Helo! Kecskeméten magányos vagy elhanyagolt hölgyel ismerkednék.
21 éves debreceni srác várja érett hölgyek jelentkezését.
Budapesten ha egy normális sráccal szeretnél találkozni, aki él-hal az érett hölgyekért és szeretnéd hogy kényeztessen masszírozzon és elfelejtesse veled a gondokat akkor én vagyok akit keresel...
Sziasztok Okt 13-ára keresek Egerben hölgyet vagy párt kihez csatlakoznék sexben gazdag estére.
Budapesti 30-40 éves hölgy kerestetik.
Miskolci nők jelentkezését várom!
Hali!
Balatonlelle vagy Balatonboglár közelében valaki? Ha igen írj privit!
Balatonlelle vagy Balatonboglár közelében valaki? Ha igen írj privit!
Hy,
DEBRECEN és környékén keresek 18-35 év között hozzám hasonló, hetero kapcsolatban élő srácot!
Én 25 éves, 178 cm magas, 71 kg, rövid barna hajú, zöld szemű, jótestű, férfias, megbízható, diszkrét, ápolt srác vagyok hellyel.
Csak jóképű, sportos, diszkrét, igényes srácok jelentkezzenek a korhatár betartásával (!), akik néha vágynak egy kis pluszra! Bemutatkozást, képet erre az email-re légyszi: szamosfalvyt@freemail.hu
No gay!!!
DEBRECEN és környékén keresek 18-35 év között hozzám hasonló, hetero kapcsolatban élő srácot!
Én 25 éves, 178 cm magas, 71 kg, rövid barna hajú, zöld szemű, jótestű, férfias, megbízható, diszkrét, ápolt srác vagyok hellyel.
Csak jóképű, sportos, diszkrét, igényes srácok jelentkezzenek a korhatár betartásával (!), akik néha vágynak egy kis pluszra! Bemutatkozást, képet erre az email-re légyszi: szamosfalvyt@freemail.hu
No gay!!!
Nagyon szívesen ismerkednék nálam idősebb hölgyekkel, minden álmom hogy kényeztesselek! Akárhogy ahogy csak szereted

Szülinapi meglepinek keresünk fiukat,hajdu-bihar
Utazni tudó nagy méretű fiúval ismiznénk! Fejér-m
Balatonlelle vagy Balatonboglár kkén valaki? Írj privátra!
sziasztok, én ma este 9től ráérek, van kedvetek ismerkedni? csepelen leszek de mobil vagyok
(Ez egy válasz lillike üzenetére (2012. 09. 17. hétfő 01:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 17. hétfő 01:41

Sziasztok!Kedd vagy szerda estére keresünk olyan fiatal fiút aki eltud utazni Pestmegyébe,szállás van,írj mielőbb telszámmal!Fiatal kellemesen sportos hellyel rendelkező pár vagyunk....
Szia!Írtam neked,ha teheted válaszolj!Persze ha CSAK érdekel!
(Ez egy válasz madmaximum üzenetére (2012. 09. 17. hétfő 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Majd rájön!!!
naná, meg még még másszon rád és tegyen a kedvedbe!
) ... mi lenne, ha te hajtanád fel? ... merthogy 1 mature sem fog fekeresni, szólok előre! ... eddig még nem tünt fel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 17. hétfő 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 17. hétfő 11:43

Törölt felhasználó (855051)

Fiatal sportos férfi keresi idős hölgyek társaságát privátban írj!
Fiatal sportos férfi keresi idős hölgyek társaságát privátban írj!
Sziasztok!Kedd vagy szerda estére keresünk olyan fiatal fiút aki eltud utazni Pestmegyébe,szállás van,írj mielőbb telszámmal!Fiatal kellemesen sportos hellyel rendelkező pár vagyunk....
Sziasztok Okt 13-ára keresek Egerben hölgyet vagy párt kihez csatlakoznék sexben gazdag estére.
48 éves, 180magas, 92kg, normál méret, de hatalmas energiával - magas szex kultúrával, független idő beosztással rendelkező, budapesti, fiatalos (35 évesnek nézek ki mások szerint), pedáns ápoltsággal rendelkező férfi keres hölgyet 56 éves korig. Nincs szakáll, nincs bajusz, nem dohányzok. Búvóhely legyen részedről Budapest területén megoldott. Akár hosszú távra is tervezhetsz velem, ha kell éjjelre is. (via.estates.co@gmail.com)