egyensúly!

Van ám felajálkozás.... Itt aztán válogathatnak a kedves Hölgyek. Én is vonzódom de nem is reménykedem.
Jó lenen ha csak körülbelül is de egyensujba lenne, Hölgybeírásokkal is, igényekkel hogy mit szeretnének.
Természetesn mindig a NŐ dönt, mi pasik csak a lehetőségeket kínáljuk.... Tomi
Jó lenen ha csak körülbelül is de egyensujba lenne, Hölgybeírásokkal is, igényekkel hogy mit szeretnének.
Természetesn mindig a NŐ dönt, mi pasik csak a lehetőségeket kínáljuk.... Tomi
Magas (200cm),átlagos testalkatú(85kg) 23éves srác keresi idősebb hölgy partnerét,baráti-testi kapcsolat céljából!
Idősebb hölgyeket keresek,csak 35+ felettiek érdekelnek! akár 70éves korig! Testsúly,külsőségek nem számítanak!
>>>>Privi küldése<<<<
Idősebb hölgyeket keresek,csak 35+ felettiek érdekelnek! akár 70éves korig! Testsúly,külsőségek nem számítanak!
>>>>Privi küldése<<<<
sexpartnerem keresem pest megyéből!! kor határ nélkül!!
Csáó! 24 vagyok Pest megyében Gödöllő vonzáskörzetében keresnék alkalmi partnert Hölgyet 25-36 korig, illetve tartós komoly kapcsolat, vagy csak hancúrozni
Nem kicsi az étvágyam így 10 hónap után..

idősebb hölgyet, párt keresek hajdú-biharból, én 24 vagyok....ha érdekel a dolog írj rám cserélünk képet és megbeszélünk mindent...
Sziasztok!Nyíregyházán keresek idős hölgyet szexkapcsolatra.tofi79@freemail.hu
Ma estére hölgyet keresek bp 29 éves pasi vagyok
sziasztok! Ma délután, vagy este, állnék hölgyek rendelkezésére, vagy párokhoz csatlakoznék, a hölgy örömére, 22éves átlagos srác vagyok, küldj belső üzenetet és megbeszéljük a részleteket, valamint küldök képet! Budapesten belül tudok utazni!
Sziasztok!
Szegeden keresek érettebb nőket, én 186 cm magas, 78 kg, sportos testalkató srác vagyok, vannak fent képsorozataim is itt fent az oldalon
Akinek tetszik, és nőneműnek érzi magát, az írjon üzit itt az oldalon
Szegeden keresek érettebb nőket, én 186 cm magas, 78 kg, sportos testalkató srác vagyok, vannak fent képsorozataim is itt fent az oldalon

Akinek tetszik, és nőneműnek érzi magát, az írjon üzit itt az oldalon

sziasztok, sportosabb alkatú, 21 éves srác vagyok, szívesen ismerkednék hölgyekkel...akár alkalmi szex , akár hosszútávú céljából

Sziasztok!
Szívesen kipróbálnám, hogy milyen 50 feletti Hölggyel! Van itt ilyen?
Szívesen kipróbálnám, hogy milyen 50 feletti Hölggyel! Van itt ilyen?
ha szeretnél egy fiatal szeretőt jelezz vissza nekem
bananos69@freemail.hu
21 éves sportos srác szívesen meglátogatnálak és tologatnálak, hosszú kemény farkammal
bananos69@freemail.hu
21 éves sportos srác szívesen meglátogatnálak és tologatnálak, hosszú kemény farkammal
Ma este Debrecenben 23 éves srác érett nőt keres!
Magas (200cm),átlagos testalkatú(85kg) 23éves srác keresi idősebb hölgy partnerét,baráti-testi kapcsolat céljából!
<<<privi küldése>>>
<<<privi küldése>>>
szívesen megismerkednék alkalmi kapcsolat céljából idősebb hölggyel illetve párral
igényes, szép 30 év körüli hölgyekkel ismerkednék,beszélgetnék debrecen és környéke 22 F
clio025@indamail.hu

csak beszélgetni szeretnél?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 18. péntek 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 10:26
Törölt felhasználó (859864)

Olyan szívesen beszélgetnék egy érett igazi nővel...
Olyan szívesen beszélgetnék egy érett igazi nővel...
Lányokat,hölgyeket,asszonyokat keresek popo szexre,lehetőleg Jászberényből! Még nem volt benne részem,de minél előbb kiszeretném próbálni...gyorsan tanulok és ha oda érünk ügyes is leszek,ha jó tanár leszel...élvezni fogod te is... Írjatok itt vagy belső levelet!!!! Puszi a popotokra