30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára hölgy vagy pár veszprém és környékéről? e-mail: vboy8181@freemail.hu
Sziasztok!183/85/41 és 17/5.5 vagyok.Érdekelne a feladat.xpotlo@gmail.com
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 07. péntek 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 07. péntek 08:19
Törölt felhasználó (22445)
VIP

Nem kimondottan fiatal de diszkrét,ápolt,férfit keresnénk a feleség dupla kényesztetése céljábol---pepesto--
Nem kimondottan fiatal de diszkrét,ápolt,férfit keresnénk a feleség dupla kényesztetése céljábol---pepesto--
Debreceni 22éves srác vagyok és idősebb nőket keresek.30-55ig bármilyen hajdú-bihari nő írhat nekem.Hely kell.borsos89@freemail.hu
30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára hölgy vagy pár veszprém és környékéről? e-mail: vboy8181@freemail.hu
Hölgyek jelentkezését várom!
Fiatal 22 éves fiú vagyok, szívesen eltöltenék önnel egy kellemes délutánt illetve éjszakát, vagy akár egy egész napot(hetet).
Odaadó, figyelmes pasi vagyok. Igérem nem fog bennem csalódni, tőlem mindent megkap amit szeretne.
üdvözlettel: Gergő
Email cím: horvathgeri@gmail.hu
(Fénykép emailben vagy webkamera)
Fiatal 22 éves fiú vagyok, szívesen eltöltenék önnel egy kellemes délutánt illetve éjszakát, vagy akár egy egész napot(hetet).
Odaadó, figyelmes pasi vagyok. Igérem nem fog bennem csalódni, tőlem mindent megkap amit szeretne.
üdvözlettel: Gergő
Email cím: horvathgeri@gmail.hu
(Fénykép emailben vagy webkamera)
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat.
holgyeim? kep az adatlapomon...
Szombathelyen fiatal srác keres tapasztalt ,mindenre nyitott hölgyet
!

hölgyeket keresek szexre anyagival is támogatlak irj ha érdekell
szívesen lennék (nálam) idősebb hölgy szexpartnere. szeretem a hosszú előjátékot, főleg adni! (de kapni is.)
21 éves debreceni srác keres partnert! Mindig is szerettem volna egy érett hölgy tapasztalatait látni!
23 éves pasi keres csak hölgyet Veszprém környékéről
30-aS, sportos, GY-M-S megyei srác keres idősebb hölgyeket, vagy idősebb hölgy tagú párokat kizárólag a hölgy örömére. Van tapasztalatom ezen a területen. E-mail: diszkretfiu@freemail.hu
idösebb hölgyet keresek,anyagi vonzata is lehet
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat
Györi fiatal ffi, keres megbizhato, tiszta, ápolt, diszkrét hölgyet vagy hpárt tartos kapcsolatra.
Közös napozás, kirándulás, programok, stb...
Üzenj bizalommal és diszkréten.
Kor alkat nem fontos.
jo.tamas@freemail.hu
Közös napozás, kirándulás, programok, stb...
Üzenj bizalommal és diszkréten.
Kor alkat nem fontos.
jo.tamas@freemail.hu