Sziasztok! Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vác és vonzáskörzetében alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Helló. Ez aktuális
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 11. kedd 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 11. kedd 06:38

Törölt felhasználó (4746375)
VIP

Fiatal párhoz jóképű silverfox? Apucis kalandok egy laza daddyvel?

Keresem azt a fiatal lányt vagy érett Nőt(vagy ilyen tagú párt) aki imádja az átlagnál intenzívebb többlövetű mocskosul duzzadó kemény faszt mint egy érzéki telhetetlen kis ribanc miközben szexistennőként tisztelik és "szolgálják" a férfiak az orgazmusait, vágyait... Aki minél többet kap, annál lucskosabb a forró puncikája. Imádja a gecit és egy számára vonzó szép kemény fasz látványától is lucskos a puncikája. Inkább szereti érezni egész éjjel lüktető férfi erőt mint az 1-2 órás töcsköléseket.
Szexi rucik, szerepjáték, perverz fantáziadús szex, érzéki szeretkezések amik gátlástalan érzéki baszásokba fulladnak ki és kezdődik újra.
Egyedülálló vagyok tehát komoly kapcsolat is kialakulhat valakivel.
Helyem van de utazni is tudok, van autóm.
Írj ha hiányzik a remegésig tartó többlövetű lüktető csődör.Komolytalanok akik csak írogatnak, kíméljenek. Telefonon is merj beszélni találkozás előtt. Fontos a hang is.
Szexi rucik, szerepjáték, perverz fantáziadús szex, érzéki szeretkezések amik gátlástalan érzéki baszásokba fulladnak ki és kezdődik újra.
Egyedülálló vagyok tehát komoly kapcsolat is kialakulhat valakivel.
Helyem van de utazni is tudok, van autóm.
Írj ha hiányzik a remegésig tartó többlövetű lüktető csődör.Komolytalanok akik csak írogatnak, kíméljenek. Telefonon is merj beszélni találkozás előtt. Fontos a hang is.
Zalaegerszegen ma, illetve csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszönöm.
Jászberény környéki lány üzenetét várom.
Hello
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék élvezésig
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék élvezésig
Ózd és környékén keresek 30-50 közötti kiéhezett hölgyeket aki egy kis kényeztetésre vágynak egy 28 éves pasi személyében.
Tett helyszínem van.
Tett helyszínem van.
Fiatal perverz nimfómániás lányt mentorálnék!
Sziasztok!
Fiatal 25 eves pasikent siofokon kalandoznek!
Fiatal 25 eves pasikent siofokon kalandoznek!

Diszkréten a profilom alapján.

Ózd és környékén keresek 30-50 közötti kiéhezett hölgyeket aki egy kis kényeztetésre vágynak egy 28 éves pasi személyében.
Tett helyszínem van.
Tett helyszínem van.
Barátság extrákkal(vagy ha van itt egyedülálló lány/Nő akkor akár komoly kapcsolat is). Túlfűtött, életet imádó, intenzív, energikus emberekkel ismerkednék(lány,Nő vagy pár)
1-2 órás gyors numerák nem érdekelnek. Nem is értem hogy lehet 1-2 óra alatt igazán kielégítő a szex ha jó. Ennyi az étvágyat hozza meg jobban. Többlövetű, élvezés után is álló farkú vagyok.
Volt már olyan párom akivel hármasoztunk és párral is volt már baráti kapcsolatom.
Helyem is van de utazni is tudok, mobilis vagyok-van autóm(Nyár van, utazni jó, ha 200kmre vagyunk de mégis jó éjszakákat vagy hétvégéket tölthetünk el akkor miért fosszuk meg magunkat a jótól?!
)
Egyedülálló fiúk/férfiak ne keressenek.
1-2 órás gyors numerák nem érdekelnek. Nem is értem hogy lehet 1-2 óra alatt igazán kielégítő a szex ha jó. Ennyi az étvágyat hozza meg jobban. Többlövetű, élvezés után is álló farkú vagyok.
Volt már olyan párom akivel hármasoztunk és párral is volt már baráti kapcsolatom.
Helyem is van de utazni is tudok, mobilis vagyok-van autóm(Nyár van, utazni jó, ha 200kmre vagyunk de mégis jó éjszakákat vagy hétvégéket tölthetünk el akkor miért fosszuk meg magunkat a jótól?!

