Olyan hölgyeket,lányokat,asszonyokat keresek,akik szintén kivannak éhezve egy jó kis szexre.....legyen az csak szimpla cumizás,nyalás,vad szeretkezés,vagy csak egy közös maszti vagy bár mi más amivel mind ketten a csúcsra jutunk...írjatok akik szintén szeretnék jól érezni magukat Csók,puszi lányok ahova kéritek
Jászberényben keresek telt hölgyet vagy lányt,kis hancurozásra,írjatok bátran
Hölgy partnert keresek az érettebb korosztályból, aki elhanyagolva érzi magát, és tetszene neki a fiatal, sportos, jó megjelenésű pasi. szívesen kényeztetnék idősebb hölgyet!
42 éves 180/98 nem házas, de elhanyagolt férfi vagyok és Kaposvár - Nagyatád - Szigetvár körzetben keresek olyan hölgyet, esetleg hölgyeket, akik szeretik, ha kényeztetik őket.
22 éves somogyi sportos srác 17/6 os szerszámal lányt keres -
Kedves, barátságos, független, 47 éves férfi vagyok. 180cm magas, borotvált, magas szex kultúrával rendelkezem. BUDAPESTI telt alkatú hölggyel foglalkoznék, akár egész éjszakára. Búvóhelyet biztosítsál...Ha szenvedéllyel fűszerezett szexre vágysz írjál. ( via.estates.co@gmail.com )
Unatkozó anyukát keresek aki kedveli a fiatalabb fiúkat!
Kecskeméti hölgyel ismerkednék
21 éves srác nagyon várná érdeklődő hölgyek jelentkezését.
Sziasztok.31 éves férfi vagyok.Erotikát kedvelő hölgyet párt keresek ma estére Veszprém és környékéről.Erősen telt hölgyel is ismerkednék.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Sziasztok! Ajka, Veszprém, Pápa, Tapolca, Sümeg környékéről keresek perverz gátlástalan faszimádó csaj, hölgyet! Légy nyitott mindenre ami örömet okoz! Ápoltság és diszkréció adott és elvárt! Belső üzenetet várok! Köszi, Laci
26 éves jó megjelenésű veszprém megyei srác , szívesen eltöltene egy közös éjszakát hölgyekkel , lehet idősebb is! Lakás megoldható, akár Vp-ben.. kép,telefonszam jöhet ide : nemethpeter2275@freemail.hu
Hölgyeim 23-éves fiatal srác vagyok 35-töl idősebb hölgyeket keresek felesleg idejük és energiájuk levezetésére kérdésre privátban válaszolok és képet is küldök
Berényi lányt,hölgyet keresek,aki szereti a popo szexet,sajnos még nem volt benne részem,de nagyon szeretném kipróbálni! Berényi 24 éves srác vagyok,átlagos farok mérettel,borotvált,sokan mondták már rá,hogy vastag,de ez majd kiderül Írjatok itt. Várom a leveleket,puszi addig is a popotokra(K)
Sziasztok kaposvár és környékén keresek lányokat hölgyeket szombat estére egy kis kellemes időtöltéshez
Szia!Ma estére fiatal fiút keresek,csak ha tudsz utazni Pestmegyébe...izgató 27 éves hölgy vagyok!Írj telszámmal!
48 éves, 180magas, 92kg, normál méret, de hatalmas energiával - magas szex kultúrával, független idő beosztással rendelkező, budapesti, fiatalos (35 évesnek nézek ki mások szerint), pedáns ápoltsággal rendelkező férfi keres hölgyet 56 éves korig. Nincs szakáll, nincs bajusz, nem dohányzok. Búvóhely legyen részedről Budapest területén megoldott. Akár hosszú távra is tervezhetsz velem, ha kell éjjelre is. (via.estates.co@gmail.com)
Sziasztok!
Tolna megye és szomszédos megyékben lévő hölgyekkel ismerkednék szimpátia alapon!
Fiatal férfi vagyok...
Tolna megye és szomszédos megyékben lévő hölgyekkel ismerkednék szimpátia alapon!
Fiatal férfi vagyok...
Helo! Kecskeméten magányos vagy elhanyagolt hölgyel ismerkednék.
21 éves debreceni srác várja érett hölgyek jelentkezését.