Minden jóra keresek partnert!
Bács megyében leginkább
25 éves sárc vagyok, vidim elég sok mindent elárul!
Bács megyében leginkább
25 éves sárc vagyok, vidim elég sok mindent elárul!

Komoly 30-45 közötti hölgyet keresek aki tanítgatna és kedvére kihasználna a vágyai teljesítésre! 24 vagyok!
Érett nők jelentkezését várom!!!
Bi férfiként keresek Pest m., Budapest körzetében olyan partner(t) - eket, akik anális ogazmust okoznak nekem. Viszonzásul mindenben benne vagyok.
idősebb hölgyek jelentkezését várom berényből,akár 60 év körüli is lehet....írjatok bátran.....
Sziasztok, most regisztráltam, igényes pasinak tartom magam, igényes párral, vagy lánnyal szívesen találkozom. Minden kreativitásra nyitott vagyok! smile írj egy email-t ha gondolod: gaborxy@gmail.com
Sziasztok!
21 éves, kicsit félénk, a szex terén nagyon kíváncsi fiúként szeretnék ismerkedni olyan tapasztalt idősebb hölggyel, aki bevezetne ebbe a világba, megtanítana,hogyan lehet a legjobban kényeztetni egy lányt, de mindezek mellett kötetlenül tudnánk beszélgetni, vagy bármi mást csinálni közösen.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek írj!
21 éves, kicsit félénk, a szex terén nagyon kíváncsi fiúként szeretnék ismerkedni olyan tapasztalt idősebb hölggyel, aki bevezetne ebbe a világba, megtanítana,hogyan lehet a legjobban kényeztetni egy lányt, de mindezek mellett kötetlenül tudnánk beszélgetni, vagy bármi mást csinálni közösen.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek írj!

Egy nagy álmom, hogy egy érett hölggyel töltsek el pár kellemes órát (35-45 év között)! Ha úgy gondolod, segítenél ezt megvalósítani, és a képeim alapján szimpatikusnak találsz, kérlek jelezd! Én 30 éves vagyok.
Kedves Hölgyek, Párok!
Győrben +80km szeretnék megismerkedni 24-55év közötti egyedülálló Hölggyel, vagy Párral-Házaspárral.
Párok esetén hármas kapcsolatra a hölgy örömére. Hosszútávú megbizható kapcsolatot szeretnék, de semmi jóból nem szeretnék kimaradni
183cm 86kg 26éves független, igényes, intelligens, figyelmes és odaadó tapasztalt pasi vagyok.
Email és MSN: alessandrossel@gmail.com
Érett korosztály is bátran írjon, hiszen odavagyok az érzéki dekoratív 30-40-50es hölgyekért!
Győrben +80km szeretnék megismerkedni 24-55év közötti egyedülálló Hölggyel, vagy Párral-Házaspárral.
Párok esetén hármas kapcsolatra a hölgy örömére. Hosszútávú megbizható kapcsolatot szeretnék, de semmi jóból nem szeretnék kimaradni

Email és MSN: alessandrossel@gmail.com
Érett korosztály is bátran írjon, hiszen odavagyok az érzéki dekoratív 30-40-50es hölgyekért!
Fiatal tapasztalatlan srác vagyok, hölgyekkel ismerkednék baranyából!
szept.8-16 között Cserkeszőlőn leszünk. Pár vagy lány esetleg a környéken, aki mer is találkozni?
Jászberényből keresek 30 éves kortól hölgyet,minden jóra,közös rosszalkodásra vagy egy egész estét szórakozásra,nem feltétlen szexre gondolok...írjatok nyugodtan,24 éves berényi srác vagyok,átlagos farok mérettel,sokak szerint vastag és makkom is nagy,érezzük jól magunkat,írjatok
Sziasztok!
Ma estére keresném partnerem!
Ápolt, igényes pasi vagyok! Hely van!
Ma estére keresném partnerem!
Ápolt, igényes pasi vagyok! Hely van!
Hali!!!Ma délutántól reggelig a Bábolnai Mc Donald's-os kúton dekkolok.Ha van egy belevló csaj,esetleg pár aki benne lenne egy kis huncutkodásba,vagy csak szivesen ismerkedne,dumcsizna légyszi írjon egy üzit.Msn is oké.Gondolom reménytelen a dolog de ha mégis érdekelne valakit a dolog várom a levelét.
Fiatal pestmegyei sportos pár keres vékony hétköznap esti szabadidővel rendelkező fiút!Írj még ma telszámmal!
Max 25 éves korig!
Max 25 éves korig!
Sziasztok!
Hétvégére valaki f22-t gabalyodásra? Akár a hely is megoldható lenne nálam.
Üdv:xyzzs123
Hétvégére valaki f22-t gabalyodásra? Akár a hely is megoldható lenne nálam.
Üdv:xyzzs123
Sziasztok szeptember 8.ára keresek hölgyet vagy esetleg párt kikhez a hölgy örömére társulhatnék.
Képek az adatlapon. Belső üzit szeretnék. Kecskemét melletti 27 éves srác vagyok.
Képek az adatlapon. Belső üzit szeretnék. Kecskemét melletti 27 éves srác vagyok.
Harmadiknak keresek belevaló nőt mindkét fél örömére

Helló!
Holnap reggel 9kor pesten a parlament környékén kinek lenne kedve hozzám?
Holnap reggel 9kor pesten a parlament környékén kinek lenne kedve hozzám?
Kortól függetlenül várom hölgyek jelentkezését egy kis nyalakodásra
Ha szeretnél egy 23éves seximádó srácot jelentkezz
)
fradikaa10@freemail.hu
Ha csak szórakozásra vágysz,akkor is keress!!
Budapest környéke

Ha szeretnél egy 23éves seximádó srácot jelentkezz

fradikaa10@freemail.hu
Ha csak szórakozásra vágysz,akkor is keress!!
Budapest környéke