Sziasztok,
Szolnokon keresnék 18-25 év közötti hölgyet egy laza kapcsoltara.
48 éves átlagos testalkatú férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Szolnokon keresnék 18-25 év közötti hölgyet egy laza kapcsoltara.
48 éves átlagos testalkatú férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Sziasztok! Olyan párok esetleg szingli hölgyek jelentkezését várom akik szívesen ismerkednek ,találkoznak Pápán egy vagy akár több alkalmas időtöltésre (heteró alapú)
További Szép napot!
További Szép napot!
Sziasztok! Borsodi fiatal srácot keresünk aki szeretne velünk ismerkedni. Max 50km ! Fotó nem árt ha van itt! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok.
Mai nap, Bp vagy Szűk környékén Hölgy (pár)1 laza Kalandra, autós, Orál...
Szigetszentmikloson cumiznék, viszonozni nem kell
Budapesten keresek akár érettebb hölgyet, kielégíteni vágyait, állandó partnere is lennék.
Keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Mi egy Budapesten élő 47/54 éves biszex iránt érdeklődő pár vagyunk! Keresünk hellyel rendelkező enyhe bi nagyobb méretű (min.18/5 cm) pasit, biszex hölgyet, vagy mindkét részről bi párt! Budapesten keresünk, de június 13 és 19 között Siófokon leszünk, ott is szívesen kalandoznánk! Arcos és intim fotót kérünk, amit természetesen viszonzunk. Kamusok, találkozni nem akarók, csak levelet írogatók kíméljenek! Üzenetedet privátban várjuk.
Sziasztok! Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vác és vonzáskörzetében alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Sziasztok idősebb hölggyel vagy párral ismerkednék Jászberény és környékén
Ki szoptatna meg Kecskeméten élvezésig?
Kíváncsi hetero pasi Kecskeméten ?
Kíváncsi hetero pasi Kecskeméten ?
Kifejezetten fiatal párokhoz csatlakoznék. Sportos, szikár kellemes méret.
Érett hölgyet anyukát keresek sexkapcsolatra hosszú távon. Kor alkat nem számít. Igényes elhanyagolt férj vagyok.
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután, kora este pasi, akit kényeztetni tudnék orálisan? Privátban keress!
Jászsági hölgyel barátkoznék.
Keresünk!
Érett Nőt keresek aki szeret sokat kapni.

Fiatal szexmániás lányt mentorálnék!
Sziasztok.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80