Keresem azt az Albertirsai 40 körüli csajt akivel kb 2 éve leveleztem...

21éves Tolna megyei srác vagyok!Hölgyeket keresek 18-50 éves korig szexre!!(anyagiaktól mentes tehát se te se én nem fizetek!!
Sziasztok
Hölgyek társaságát keresem kortól függetlenül,a lényeg,hogy légy ápolt!
Kemény hímvesszőm,a nyelvem és a szám közjátékával,elrepitelek a csúcsra!
Egy 23éves seximádó srác várja,hogy megkeresd!Ne habozz!! itt is írhattok a GG-n vagy a fradikaa10@freemail.hu
jelszó:Élvezzünk együtt
Hölgyek társaságát keresem kortól függetlenül,a lényeg,hogy légy ápolt!
Kemény hímvesszőm,a nyelvem és a szám közjátékával,elrepitelek a csúcsra!
Egy 23éves seximádó srác várja,hogy megkeresd!Ne habozz!! itt is írhattok a GG-n vagy a fradikaa10@freemail.hu
jelszó:Élvezzünk együtt

Miskolcon vagy közelében keresek éretted hölgyet aki természetesen diszkréció mellett szexelne egy 23éves kisportolt férfival. Lehet alkalmi, de hosszabb távon is benne vagyok. thedarkness@freemail.hu
Budapesti érett hölgyet keresek, 40-55 éves kor között. Szeretem ha egy nőn van mit fogni, és szőrös a puncija, de egyik sem feltétel. 30 éves 192cm magas kb 85kg vagyok.
Nálam idősebb hölgyet keresek Vác környékén aki szereti és bírja ha órákig nyalják!Ha teljesen borotvált vagy garantált a gyönyör!Üzenj!
Hölgyet vagy párt keresek sexre 35éves korig!
Sziasztok lányok!
Elhanyagolt lányokat, asszonyokat kényeztetnék 35 éves korig. Imádok nyalni, ha ezt szívesen vennéd írj! Pest megyéből lehetőleg.
Elhanyagolt lányokat, asszonyokat kényeztetnék 35 éves korig. Imádok nyalni, ha ezt szívesen vennéd írj! Pest megyéből lehetőleg.
Nyíregyháza és környékén keresnék megbízható normális nőt aki vágyik egy kis gyengédségre! Búvóhelyem van!
keress nyugodtan (nem baj ha nem vagy független): csontosg77@gmail.com
keress nyugodtan (nem baj ha nem vagy független): csontosg77@gmail.com
Sziasztok
Az érettebb korosztályból keresek partnereket szabadidőm kellemes eltöltéséhez hölgyek és párok személyében
Képek az adatlapomon

Olyan hölgyet keresek akit szereti, ha kényeztetik. Szívesen lennék szeretője független és elhanyagolt hölgynek egyaránt.
Sziasztok!
Egy az érettebb korosztályba tartozó hölgyet keresek vágyaink megélésére. Imádok kényeztetni és szeretem a nőiesen telt formákat is. Én egy 22 éves egyetemista srác vagyok átlagos/sportos alkattal. Ha érdekellek kérlek írj itt a gg-en és válaszként felveszem veled a kapcsolatot! Levente
Egy az érettebb korosztályba tartozó hölgyet keresek vágyaink megélésére. Imádok kényeztetni és szeretem a nőiesen telt formákat is. Én egy 22 éves egyetemista srác vagyok átlagos/sportos alkattal. Ha érdekellek kérlek írj itt a gg-en és válaszként felveszem veled a kapcsolatot! Levente
Nyíregyházán 45 év vagy feletti urat cumiznék a hölgyével.Én kicsi fiú vagyok.Belső levelet várok.
27 éves nagyon csinos,karcsú főiskolás lány megismerkedne kedves vékony fiúval max 25 éves korig,csak ha tudsz utazni Pestmegyébe!Írj telszámmal!
Nyíregyházán és 15km-es vonzáskörzetében keresem női partnerem 18-50 éves korig,21 éves fiú vagyok, bővebb infó privát üzenetbe,
Szexpartnereket keresünk,akikkel az együttlétünket felvehetjük videóra.
Csak magán cél, arc nélkül!!!! Komoly jelentkezőket várunk: férfiakat,hölgyeket és párokat!
Szabadba és extrém helyen is benne vagyunk!!!!
Csak magán cél, arc nélkül!!!! Komoly jelentkezőket várunk: férfiakat,hölgyeket és párokat!
Szabadba és extrém helyen is benne vagyunk!!!!
Debrecenben és/vagy környékén keresek MILF-eket kötetlen kapcsolatra. Főleg sex, de szívesen elmegyek veled színházba is anyagiaktól mentesen.

Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet illetve párhoz csatlakoznék Budapesten,! Sziasztok.
EGYÉBKÉNT PEDIG ELKERÜLHETŐ A LEHÚZÁS HA VALAKI FIGYELMESEN ELOLVASSA CSEKÉLYKE SZABÁLYZATUKAT
"Fontos:
Az oldal üzemeltetõje a lányok elérhetõségeiért nem vállal felelõséget ,azok a valóságtól eltérhetnek!
Az oldalon lévõ lányok képei illetve a mellettük található szöveg csak illusztráció.
az oldalon semilyen szexuális szolgáltatás nem található!
Az elküldött emeltdíjas smseket a regisztráló nem a lányok elérhetõségeiért ,hanem az oldal létrehozásának fáradozásaiért az oldal üzemeltetõjének szánt adományként kûldi!
A szabályzat nem ismerése nem ment fel a szabályzat alól!"
"Fontos:
Az oldal üzemeltetõje a lányok elérhetõségeiért nem vállal felelõséget ,azok a valóságtól eltérhetnek!
Az oldalon lévõ lányok képei illetve a mellettük található szöveg csak illusztráció.
az oldalon semilyen szexuális szolgáltatás nem található!
Az elküldött emeltdíjas smseket a regisztráló nem a lányok elérhetõségeiért ,hanem az oldal létrehozásának fáradozásaiért az oldal üzemeltetõjének szánt adományként kûldi!
A szabályzat nem ismerése nem ment fel a szabályzat alól!"