Kecskeméten keresek fiatal lányt nőt szexre!
BI Lányt ,párt esetleg bi pasit keresünk. Hatvan strand és egy üres fél literes fantás üveg legyen a kézben

Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Sziasztok!
53 éves Szerepjátékot kedvelő férfi vagyok.olyan hölgyet keresek aki szintén szereti a szerepjátékot
53 éves Szerepjátékot kedvelő férfi vagyok.olyan hölgyet keresek aki szintén szereti a szerepjátékot
Sziasztok! Fiatal srácot vagy pasit keresünk aki szeretne majd velünk ismerkedni. Borsod megye közelében. Fotó nem árt ha van.
Budapesten keresek akár érettebb hölgyet, alkalmit, vagy, állandót.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek !
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek !
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék ///////——,,,,,,,,,
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Szia..molett nő is ok?
(Ez egy válasz Bazsa251 üzenetére (2024. 07. 26. péntek 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 26. péntek 05:37

Sziasztok! Igényes, értelmes 26 éves fiatal srácként keresek egy lányt, vagy hölgyet Budapesten és környékén. Egyedül élek, helyem van. Nyitott, humoros természetű vagyok. Kedvelem az idősebb érettebb nőket is, sőt.. smile ha esetleg magadra ismertél, és nyitott lennél, várom az üzeneted!
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!!
Kecskeméten keresek nőt, lányt közös masztihoz kocsiban!
Sziasztok! Nyiregy környéki kortól független nővel ismerkednék titkos kalandra! Irj találkozzunk
Sziasztok Kedves Társkeresők!
Holnap, 2024.07.27. szombaton délelőtt Budapesti indulással Balatonberény a cél. Szívesen elviszek lányokat és párokat az oldalról. Köztes pontokon is fel tudlak venni Téged, Titeket, illetve köztes pont is lehet a célállomásotok.
Kisebb vagy nagyobb kitérő is megoldható.
4 szabad hely van egyelőre.)
További szép estét!
Holnap, 2024.07.27. szombaton délelőtt Budapesti indulással Balatonberény a cél. Szívesen elviszek lányokat és párokat az oldalról. Köztes pontokon is fel tudlak venni Téged, Titeket, illetve köztes pont is lehet a célállomásotok.
Kisebb vagy nagyobb kitérő is megoldható.
4 szabad hely van egyelőre.)
További szép estét!
Sziasztok. Bi párt keresünk, esetleg bi hölgy vagy jó méretű fiatal fiú is írhat.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, csini fiatal lányt v 2barátnőt kényeztetne. Győr
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok...
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok...
Holnap délútántól Vasárnap estig helyel rendelkező Szombathelyi pasi keresi azt a Lányt vagy Nőt aki Strap-onnal kényeztetne!PASIK KIZÁRVA!!!
Zalaegerszegen péntek, szombat, vasárnap, hétfő este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress. Köszönöm.