bpi srác vagyok 25 éves és keresem azt a hölgyet aki ma este öszebujna velem. légy aranyos kedves..
18 kerben lakom.
ha komolyan érdekel. akkor hivj 06204127436.

ha komolyan érdekel. akkor hivj 06204127436.
33 éves Fejér megyei pasi érett högyeket kényeztetne
Fiatal 25eves srac,barna rovid haj,barna szem,apolt,diskret,borotvalt,intim meret 18cm!Holgyeket,lanyokat,vagy parokhoz csatlakozom harmadiknak!Legy Fehergyarmat vagy Mateszalka kornyekerol es tudj utazni par km-tert!Nem vagyok Kamus!!!belso uzeteket varok.
Hali!Újhartyán,Dabas vagy környékéről van valaki?Csaj,hölgy esetleg pár?
Érett hölgyet vagy párt keresek szekszárdon!!
Lányok valaki egy 20é sráccal szex??? helyem van de bárhol jó nekem ahol neked is! Írj msn-re minden este fent vagyok elég sokáig és beszéljük meg a részleteket msn: munkas@citromail.hu Írjatok puszi nagyon kivagyok éhezve!!! KOR KÜLSŰ NEM SZÁMÍT!!!! Csak szeresd csinálni! Szabolcs megyében lakom! Képet tudok mutatni! Írjatok lányok!!! KOR KÜLSŐ NEM SZÁMÍT!!! Puszi lányok!
extra mérettel Budapesi párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék 22-8
Sziasztok
Hölgyek társaságát keresem kortól függetlenül,a lényeg,hogy légy ápolt!
Kemény hímvesszőm,a nyelvem és a szám közjátékával,elrepitelek a csúcsra!
Egy 23éves seximádó srác várja,hogy megkeresd!Ne habozz!! itt is írhattok a GG-n vagy a fradikaa10@freemail.hu
jelszó:Élvezzünk együtt
Hölgyek társaságát keresem kortól függetlenül,a lényeg,hogy légy ápolt!
Kemény hímvesszőm,a nyelvem és a szám közjátékával,elrepitelek a csúcsra!
Egy 23éves seximádó srác várja,hogy megkeresd!Ne habozz!! itt is írhattok a GG-n vagy a fradikaa10@freemail.hu
jelszó:Élvezzünk együtt
Szerintem aki natan12-vel szeretne ismerkedni, olvasgasson más fórum témákban is, ahol sokan megerősítik, hogy KAMU!!!!
Sziaszto Bp-i 28 172 62 sz haj k szem keresetek bdleoka@gmail.com
...Nagyon izgat a dolog!
lehet még jelentkezni? ...ha igen akkor itt vagyok!
(Ez egy válasz natan12 üzenetére (2012. 05. 28. hétfő 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 28. hétfő 10:13

27 éves nagyon csinos izgató,karcsú lány végignézne fiatal vékony fiú masztizását,fontos hogy tudj utazni hozzám Pestmegyébe.Írj magadról,elképzelésedről.De nem levelezgetni és camozni vágyó fiút keresek!Bárhonnan írhatsz!Vastag méret előny!
37éves Budapesti férfi vagyok! Hölgyeket keresek!
98Kg 180cm ...akinek fontos(18x4) Elérhetőségem: mr.safranyek@freemail.hu

98Kg 180cm ...akinek fontos(18x4) Elérhetőségem: mr.safranyek@freemail.hu

27 éves nagyon csinos izgató,karcsú lány végignézne fiatal vékony fiú masztizását,fontos hogy tudj utazni hozzám Pestmegyébe.Írj magadról,elképzelésedről.De nem levelezgetni és camozni vágyó fiút keresek!Bárhonnan írhatsz!Vastag méret előny!
27 évesen keresek egy nálam idősebb és tapasztalt hölgyet ma estére...
48 éves, 180magas, 92kg, normál méret, de hatalmas energiával - magas szex kultúrával, független idő beosztással rendelkező, budapesti, fiatalos (35 évesnek nézek ki mások szerint), pedáns ápoltsággal rendelkező férfi keres hölgyet 56 éves korig. Nincs szakáll, nincs bajusz, nem dohányzok. Búvóhely legyen részedről Budapest területén megoldott. Akár hosszú távra is tervezhetsz velem, ha kell éjjelre is. (via.estates.co@gmail.com)
szívesen ismiznék kaposvár és 35km-es körzetében
zeusz86@hotmail.hu ha érdekellek vegyél fel és ott majd megbeszélünk minden jót

zeusz86@hotmail.hu ha érdekellek vegyél fel és ott majd megbeszélünk minden jót

Szervusztok kedves Hölgyek! A hétvégén lenne kedve valakinek egy jót szeretkezni?
Nyíregyházi 34 pasi vagyok és keresem azt a nőt aki szeretne egy kis gyengédséget kapni ! Búvóhely van! Átlagos, ápolt vagyok 165 / 68 nagyobb intimmérettel! csontosg77@gmail.com