Sziasztok Pest megyében keresek hölgyet kellemes időtöltésre a hétvége folyamán. Keress üzenetben!

Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Sziasztok! Nálam fiatalabb, nyitott gondolkozású, vékony, sportos vagy normál testalkatú lányt keresek akár hosszú távú kapcsolatra is. Nézz adatlapot és küldj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben ///Fiatal párok is érdekelnek nagyon is !!!!
Sziasztok. Ígényes párral vagy hölggyel ismerkednék!!
Sziasztok!
Ma estére és a hétvégére egyaránt keresek hölgyet kölcsönös huncutkodáshoz. Legyél ápolt és igényes! Helyem van 11.kerben! Ha szereted a fülledt erotikát vegyíteni a könnyed lazulós masszázs világgal akkor jó helyen jársz!
Irj PM!
Puszi
Z
Ma estére és a hétvégére egyaránt keresek hölgyet kölcsönös huncutkodáshoz. Legyél ápolt és igényes! Helyem van 11.kerben! Ha szereted a fülledt erotikát vegyíteni a könnyed lazulós masszázs világgal akkor jó helyen jársz!
Irj PM!
Puszi
Z
Kecskeméten fiatal nő melleit gyúrnám
Sziasztok!
Most hétvégére illetve hosszabb távon is keresek hölgyet, párt lepedőcsatákra! Igényes, jó kinézetű, potens, diszkrét pasi vagyok! Többes tapasztalatom és Nagykanizsán helyem is van!
Most hétvégére illetve hosszabb távon is keresek hölgyet, párt lepedőcsatákra! Igényes, jó kinézetű, potens, diszkrét pasi vagyok! Többes tapasztalatom és Nagykanizsán helyem is van!
Sziasztok!
25 éves domináns férfi vagyok. Párkapcsolatban élek de a szexuális életünk eléggé ellaposodott, nekem pedig nagyon nagy a szexuális étvágyam és egy ideje nagyon izgat a megcsalás gondolata.. Ma holnap és holnapután is ráérek, helyem is van. Budapest 13. ker
25 éves domináns férfi vagyok. Párkapcsolatban élek de a szexuális életünk eléggé ellaposodott, nekem pedig nagyon nagy a szexuális étvágyam és egy ideje nagyon izgat a megcsalás gondolata.. Ma holnap és holnapután is ráérek, helyem is van. Budapest 13. ker
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Sziasztok!
Nem független, bi pasiként keresnék bi, vagy kíváncsi párokat.
Szívesen vennék részt a szeretkezésetekben, szívesen kényeztetném közben mindkét felet tabuk nélkül.
Helyem nincs, autóm van.( Nyugat-Dunántúl környéke)
Napközbeni szabadidővel rendelkzem.
Sziasztok!
Nem független, bi pasiként keresnék bi, vagy kíváncsi párokat.
Szívesen vennék részt a szeretkezésetekben, szívesen kényeztetném közben mindkét felet tabuk nélkül.
Helyem nincs, autóm van.( Nyugat-Dunántúl környéke)
Napközbeni szabadidővel rendelkzem.
Sziasztok!
Idősebb hölggyel találkoznék Pécs és környékén. Minden jóra!
Hello Hölgyek.
Mai nap, Bp vagy Szűk környékén Hölgy 1 laza Kalandra, autós, Orál...
Mai nap, Bp vagy Szűk környékén Hölgy 1 laza Kalandra, autós, Orál...
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ?
Szopnék
Szopnék
Sziasztok.
Juni.1.én szombaton privát bulit szervezünk Zsámbék mellett.Házibuli jelleggel,válogatott
vonzó,jó fej párokkal.Szivesen látjuk még 2-3 PÁR jelentkezését akár kezdőkét is.
Igényes környezetben,profitmentesen.......
Részletekért érdeklődjetek bátran privátban....
Juni.1.én szombaton privát bulit szervezünk Zsámbék mellett.Házibuli jelleggel,válogatott
vonzó,jó fej párokkal.Szivesen látjuk még 2-3 PÁR jelentkezését akár kezdőkét is.
Igényes környezetben,profitmentesen.......
Részletekért érdeklődjetek bátran privátban....

Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Wow, ez érdekes!

Ma este/éjszaka Székesfehérvár és környékén nővel, párral találkoznék