Sziasztok!
Szűz, teljesen tapasztalatlan, 19 éves, 190 magas, mackós, pesti srác keresi tanítónőjét, aki beavatná a szex rejtelmeibe. Írj: norbo19@citromail.hu
Szűz, teljesen tapasztalatlan, 19 éves, 190 magas, mackós, pesti srác keresi tanítónőjét, aki beavatná a szex rejtelmeibe. Írj: norbo19@citromail.hu
Sziasztok, 19 éves Nyíregyházi fiú vagyok, keresem azt a női partnerem aki segítene a tapasztalat gyűjtésben és hellyel rendelkezik!
Kedves debreceni 50 feletti hölgyek!
Ha egy kényeztetni, nyalni szerető fiatal fiút kerestek társaságnak akár hosszabb távra is, akkor jó helyen jártok. Pár információt találni az adatlapomon. Diszkréció természetesen adott és elvárt.
Belső üzenet várok.
További szép napot, hódolatom a hölgyeknek.
Ha egy kényeztetni, nyalni szerető fiatal fiút kerestek társaságnak akár hosszabb távra is, akkor jó helyen jártok. Pár információt találni az adatlapomon. Diszkréció természetesen adott és elvárt.
Belső üzenet várok.
További szép napot, hódolatom a hölgyeknek.
27 éves nagyon csinos karcsú lány megismerkedne fiatal magas tapasztalatlan nagy vastag intimméretű fiúval,izgatnak a szőrös típusú fiúk,szóval előny ha ilyen vagy.Írj telszámmal Budapest és környékéről,vagy bárhonnan ha tudsz utazni,helyem van!Levelezgetők,ígérgetők kíméljenek!
Sziasztok! Nyíregyházi 34 éves srác vagyok és keresem partnernőmet, aki szeretne kipróbálni egy nagyobb intimméretet! Esetleg párokhoz is becsatlakoznék a hölgy örömére! (búvóhelyem van) csontosg77@gmail.com
szia én jelentkeznék 0670 588 1723 vékony fiú vagyok
(Ez egy válasz natan12 üzenetére (2012. 02. 29. szerda 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 29. szerda 15:06

Megismerkednék kedves vékony tapasztalatlan fiúval,NEM levelezőpartnert keresek,ezért csak olyan fiú levelére reagálok vissza aki telszámmal ír,csinos izgalmas,hellyel rendelkező pestmegyei lány vagyok!Puszi!
Hello 26 éves Kecskeméti borotvált nagy mérettel rendelkező srác hölgyet lehetsz bi is, és párt keres, kölcsönös élvezetekben gazdag együttlétre!
eropol@citromail.hu
eropol@citromail.hu
Sziasztok
20 éves Nyíregyházi hetero fiú vagyok, alkalmi / titkos kapcsolat céljából keresem heteró hellyel rendelkező női partnerem Nyíregyházán.
Rólam: 173cm, 63kg, átlagos intim méret.
Nem vagyok kamus!
Párokhoz nem csatlakozok!
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj belső levelet.
Sziasztok.
20 éves Nyíregyházi hetero fiú vagyok, alkalmi / titkos kapcsolat céljából keresem heteró hellyel rendelkező női partnerem Nyíregyházán.
Nem vagyok kamus!
Sziasztok.
Sziasztok!
Kecskeméten keresek egy szexi, érett nőt, én 186 cm magas, 78 kg, sportos testalkató srác vagyok, vannak fent képsorozataim is itt fent az oldalon
Nem durr-bele módon keresek azért, szeretnék kicsit megismerkedni is
Akinek tetszik, és nőneműnek érzi magát, az írjon üzit itt az oldalon
És tényleg csak nőkre vagyok kíváncsi és ebben nem tartoznak bele a férfiak, akármilyen nehéz is megérteni ezt
Kecskeméten keresek egy szexi, érett nőt, én 186 cm magas, 78 kg, sportos testalkató srác vagyok, vannak fent képsorozataim is itt fent az oldalon

Nem durr-bele módon keresek azért, szeretnék kicsit megismerkedni is
Akinek tetszik, és nőneműnek érzi magát, az írjon üzit itt az oldalon

És tényleg csak nőkre vagyok kíváncsi és ebben nem tartoznak bele a férfiak, akármilyen nehéz is megérteni ezt

Keresem azt a hölgyet, aki elhanyagolva érzi magát otthon, vagy régóta nem volt kapcsolata, de szeretne egy partnert, aki franciásan kényezteti , masszírozza, stb....
182/36/82 pasi vagyok, kellemes intim mérettel. Mail: galippo@citromail.hu
Tamás
Tamás
Sziasztok
Nem vagyok kamus!
Sziasztok.
Nem vagyok kamus!
Sziasztok.
Sziasztok! 20 éves egyetemista srác vagyok.Veszprém környékén hölgyet keresek, hogy megrengessem alatta a talajt, ahogy azt ő szeretné.
Sziasztok! 20 éves egyetemista srác vagyok, és Veszprém környékén keresek hölgyet.
Sziasztok! 20 éves egyetemista srác vagyok, és Veszprém környékén keresek hölgyet.
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet párt keresek Veszprém és környékéröl péntek vagy szombat estére.Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Hali! 22 éves férfi vagyok, kezdőnek számítok a sexben! Keresek tapasztalt nőt aki tanítana vagy rutintalan lányt akiv szívesen gyakorolna velem! {Csongrád megye} ÜZENETBE írjatok!
Keresem azt a hölgyet, aki elhanyagolva érzi magát otthon, vagy régóta nem volt kapcsolata, de szeretne egy partnert, aki franciásan kényezteti , masszírozza, stb....
Tamás
Tamás
Hello 26 éves Kecskeméti borotvált nagy mérettel rendelkező srác hölgyet lehetsz bi is, és párt keres, kölcsönös élvezetekben gazdag együttlétre!
eropol@citromail.hu
eropol@citromail.hu
Hölgyeim!
Beleuntak a hosszú és fárasztó futásba, a véget nem érő kondizásba?
Vadonatúj termékünkkel kellemesen, napi pár óra mozgással újra formába hozhatja magát!
Próbálja ki Ön is! Valódi fitnesz-világújdonság!
Legújabb termékünk, a "SZEX" most ingyen az öné lehet!
Sőt, ha most megrendeli, ajándékba adunk hozzá a méltán népszerű "Orgazmus" nevű kedélyjavítóból is egy csomaggal!
Ne hagyja hogy a téli semmittevés nyomai nyárra is megmaradjanak!
Rendelje meg termékünket még ma!
Különleges tavaszi ajánlatunk részeként Budapesten házhoz visszük!
Forgalmazó:
BPsracz89 - bpsracz89@hotmail.hu
Budapest
Beleuntak a hosszú és fárasztó futásba, a véget nem érő kondizásba?

Vadonatúj termékünkkel kellemesen, napi pár óra mozgással újra formába hozhatja magát!

Próbálja ki Ön is! Valódi fitnesz-világújdonság!
Legújabb termékünk, a "SZEX" most ingyen az öné lehet!

Sőt, ha most megrendeli, ajándékba adunk hozzá a méltán népszerű "Orgazmus" nevű kedélyjavítóból is egy csomaggal!

Ne hagyja hogy a téli semmittevés nyomai nyárra is megmaradjanak!
Rendelje meg termékünket még ma!

Különleges tavaszi ajánlatunk részeként Budapesten házhoz visszük!
Forgalmazó:
BPsracz89 - bpsracz89@hotmail.hu
Budapest
Sziasztok
Nem vagyok kamus!
Sziasztok.
Nem vagyok kamus!
Sziasztok.