Sziasztok!
Független 31 éves átlagos srácként keresek nőt vagy párt, Budapesten vagy Pest megyében hosszútávra.
Független 31 éves átlagos srácként keresek nőt vagy párt, Budapesten vagy Pest megyében hosszútávra.
Én egy 190cm 105kg 30 éves jóképű izmos pasi vagyok.
Hölgyek és párok jelentkezését várom,akik szeretnék izgalmassá tenni a szexuális életüket.
Írj nyugodtan nem bánod meg hidd el!
Üdv
Tamas
Hölgyek és párok jelentkezését várom,akik szeretnék izgalmassá tenni a szexuális életüket.
Írj nyugodtan nem bánod meg hidd el!
Üdv
Tamas
Sziasztok!
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat
Sziasztok!Veszprém megye Tapolca Badacsony környékén negyvenes hölgy partnerem keresem.
Normális átlagos fiu vagyok .
Normális átlagos fiu vagyok .
30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára hölgy veszprém és környékéről? e-mail: vboy8181@freemail.hu
Nem csak ma estére.22éves Debrecen srác vagyok.Csak hajdú-bihari lányok-hölgyek megkeresését várom szexre.18-55 éves korig .Írjon képpel ellátott emailt akit érdekel :borsos89@freemail.hu
Idősebb hölgyet keresnék alkalmi szexkapcsolatra
22 éves vagyok

szia! keress meg! cirmike43@freemail.hu
(Ez egy válasz montella85 üzenetére (2011. 09. 07. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves SzexElek! ha, valamit nem tudok biztosan, akkor azt nem állítom és főleg nem írom ki. Azért mert Veled odáig jutottunk ameddig, az nem azt jelenti, hogy kamus vagyok! Úgyhogy az ilyen jelelgű véleményynyilvánítással vigyázz!!!!!!
(Ez egy válasz SzexElek üzenetére (2011. 10. 25. kedd 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétvégi szexpartihoz keresek középkorú hölgyet, párt Budapesten! 48 éves, magas, borotvált, erotika központú, kulturált, egészséges férfiként, hasonló jellemzőkkel bíró partnert / partnereket keresek.
Beszélgetni tudok, intelligens, jó humorú, normális, "szexrajongó" hapi vagyok. Lakásom van. Itt megnézhetsz...
Beszélgetni tudok, intelligens, jó humorú, normális, "szexrajongó" hapi vagyok. Lakásom van. Itt megnézhetsz...
Vigyázzatok vele képgyüjtő dumás csak!!!
(Ez egy válasz cirmike43 üzenetére (2011. 10. 24. hétfő 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (48193)

Helyes, 21 éves budapesti srác ismerkedne érett nőkkel. 19 cm-es, vastag intim mérettel rendelkezem.
Címem: danika200@citromail.hu
Címem: danika200@citromail.hu
sziasztok!
Minden délelőtt szívesen látok lányokat, hölgyeket, párokat nálam, pihentető szexcsatákra!
Sportos, 28 éves pesti srác vagyok, írjatok!
Minden délelőtt szívesen látok lányokat, hölgyeket, párokat nálam, pihentető szexcsatákra!
Sportos, 28 éves pesti srác vagyok, írjatok!

Nem csak ma estére.22éves Debrecen srác vagyok.Csak hajdú-bihari lányok-hölgyek megkeresését várom szexre.18-55 éves korig .Írjon képpel ellátott emailt akit érdekel :borsos89@freemail.hu Hely kell! PÁROK NE!!!!!
Sziasztok.Vasárnap estére keresek hölgyet ,lányt.Én 36 éves Bp-i átlagos mérettel megáldott ff vagyok kb 21 órától ráérek.
28 éves pasi keress vérbeli nőt csak alkalmi kapcsolatra