22 éves szűz pasi vagyok! Keresek érett vagy szintén tapasztalatlan nőt gyakorolni!
(Csongrád megye)
/üzenetbe/
(Csongrád megye)
/üzenetbe/
Szerda, csütörtök, péntek nappalra-estére szívesen várom párok (esetleg 35 feletti szóló hölgy) jelentkezését. Hetero vagyok, így a férfi bi kizárt, ennek ellenére szerintem remek órákat tudnánk együtt tölteni
29 éves, sportos srác vagyok 19 cm-es intim mérettel.

22 éves szűz pasi vagyok! Keresek érett vagy szintén tapasztalatlan nőt gyakorolni!
(Csongrád megye)
/üzenetbe/
(Csongrád megye)
/üzenetbe/
18 éves ápolt fiú keresi ápolt , fejér megyei csajt. email:rnorbi99@freemail.hu (kép emailben)

Kedves, barátságos, független, 47 éves férfi vagyok. 180cm magas, 89kg, társalgásra is alkalmasnak érzem magam. Magas szex kultúrával és sok energiával rendelkezem. BUDAPESTI akár telt alkatú hölggyel foglalkoznék, szóba jöhet az egész éjszaka is. Búvóhelyet biztosítsál...Ha szenvedéllyel fűszerezett szexre vágysz írjál. ( via.estates.co@gmail.com )
Olyan hölggyel ismerkednék aki szereti a fiatal kevés tapasztalattal rendelkező fiúkat.
Olyan hölgyeket,lányokat,asszonyokat keresek,akik szintén kivannak éhezve egy jó kis szexre.....legyen az csak szimpla cumizás,nyalás,vad szeretkezés,vagy csak egy közös maszti vagy bár mi más amivel mind ketten a csúcsra jutunk...írjatok akik szintén szeretnék jól érezni magukat Csók,puszi lányok ahova kéritek
20éves srác nyíregyházán és környékéről keresek egy lányt szexre helyem van! többit itt vagy msn-en: munkas@citromail.hu kor külső nem számít!!!!!
Anális izgatásokhoz (lehetőleg oda-vissza) + punci- nyalihoz keresek tabumentes hölgyet.
Sziasztok
20 eves apolt helyes nagyfarku srac vagyok !erett,fiatal nekem mindegy csak elvezzunk egy jot
imadok nyalni kenyeztetni!kerlek ha irtok levelet kuldjetek!tovabbi szep napot!

20 eves apolt helyes nagyfarku srac vagyok !erett,fiatal nekem mindegy csak elvezzunk egy jot

Olyan hölgyeket,lányokat,asszonyokat keresek,akik szintén kivannak éhezve egy jó kis szexre.....legyen az csak szimpla cumizás,nyalás,vad szeretkezés,vagy csak egy közös maszti vagy bár mi más amivel mind ketten a csúcsra jutunk...írjatok akik szintén szeretnék jól érezni magukat Csók,puszi lányok ahova kéritek
35 éves pasi laza szexkapcsira keres lányokat anyukákat hölgyeket párokat házaspárokat!!
Sziasztok!
Keresem azt a kedves hölgy vagy pár barátságát aki(k)hez csatlakozhatnék kellemes órák eltöltésére! Ápolt,egészséges,intelligens 26-éves srác vagyok 20-as mérettel mely fazonírozott! Részemről ahogy elképzelem a dolgot az abból állna,hogy első találkozás alkalmával beszélgetés akár egy jó bor mellett,majd ha megvan a szimpátia akkor persze jöhet a többi!! A kor illetve alkat mellékes!! Havonta egy hetet szoktam Nyíregyházán tölteni,erre az időszakra keresném a megfelelő partnert! Hosszútávra tervezek! Legközelebb November 5.-től tartózkodom majd Nyíregyházán! Pároknál a hölgytag masszírozását,vagy fotók készítését is szívesen vállalnám! Anyagiak részemről kizárva,viszont a helyet azt sajna nem tudom megoldani! Ha ebben a formában érdekel valakit akkor szívesen várom annak-azoknak levelét!! Akár ide is: halloween85@freemail.hu
Keresem azt a kedves hölgy vagy pár barátságát aki(k)hez csatlakozhatnék kellemes órák eltöltésére! Ápolt,egészséges,intelligens 26-éves srác vagyok 20-as mérettel mely fazonírozott! Részemről ahogy elképzelem a dolgot az abból állna,hogy első találkozás alkalmával beszélgetés akár egy jó bor mellett,majd ha megvan a szimpátia akkor persze jöhet a többi!! A kor illetve alkat mellékes!! Havonta egy hetet szoktam Nyíregyházán tölteni,erre az időszakra keresném a megfelelő partnert! Hosszútávra tervezek! Legközelebb November 5.-től tartózkodom majd Nyíregyházán! Pároknál a hölgytag masszírozását,vagy fotók készítését is szívesen vállalnám! Anyagiak részemről kizárva,viszont a helyet azt sajna nem tudom megoldani! Ha ebben a formában érdekel valakit akkor szívesen várom annak-azoknak levelét!! Akár ide is: halloween85@freemail.hu
Sziasztok.
Mien beállítottságú fiút kerestek?
Én heteró srác vagyok és rá is érek ma este. (Ez egy válasz lillike üzenetére (2012. 10. 15. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 15. hétfő 15:25
Mien beállítottságú fiút kerestek?
Én heteró srác vagyok és rá is érek ma este. (Ez egy válasz lillike üzenetére (2012. 10. 15. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma estére keresünk fiatal fiút,aki tud utazni Pestmegyébe,szállás van,írj mielőbb telszámoddal!Levelezgető ne írjon!
Fiatal kedves pár vagyunk!
Ma estére keresünk fiatal fiút,aki tud utazni Pestmegyébe,szállás van,írj mielőbb telszámoddal!Levelezgető ne írjon!
Jászberényben keresek telt hölgyet vagy lányt,kis hancurozásra,írjatok bátran
Hölgy partnert keresek az érettebb korosztályból, aki elhanyagolva érzi magát, és tetszene neki a fiatal, sportos, jó megjelenésű pasi. szívesen kényeztetnék idősebb hölgyet!