Ma estére szopizni szerető lányok nők jelentkezését várom cserébe nyalok Dunaújváros és környéke! És még sok mindenre nyitott vagyok! rektor35@citromail.hu
Csütörtök estére szopizni szerető lányok nők jelentkezését várom cserébe nyalok Dunaújváros és környéke! És még sok mindenre nyitott vagyok! rektor35@citromail.hu
Csütörtök estére szopizni szerető lányok nők jelentkezését várom cserébe nyalok Dunaújváros és környéke! És még sok mindenre nyitott vagyok! rektor35@citromail.hu
Szivesen ismerkednék hellyel rendelkező,miskolc vagy környéki hölgyel.elérhetőség az adatlapunkon.
Sziasztok, szivesen kényeztetnék ma csinos idősebb hölgyet!
üdv Hmann
üdv Hmann
Sziasztok!
Győr +80 km körzetében ismerkednék (25-50 év közötti) Lánnyal, Hölggyel, Párral szenvedélyes erotikus kapcsolatra, mindenképpen hosszútávra.
Nem független Lányok és Hölgyek ha elhanyagoltnak érzitek magatokat, vagy csak vágytok valami újdonságra akkor habozás nélkül írjatok, diszkréten titkos kapcsolatban is benne vagyok.
Párokkal is szívesen ismerkedem hármas kapcsolatra a Hölgy kényeztetésére. Van többes tapasztalatom.
Érett korosztály is bátran írjon, imádom az érett ,,gyümölcsöt".
Rólam: 183 cm 88 kg 27 év, Független, ápolt-igényes, nem dohányzó, kulturált, hetero pasi vagyok.
Email: alessandrossel@gmail.com
Ha nem gond az utazás, akkor a környező megyékből, vagy nagyobb távolságból is jelentkezhettek.
Győr +80 km körzetében ismerkednék (25-50 év közötti) Lánnyal, Hölggyel, Párral szenvedélyes erotikus kapcsolatra, mindenképpen hosszútávra.
Nem független Lányok és Hölgyek ha elhanyagoltnak érzitek magatokat, vagy csak vágytok valami újdonságra akkor habozás nélkül írjatok, diszkréten titkos kapcsolatban is benne vagyok.
Párokkal is szívesen ismerkedem hármas kapcsolatra a Hölgy kényeztetésére. Van többes tapasztalatom.
Érett korosztály is bátran írjon, imádom az érett ,,gyümölcsöt".
Rólam: 183 cm 88 kg 27 év, Független, ápolt-igényes, nem dohányzó, kulturált, hetero pasi vagyok.
Email: alessandrossel@gmail.com
Ha nem gond az utazás, akkor a környező megyékből, vagy nagyobb távolságból is jelentkezhettek.
Érett hölggyel beszélnék Esztergom környékén...
idősebb hölggyel ismerkednék Budapesten, belső üzenetet várok
köszönöm

köszönöm

Sziasztok!
Dél-Balaton térségből (Siófok-Fonyód) várom szexuálisan túlfűtött lányok, hölgyek, asszonyok, párok jelentkezését!!!
22éves sportos testalkatú srác vagyok (185/70).
23/6os farkammal nem vagyok semmi jónak az elrontója!
Jelentkezni üzenetben lehet!
Dél-Balaton térségből (Siófok-Fonyód) várom szexuálisan túlfűtött lányok, hölgyek, asszonyok, párok jelentkezését!!!
22éves sportos testalkatú srác vagyok (185/70).
23/6os farkammal nem vagyok semmi jónak az elrontója!
Jelentkezni üzenetben lehet!

Társulnák nőkhöz vagy párokhoz!!!
DEBRECEN ÉS KÖRNYÉKE!!!
Ma estére közös hokira keres 2 fiatal srác szintén fiatal hetero/enyhe bi/bi srácot (túlsúly kizáró ok)! Hely van!
NO GAY!!!!!!!!
E-mail: szamosfalvyt@freemail.hu
1. küldj képet
2. megy a válasz
3.
Ma estére közös hokira keres 2 fiatal srác szintén fiatal hetero/enyhe bi/bi srácot (túlsúly kizáró ok)! Hely van!
NO GAY!!!!!!!!
E-mail: szamosfalvyt@freemail.hu
1. küldj képet
2. megy a válasz
3.
20 éves srác vagyok. Keresek nálam idősebb hölgyet alkalmi együttlétre. e-mail: wsdasd4@gmail.com
Hölgyem, tartalmas szeretkezéshez keresem Partnerem,Párom
önzetlen kitartó, budapesti elváltan egyedül élő középkoru(52) férfi.
e-mail: 69elefant@gmail.com írj fényképes levelet
önzetlen kitartó, budapesti elváltan egyedül élő középkoru(52) férfi.
e-mail: 69elefant@gmail.com írj fényképes levelet
Sziasztok!
Kérlek szavazzatok a
"Crafter: egy életen át ajándék" szlogenre!!!
Örök hálám üldözni fog titeket! Köszönöm a segítségeteket! Ha nyerek, akkor feltöltöm a gitárral való pucér képeimet!
http://www.musicminutes.hu/index.php?option=com_content&vi- ew=article&id=283%3Aszavazz-legjobb-crafter-reklamszlogenr- e&catid=3%3Ahirek&Itemid=8
Kérlek szavazzatok a
"Crafter: egy életen át ajándék" szlogenre!!!
Örök hálám üldözni fog titeket! Köszönöm a segítségeteket! Ha nyerek, akkor feltöltöm a gitárral való pucér képeimet!
http://www.musicminutes.hu/index.php?option=com_content&vi- ew=article&id=283%3Aszavazz-legjobb-crafter-reklamszlogenr- e&catid=3%3Ahirek&Itemid=8
Debreceni egyetemista srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal heteró alapon. Társkeresőben megtalálható az adatlapom és vannak feltöltött képeim is az amatőrök között.
Belső levelet várok.
Belső levelet várok.
Igényes 22éves fiú hölgyeket kényeztetne, vagy párhoz csatlakozna a hölgy örömére. akár ma este is! Belső üzit küldj, e-maillel, képet csak oda. köszi!
Valaki Anglia?? Privatban irj (:
Szüzességem elvesztésére keresek valakit (nőt).
sziasztok szilveszteri bulira keresunk lányt lányokat házi buli jelleggel de a buli 3 srác és 1. 2.. 3.csaj ahogy szeretnétek lehetnek barátnök is .jelentkezéseket várunk
Sziasztok.31 éves férfi vagyok.Erotikát,nyalást kedvelő hölgyet párt keresek Veszprém és környékéről.Telt alkatúak jelentkezését is várom.E-mail:vboy8181@freemail.hu