Egyedülálló fiúk/férfiak ne keressenek.
Ötvenes éveiben járó, sportos, értelmiségi férfi vagyok.
Intelligens, biszex férfitagú házaspáral szeretnék megismerkedni, inkább a középkorú, vagy idősebb korosztályból, akikkel megélhetném a FFN hármas szex örömeit.
Voltam már NNF és FFN hármasban is egyszer-egyszer, de az utóbbi igazából nem jött össze, mert a férfi nem volt biszex, csak elviselte a jelenlétemet, ez kevés volt.
Én nem vagyok biszex, inkább egy sokoldalú, kíváncsi heterónak tartom magamat.
Keresem az élményeket, mert az életet ez teszi színessé.
Olyan párt keresek, akik nem rutinosak ebben a témában, tehát épphogy van tapasztalatuk, de talán a legjobb az lenne, ha még csak gondolatban tervezik a dolgot.
Én mindkét fél részére szeretnék örömet okozni, de leginkább azt szeretném, ha mindenki mindenkivel mindent csinálhatna. Van olyan, amiben nem lennék benne, most így gondolom, de erről majd esetleg később.
Normális, egymást szerető párt keresek, akik számára élvezet, ha a párjukat élvezni látják.
Egyelőre levelezés szintjében is benne vagyok, egyébként is, fontosnak tartom a másikat, (a többieket) megismerni, így a gyors, azonnali szex nálam nem játszik.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Intelligens, biszex férfitagú házaspáral szeretnék megismerkedni, inkább a középkorú, vagy idősebb korosztályból, akikkel megélhetném a FFN hármas szex örömeit.
Voltam már NNF és FFN hármasban is egyszer-egyszer, de az utóbbi igazából nem jött össze, mert a férfi nem volt biszex, csak elviselte a jelenlétemet, ez kevés volt.
Én nem vagyok biszex, inkább egy sokoldalú, kíváncsi heterónak tartom magamat.
Keresem az élményeket, mert az életet ez teszi színessé.
Olyan párt keresek, akik nem rutinosak ebben a témában, tehát épphogy van tapasztalatuk, de talán a legjobb az lenne, ha még csak gondolatban tervezik a dolgot.
Én mindkét fél részére szeretnék örömet okozni, de leginkább azt szeretném, ha mindenki mindenkivel mindent csinálhatna. Van olyan, amiben nem lennék benne, most így gondolom, de erről majd esetleg később.
Normális, egymást szerető párt keresek, akik számára élvezet, ha a párjukat élvezni látják.
Egyelőre levelezés szintjében is benne vagyok, egyébként is, fontosnak tartom a másikat, (a többieket) megismerni, így a gyors, azonnali szex nálam nem játszik.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Zalaegerszegen ma, szerda csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszönöm.
Tett helyszínem van.
Tett helyszínem van.
Sziasztok! Fiatalos 47/54 éves pár vagyunk. Csütörtöktől (06.13.) keddig (06.18.) Siófokon keresünk biszex férfit, hölgyet vagy párt mindenki mindenkivel alapon. Férfiak között csak orál lehetséges. Nagyobb méret előny (min. 18/5 cm). Ha te is szeretnél kalandozni, izgalmas együttlétben lehet részed egy valós párral. Leveleket privátban várjuk!
Sziasztok,formás csajjal randiznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Fiatal párhoz jóképű silverfox? Apucis kalandok egy laza daddyvel?

Sziasztok! Nálam fiatalabb, nyitott gondolkozású, vékony, sportos vagy normál testalkatú lányt keresek akár hosszú távú kapcsolatra is. Nézz adatlapot és küldj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet.
Sziasztok, 28 éves úrként érett párt keresek a hölgy örömére.
Budapest, Pest vármegye. Akár kisebb házibuli is szóba jöhet.
Hétvégén, vagy akár hétköznap is ráerek .
Utazni tudok..
Nagy cicit kedvelő potens srác vagyok.
Budapest, Pest vármegye. Akár kisebb házibuli is szóba jöhet.
Hétvégén, vagy akár hétköznap is ráerek .
Utazni tudok..
Nagy cicit kedvelő potens srác vagyok.