Kár hogy senkit sem találni...
keresek ma estére egy fiatal csajszit kopasz puncival szeretném szét nyalni .ha szeretnéd ki nyalatni magad irly bátran
aktuális még a bulira fiu?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 19. szerda 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 19. szerda 17:09
Törölt felhasználó (832679)

Szülinapi meglepinek keresünk fiukat,hajdu-bihar
27 éves III. kerültei srác, szabadidejét lányok-nők-hölgyek kényeztetésére szentelné. ( Masszázstól a csillagos égig ) Igényes, szenvedélyes nők levelét várom képpel!
sziasztok, hétvégére keresek szoló hölgyet, párt érd 40km es környezetében, utazni tudok,
Sziasztok.31 éves férfi vagyok.Erotikát kedvelő hölgyet párt keresek Veszprém és környékéről.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Holnap reggel,munka előtt kinyalnálak.
Bp.
Bp.
23éves vagyok és szívesen ismerkednék "idősebb" nőkkel!
Kizárólag ma estére keresek utazni tudó FIATAL fiút,lehetsz tapsztalatlan is,27 éves izgató lány vagyok,telszámmal írj!
PESTMEGYE!
PESTMEGYE!
Sziasztok!
Ma este Bpen keresünk hölgyet párt ahol 2jó barát(nem homo) kényeztethetne egy hölgyet!!!
Ma este Bpen keresünk hölgyet párt ahol 2jó barát(nem homo) kényeztethetne egy hölgyet!!!
Sziasztok!
Dél-Balaton térségből (Siófok-Fonyód) várom szexuálisan túlfűtött lányok, hölgyek, asszonyok, párok jelentkezését!!!
22éves sportos testalkatú srác vagyok (185/70).
23/6os farkammal nem vagyok semmi jónak az elrontója!
Jelentkezni üzenetben lehet!
Dél-Balaton térségből (Siófok-Fonyód) várom szexuálisan túlfűtött lányok, hölgyek, asszonyok, párok jelentkezését!!!
22éves sportos testalkatú srác vagyok (185/70).
23/6os farkammal nem vagyok semmi jónak az elrontója!
Jelentkezni üzenetben lehet!

Sziasztok!35 éves pasi keres duci hölgyet Budapestről,kölcsönös örömszerzésre.Szeretem az érettebb korosztályt.Kérlek küldj üzit ide,vagy smst erre a számra. 06305422138
Hali!
Jövő hétre keresem partnerem, van fönn jó pár kép, belső levelet várok inkább.
puszi-pacsi kinek mi!
Jövő hétre keresem partnerem, van fönn jó pár kép, belső levelet várok inkább.

puszi-pacsi kinek mi!
DEBRECEN ÉS KÖRNYÉKE!!!
Ma estére közös hokira keres 2 fiatal srác szintén fiatal hetero/enyhe bi/bi srácot (túlsúly kizáró ok)! Hely van!
NO GAY!!!!!!!!
E-mail: szamosfalvyt@freemail.hu
1. küldj képet
2. megy a válasz
3. ha megvan a közös szimpátia, már jöhetsz is!
Maximális diszkréció adott és elvárt!!!
Ma estére közös hokira keres 2 fiatal srác szintén fiatal hetero/enyhe bi/bi srácot (túlsúly kizáró ok)! Hely van!
NO GAY!!!!!!!!
E-mail: szamosfalvyt@freemail.hu
1. küldj képet
2. megy a válasz
3. ha megvan a közös szimpátia, már jöhetsz is!

Maximális diszkréció adott és elvárt!!!
Ma estére keresek fiatal utazni tudó kedves vékony fiút,helyem van.27 éves izgató lány vagyok...telszámmal írj!Nem levelezgetek....PESTMEGYE!
Jászberénybe keresek hölgyet,lányt,asszonyt(kor nem számít)aki végre segítene rajtam.....,már nagyon vágyom egy kis szexre,kérlek segítsetek
Sziasztok!
Győr +80 km körzetében ismerkednék (25-55 év közötti) Lánnyal, Hölggyel, Párral szenvedélyes erotikus kapcsolatra, mindenképpen hosszútávra.
Nem független Lányok és Hölgyek ha elhanyagoltnak érzitek magatokat, vagy csak vágytok valami újdonságra akkor habozás nélkül írjatok, diszkréten titkos kapcsolatban is benne vagyok.
Párokkal is szívesen ismerkedem hármas kapcsolatra a Hölgy kényeztetésére. Van többes tapasztalatom.
Érett korosztály is bátran írjon, imádom az érett ,,gyümölcsöt".
Rólam: 183 cm 88 kg 27 év, Független, ápolt-igényes, nem dohányzó, kulturált, hetero pasi vagyok.
Email: alessandrossel@gmail.com
Ha nem gond az utazás, akkor a környező megyékből, vagy nagyobb távolságból is jelentkezhettek.
Győr +80 km körzetében ismerkednék (25-55 év közötti) Lánnyal, Hölggyel, Párral szenvedélyes erotikus kapcsolatra, mindenképpen hosszútávra.
Nem független Lányok és Hölgyek ha elhanyagoltnak érzitek magatokat, vagy csak vágytok valami újdonságra akkor habozás nélkül írjatok, diszkréten titkos kapcsolatban is benne vagyok.
Párokkal is szívesen ismerkedem hármas kapcsolatra a Hölgy kényeztetésére. Van többes tapasztalatom.
Érett korosztály is bátran írjon, imádom az érett ,,gyümölcsöt".
Rólam: 183 cm 88 kg 27 év, Független, ápolt-igényes, nem dohányzó, kulturált, hetero pasi vagyok.
Email: alessandrossel@gmail.com
Ha nem gond az utazás, akkor a környező megyékből, vagy nagyobb távolságból is jelentkezhettek.
Pasival akarsz randizni,akkor csak rajta!!!!
(Ez egy válasz Playboy81 üzenetére (2012. 11. 13. kedd 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 13. kedd 15:03

Szia Lili!
Engem érdekelnél,31 éves Bpi srác vagyok ,szeretnélek megismerni....megadom a címem az hogy utazzak hozzád az nem jelent gondot k.zolko81@gmail.com írj ha érdekellek édes....puszi Zoli
Engem érdekelnél,31 éves Bpi srác vagyok ,szeretnélek megismerni....megadom a címem az hogy utazzak hozzád az nem jelent gondot k.zolko81@gmail.com írj ha érdekellek édes....puszi Zoli
Sziasztok!Pakson keresnék hölgyet bármi jóra!!Én 185/71 barna szem és haj,kisfiús arc -35 éves .Bátran hívjatok vagy sms 06 20 212 20 80 köszi,puszi!

Érett elhanyagolt házas vagy egyedüláló független hölgyeket keresek alkalmi vagy hosszantartó szex kapcsolatra.Győr,Csorna vagy vonzáskötzete.