Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat.
Párhoz beszállnék!Fejér megye elöny
Sziasztok!
Berényi 24 éves srác vagyok,borotvált,átlagos farok mérettel,de mások szerint vastag,majd kiderül:P
Ismerkednék,elsősorban lányokkal,hölgyekkel,kor nem számít
Berényi 24 éves srác vagyok,borotvált,átlagos farok mérettel,de mások szerint vastag,majd kiderül:P
Ismerkednék,elsősorban lányokkal,hölgyekkel,kor nem számít
Fiatal pestmegyei sportos pár keres vékony fiút sok esti szabadidővel!Telszámmal írj!
Sziasztok!Vecsésen vagy környékén csaj,hölgy,esetleg pár aki talizna ma?Irj egy üzit ha benne lennél egy kis spontán buliba!!!!!
Sziasztok, én egy szexi 25-40 év közötti nőt keresek!
33 éves ápolt tiszta jó megjelenésű győri fiú, keres hölgyet, hpárt diszkrét tartós kapcsolatra.
Kor és alkat nem fontos, diszkréció és őszinteség igen.
Imádom a hölgyeket a nyelvemmel kényeztetni.
Szép formás nagy méretem van.
jo.tamas@freemail.hu
Kamusok és kép kéregetők ne!!!
Kor és alkat nem fontos, diszkréció és őszinteség igen.
Imádom a hölgyeket a nyelvemmel kényeztetni.
Szép formás nagy méretem van.
jo.tamas@freemail.hu
Kamusok és kép kéregetők ne!!!
Sziasztok Hölgyeim!
Hétfő estére Szombathely és Sárvár környékéről valakinek nincs kedve egyet kalandozni? Bármi szóba jöhet. Ha érdekel írj privát üzenetet.
Hétfő estére Szombathely és Sárvár környékéről valakinek nincs kedve egyet kalandozni? Bármi szóba jöhet. Ha érdekel írj privát üzenetet.
Fiatal sportos veszprémi fiú vagyok szívesen elégíteném ki idősebb hölgyek vágyait (kettesben)
30-45 éves vékony,magabiztos nőt keresek aki időnként játszana velem (kiverné,leszopna,dugatná magát).
24 vagyok, elsőnek belső üzit várok, de nem levelezni akarok, nagyon nem!
24 vagyok, elsőnek belső üzit várok, de nem levelezni akarok, nagyon nem!
Kortól független keresek ápolt hölgyet,hölgyeket! Igazán nyalás centrikus vagyok:
)
Ha érdekellek írj itt, vagy esetleg fradikaa10@freemail.hu

Ha érdekellek írj itt, vagy esetleg fradikaa10@freemail.hu
Szívesen kényeztetnék egy 45-60 körüli hölgyet Miskolc vonzáskörzetében. 35 éves srác.
Sziasztok!Gyöngyösi popó kedvelő hölgyet keresek alkalmi randikhoz!
Érett hölgyet keresek mindenféle jóra Somogy és Zala megyéből! Privátban kérek választ, ha érdekel!
hahoooo,itt nincs lány??vegyen már észre egy lány!!!sexet kereső lányok!!hahoo!!cimem laszlo.r78@freemail.hu irj bátran!!!sex ingyen!!!irj!!

Hello! Keresek Taabányai érettebb (idősebb) nőt diszkrét szexkapcsolatra!! e-mail:roy_banks@freemail.hu várom a jelentkezőket!! Én egy 30 éves sportos jóképü férfi vagyok! Bizhatsz bennem számomra is fontos a diszkrécio!!! puszi
Sziasztok!
Keresek egy csinos érett hölgyet, aki szeretne egy kis kényeztetést. Imádom a tőlem idősebb nőket, kényeztetni őket meg még inkább! Én egy fiatal 23 éves egyetemista srác vagyok nagyon fiatal küllemmel. Ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek írj itt vagy a raulbaptist@freemail.hu-ra.
Keresek egy csinos érett hölgyet, aki szeretne egy kis kényeztetést. Imádom a tőlem idősebb nőket, kényeztetni őket meg még inkább! Én egy fiatal 23 éves egyetemista srác vagyok nagyon fiatal küllemmel. Ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek írj itt vagy a raulbaptist@freemail.hu-ra.