalltak utjaink,itt szeretnek talalni magamnak lanyt,holgyet max 45 eves korig!Az utazas Angliabol tortenik,a repjegyet megveszem neked ide!Belso uzi,vagy robika19800@gmail.com!Kepcsere szugseges!
sziasztok, 23 éves szegedi srác vagyok lenne olyan hölgy akit érdekelnék?
Sziasztok,
Február 25-én, hétfőre, napközbenre (akár reggeltől) keresek nőt vagy párt. Hely megoldott. Csak olyan írjon PRIVÁTBAN, aki el is jön!! Kamus kerüljön el. 28 éves budapesti pasi vagyok. Jelige: női orgazmusok
Február 25-én, hétfőre, napközbenre (akár reggeltől) keresek nőt vagy párt. Hely megoldott. Csak olyan írjon PRIVÁTBAN, aki el is jön!! Kamus kerüljön el. 28 éves budapesti pasi vagyok. Jelige: női orgazmusok