sziasztok
Budapesti vagy környéki párokkal és lányokkal ismerkednék
32 éves vagyok,190cm,98kg
farkam 19cm,borotvált
van tapasztalatom a többes szexben,nem kamus vagyok
hely megoldható,kocsi van
képeimet láthatjátok
mail:oxigen80@gmail.com
írjatok smile
Budapesti vagy környéki párokkal és lányokkal ismerkednék
32 éves vagyok,190cm,98kg
farkam 19cm,borotvált
van tapasztalatom a többes szexben,nem kamus vagyok
hely megoldható,kocsi van
képeimet láthatjátok
mail:oxigen80@gmail.com
írjatok smile
sziasztok! 24 éves 185 cm magas sportos pasi vagyok. Esztergom környékéről ismerkednék idősebb hölgyekkel, párokkal.
szia! merről vagytok?
(Ez egy válasz paduba üzenetére (2013. 01. 15. kedd 04:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 15. kedd 04:14

Sportos, megbízható fiút keresünk harmadiknak!Kezdőként sok mndent kipróbálnánk!Diszkrét hosszútávu kapsolatot szeretnénk
Sziasztok, 21 éves fiatal fiú vagyok Aszódról, 185cm magas, 70kg. ápolt igényes megjelenésű, szexkapcsolatot, barátot keresek, 18-40 éves korig, párhoz is csatlakoznák, utazni tudok, Képet e-mailbe küldök szívesen, és mindenre válaszolok, Szép napot nektek.
Sziasztok!
Sziasztok!
Én nagyon szívesen csatlakoznék hozzátok.
(Ez egy válasz paduba üzenetére (2013. 01. 15. kedd 04:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 15. kedd 04:14

Sportos, megbízható fiút keresünk harmadiknak!Kezdőként sok mndent kipróbálnánk!Diszkrét hosszútávu kapsolatot szeretnénk
Sziasztok!
Hölgy vagy pár társaságát keresem hetero alapom diszkréten
Hölgy vagy pár társaságát keresem hetero alapom diszkréten
Hölgyekkel ismerkednék, hetero, 178/85 sportos, 28 éves, nem feltétlen sexuális kapcsolat, barátkozás,ismerkedés,és abból bármi alakulhat!
vároma leveleket,itt, vagy privátban.
vároma leveleket,itt, vagy privátban.
idősebb hölgyet, párt keresek hajdú-biharból, én 24 vagyok
48 éves, 180magas, 92kg, normál méret, de hatalmas energiával - magas szex kultúrával, független idő beosztással rendelkező, budapesti, fiatalos (35 évesnek nézek ki mások szerint), pedáns ápoltsággal rendelkező férfi, keres hölgyet 56 éves korig. Nincs szakáll, nincs bajusz és nem dohányzok. Búvóhely legyen részedről Budapest területén megoldott. Akár hosszú távra is tervezhetsz velem, ha kell éjjelre is. (via.estates.co@gmail.com)
Sziasztok! Lányok/hölgyek/párok társaságát keresem Győrben. Elsősorban a lány örömére, de enyhe bi belefér. Szeretek hosszasan kényeztetni, illetve a lány kívánsága mindenekfelett. Várom a belső üzeneteket. Kor, alkat mind1. Ha szereted saját magad, kedvelni foglak én is.

Hali!Ma estétől holnap reggelig Nyíregyházán dekkolok.Ha létezik a környéken egy Belevaló Hölgy,esetleg Pár aki szereti a spontán dolgokat és lenne kedve talizni egy ápolt,igényes pasival légyszi dobjon egy üzit és beszéljük meg a részleteket.Ha jól sikerül a dolog akár folytatás is lehetséges.Heti 2-3alkalommal a környéken vagyok általában.Várom az esetleges jelentkezőket!!!!
Ország másik oldala, ezért nincs is jelentősége
De kedves Tőled/Tőletek
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 10. csütörtök 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 10. csütörtök 22:46

Törölt felhasználó (867563)

Érdekelnél de üres reglappal nehéz lesz
Érdekelnél de üres reglappal nehéz lesz
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 10. csütörtök 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 10. csütörtök 19:39
Törölt felhasználó (871281)

28 éves ,sportos, fekete hajú srác, 40 feletti hölgyekkel ismerkedne, bármely formában. yamahamocik@freemail.hu
28 éves ,sportos, fekete hajú srác, 40 feletti hölgyekkel ismerkedne, bármely formában. yamahamocik@freemail.hu
Szívesen kényeztetnék a nyelvemmel lányokat hölgyeket! rektor35@citromail.hu
Egymás előtti masztihoz,simogatáshoz keresek hölgyet Békés Megyében . vepi1@gmail.hu
Hali nyalatni szerető lányok hölgyek jelentkezését várom!!
par keres pat vagy holgyet bp 23 24 eves fiatal par ujj kaladokat keres mavarnalak vagy varnank othonunk ba es kelemesen eltoltenenk egy par oratt emailbe kepet is csatoj uzi vel mihamarab ki a leg gyorsab apolt inteligens fiatal par
Hölgyet vagy párt keresek 50-65 között