19 éves izmos váci srác kényeztetne hölgyet egyoldalúan is szivesen, írjatok

Debrecenben éret hölgyet keresnék, akit lehet kényeztetni.
fiatal, jóképű, sportos srác keres tapasztalt, érett hölgyet, akivel kölcsönösen kényeztethetnék egymást szabadidejükben!
Keresnék egy érett hölgyet aki esetleg hosszabb távon is partnerem lenne...
Érett hölgyet kényeztetne egy 24eves sportos kitartó, fiú! Irj bátran (50éves korig)
én egy 174cm/átlagos alkatú/kék szemű/sötét szőke srác vagyok...30-50 közötti hölgyek levelét várom akik szívesen találkoznának velem...

Érett hölgyekkel ismerkednék, vagy ilyen hölgytagú párokkal Budapestről és Pest megyéből.
45-55 év közötti hölgyeket keresek. ha érdekelj légyszi írj üzenetet, esetleg barátnőm is beszáll.
Rövid illetve hoszútávú szexpartnert keresek.
20 éves srác 20 cm pénisszel,átlagos testalkat,rövid barna haj,barna szem
191 cm magas
kor,súly,magasság nem számít,de 40 év fölöttiek bármeddig előnyben
20 éves srác 20 cm pénisszel,átlagos testalkat,rövid barna haj,barna szem
191 cm magas
kor,súly,magasság nem számít,de 40 év fölöttiek bármeddig előnyben

fiatal sportos izmos helyes srác keres pápai v pápa környéki hölgyet sexkapcsolatra v alkalmi kapcsolatra!
ki probálhatnátok engem is Vegyetek fel csajok nem fogjátok megbánni! webcamerával rendelkező helyes pasi vagyok és kemény farokkal és arra vár hogy elspricoljon neked! gyere vigyél a csúcsra várlak titeket csajok skypon! gerike19900816
sziasztok! értett nőket keresek 35 év felett, csongrád megyéből elsősorban
Sziasztok főiskolás 24 éves fiatal kandúr keres közös tartalmas légyottokra érett igényes hölgyet .

38/187/88 és 34/170/56 házaspár gyönyörű hölgytaggal keres intelligens, fiatal hetero fiút, aki értelmes, önmagára is igényes, sportos testalkatú ,180 cm feletti magasságú, és aki 2 sornál és hímtagja méreténél többet is tud írni.
Lehetséges lenne akár csak a Hölggyel külön is együtt lenni. Előny, ha okos, szép arcú, fehérnemű imádó Nőt keresel, valamint ha szereted a szép lábakat,vagy ha esetleg kifejezetten lábimádó vagy. -)
Lehetséges lenne akár csak a Hölggyel külön is együtt lenni. Előny, ha okos, szép arcú, fehérnemű imádó Nőt keresel, valamint ha szereted a szép lábakat,vagy ha esetleg kifejezetten lábimádó vagy. -)
Idősebb csinos hölgyekkel ismerkednék

Középkorú érett nőhöz csatlakoznék. 39 éves, budapesti, intelligens, ápolt és kedves férfi vagyok. Üzeneteket privátba kérem. Tomi
ki probálhatnátok engem is Vegyetek fel csajok nem fogjátok megbánni! webcamerával rendelkező helyes pasi vagyok és kemény farokkal és arra vár hogy elspricoljon neked! gyere vigyél a csúcsra várlak titeket csajok skypon! gerike19900816
igényes kidolgozott fiatal hetero pasi várja asszonyok hölgyek lányok jelentkezését kellemes percek eltöltésére,belső üzenet!!!!
szasztok valaki ha akar eltölteni egy pár napot sátoralajujhelybe irjon,kertes házam van én 33 egyedül lakok.párok,lányok??? esetleg normi fiuk
Sziasztok! Tarskeresos adatlapomon van rolam kep, szivesen csatlakoznek egy holgyhoz. Nem szeretnem magam feleslegesen fenyezni, a kepem mindent elarul ; )
Udv: Egy sportos,igenyes srac.
Udv: Egy sportos,igenyes srac.