Sziasztok!Pesten(Ócsai út környékén)keresek belevaló hölgyet,vagy diszkrét,megbízható párt.Ha érdekelnék valakit,valakiket,légyszi írj levelet.
Györi fiatal ffi, keres megbizhato, tiszta, ápolt, diszkrét hölgyet vagy hpárt tartos kapcsolatra.
Közös napozás, kirándulás, programok, stb...
Üzenj bizalommal és diszkréten.
jo.tamas@freemail.hu
jo.tamas@freemail.hu
Fejérmegyei érett hölgyet 45-60 között keresek tartós, kizárólag sexkapcsira .Duci, nagycickó előny!Esetleg párhoz csatlakoznék a hölgy örömére!Csak komoly érdeklődők. Képet megköszönöm! lacko36@gmail.hu
Engem érdekel
tobozocska@gmail.com (Ez egy válasz cirmike43 üzenetére (2011. 09. 07. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tobozocska@gmail.com (Ez egy válasz cirmike43 üzenetére (2011. 09. 07. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia szívesen megismernélek címem hamilton1983@t-online.hu
(Ez egy válasz cirmike43 üzenetére (2011. 09. 07. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
27 éves srác Tatabányán és környékén keres kényeztetésre, masszázsra vágyó hölgyet. izgat az idősebb korosztály

30 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást nyalást kedvelő kedves hölgyet keresek ma esti találkozásra Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
30 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást nyalást kedvelő kedves hölgyet keresek szombat esti találkozásra Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat.
30 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást nyalást kedvelő kedves hölgyet keresek szombat esti találkozásra Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
Félvér latina vagyok, frissen elvált és épp partnert keresek. Lenne kedved kipróbálni, hogy milyen szenvedélyes vagyok? http://szexelj.com/szexpartner/albina-sexchat-270/
cirmike, erdekel a dolog
(Ez egy válasz cirmike43 üzenetére (2011. 09. 07. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)

43 éves dús keblű fiatal fiút keresek alkalmi szexkapcsolatra.
Sziasztok!
Mi egy 23 éves igényes, sportos, ápolt pár vagyunk. Szívesen kipróbálnánk más párokkal a szexet, valamint olyan bi fiúkat és lányokat keresünk, akik szívesen beszállnának hozzánk harmadiknak! Már régóta izgat minket a dolog, de csak most szántuk rá magunkat, hogy komolyabban vegyük ezt. Remélem felkeltettük a figyelmeteket, ha igen várjuk a jelentkezéseteket!
Mi egy 23 éves igényes, sportos, ápolt pár vagyunk. Szívesen kipróbálnánk más párokkal a szexet, valamint olyan bi fiúkat és lányokat keresünk, akik szívesen beszállnának hozzánk harmadiknak! Már régóta izgat minket a dolog, de csak most szántuk rá magunkat, hogy komolyabban vegyük ezt. Remélem felkeltettük a figyelmeteket, ha igen várjuk a jelentkezéseteket!
43 éves dús keblű fiatal fiút keresek alkalmi szexkapcsolatra.
Sziasztok! Győri srác vagyok lányokkal ismerkednék, és párokhoz csatlakoznék! Szép napot! Privát üzit kérek!
Györi fiatal ffi, keres megbizhato, tiszta, ápolt, diszkrét hölgyet vagy hpárt tartos kapcsolatra.
jo.tamas@freemail.hu
jo.tamas@freemail.hu
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat.
30 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást nyalást kedvelő kedves hölgyet keresek esti találkozásra Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
Itt csak pasik írnak felesleges ide bejárni úgy érzem...Pedig ha hölgyek is írnának érdekesebb lenne a dolog!