Estét.
Pesten vagy környékén Fiatal Hölgy Ma 1 laza Kalandra
Pesten vagy környékén Fiatal Hölgy Ma 1 laza Kalandra

Sziasztok, 21 éves Szolnoki fiú vagyok. Szeretnék lányokkal, hölgyekkel, esetleg párokkal ismerkedni, beszélgetni. Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj nyugodtan
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
UGYANITT: 50-es biszex hölgyet keresünk egy 25 éves kedves, csinos fiatal lánynak!
UGYANITT: 50-es biszex hölgyet keresünk egy 25 éves kedves, csinos fiatal lánynak!
Sziasztok! 36 éves vékony testalkatú bi pasi vagyok.Párommal együtt keresünk ő 61 éves vékony pasi. Nyitott gondolkodású bi párokkal, pasikkal, hölgyekkel ismerkedünk kortól függetlenül. Helyünk van, de ésszerű határokon belül utazni is tudunk. Értelmes, korrekt partnereket üzeneteit várjuk
50 pasikent keresek fiatal lányt párt, de egy 60+ pár is nagyon tetszene! Vagy akár egyszerre
Szexuálisan elhanyagolt férfit keresek az adatlapom alapján. Diszkrét helyem van.

Fiatal párhoz jóképű silverfox? Apucis kalandok egy laza daddyvel?

Meccsnézés közben szopnék kanos, egyedül élő pasit. Esetleg 2-3 fős haveri társaságot.

Sziasztok, 45+ párt, hölgyet keresek nem egy alkalmas kalandra. Ha tetszik amit az adatlapomon látsz, privát üzenetben jelezd.
Tamás
Tamás
Sziasztok keresünk fiatal fiút max 30 éves kor ig Budapest ès környékén
Hejünk nincs neked legyen.
Hejünk nincs neked legyen.
Sziasztok
Szopnék Kecskeméten élvezésig kíváncsi hetero pasit
Szopnék Kecskeméten élvezésig kíváncsi hetero pasit
Sziasztok Veszprém megyében ismerkednèk idősebb párral hölgyel
Sziasztok Hölgyek lányok beszélgetés vagy csak camozás vagy extrém dolgok mindenben benevagyok. Skype
Pécs és környékén valaki?

Bberénybe?
(Ez egy válasz AgiZoli4753 üzenetére (2024. 06. 17. hétfő 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 17. hétfő 18:04

Sziasztok! Ma vagy holnap este hellyel rendelkező biszex pasi, nő, vagy pár Siófokon? Privit írj!
Állandó partnert keresek.

Ma estére fiatalabb Veszprém megyei fiút fogadnánk 40 éveinek végét tapossúk. Csak ma!! Tudj utazni !!!
Sziasztok!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!