30 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást nyalást kedvelő kedves hölgyet keresek esti találkozásra Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
Itt csak pasik írnak felesleges ide bejárni úgy érzem...Pedig ha hölgyek is írnának érdekesebb lenne a dolog!
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat.
Üdvözletem a hölgyeknek, ill pároknak.
Egy 22 éves vecsési srác vagyok, kocsival rendelkezek.
Rajongok az idősebb nőkért ill párokért, de a fiatalokkal sem volt eddig semmi baj smile
Imádom a megereszkedett melleket, fenekeket, a narancsbőrt, a ráncokat. Nem értem én sem az okát de odáig vagyok érte smile
Sok perverz dolog is izgatna, bár ebben elég kezdő volnék.
Korhatár nélkül keresek, eddigi legidősebb partnerem 52 éves volt, de szeretném még ezt fokozni.
Nagyon sok dolgot kipróbálnék. Minden érdeklődő levelét szeretettel várom smile
Egy 22 éves vecsési srác vagyok, kocsival rendelkezek.
Rajongok az idősebb nőkért ill párokért, de a fiatalokkal sem volt eddig semmi baj smile
Imádom a megereszkedett melleket, fenekeket, a narancsbőrt, a ráncokat. Nem értem én sem az okát de odáig vagyok érte smile
Sok perverz dolog is izgatna, bár ebben elég kezdő volnék.
Korhatár nélkül keresek, eddigi legidősebb partnerem 52 éves volt, de szeretném még ezt fokozni.
Nagyon sok dolgot kipróbálnék. Minden érdeklődő levelét szeretettel várom smile
a mai nap délutni vagy az esti orákba syvesen csatlakoznák csini párokhoz Bp-területén utazni tudok irjatok bátran sok pusy minden párnak
Kifejezetten helyes, jó testalkatú 24 éves fiú nagyon szívesen töltené a ma estét egy unatkozó, idősebb hölgy társaságában A szex maga tud lenni a csoda, de A Nő nélkül nincs ami elővarázsolja. Imádom.. Mindkettőt. Eddig sosem próbáltam még hasonló hírdetős/társkeresős dolgot. Viszont a kíváncsiság és a vágyakozás ide terelt és hajt. Régóta nagy vágyam kipróbálni egy ilyen felállást. Bővebben bemutatkozni privát üzenetben, telefonon, emailben, stb. vagy személyesen szeretnék. Azt várom az oldaltól, hogy segít találni egy olyan párt, akiért rajonghatok az ágyban, és kölcsönösen csodálatos órákat, napokat, ... szerzünk egymásnak Legyél kíváncsi Írj
orgiát keresek írjatok
Középkorú,teltkarcsú Félegyházi hölgy szeretője lennék! Adatlapom a társkeresőben! Üdv
Hali! 24-40 közti vagány,életrevaló magabiztos hölgyet keresek én 23 éves fiú vagyok.
Akár élő szórakozáshoz, de ha messze laksz kamerázhatunk is ha megnéznéd ahogy felverem neked kamerába...
beteszemaszadba@hotmail.hu
Akár élő szórakozáshoz, de ha messze laksz kamerázhatunk is ha megnéznéd ahogy felverem neked kamerába...
beteszemaszadba@hotmail.hu
Szívesen lennék nálam korban felettem álló nő szexpartnere. Szeretek masszírozni (nem ez a szakmám), nyalni hosszan, kényeztetni. Ha kellek, itt megtalálsz. Csók!
Sziasztok! Ma este szívesen csatlakoznék egy szimpatikus hölgyhöz, vagy esetleg párhoz Hatvan és környékén! A ttommy28@gmail.com msn címen elérhető vagyok.
ma megérkezdtünk Bükfürdöre jövöhét csütörtökig maradunk várjuk csini párok mondom még1-szer párok jelentkezését akik elljönének velünk közösen fürödni és ismerkedni .. elöször az egymás elötti sexre gondoltunk ha szimpik v-tok akkor párcserés sex is szóba jöhet remélem találunk egy csini rendes párt akivel jol érezhetjük majd magunkat leveleket privibe várjuk pusyyyy minden párnak
Ma estére olyan hölgyet keresek bp-en aki kedveli a huszon éves fiúkat!Várom a belső leveleket!
Bp-i 48éves férfias férfi albérletet keres 50-es szexkedvelő hőlgynél! Várom jelentkezésetek!
BP-en kényeztetnék idősebb hölgyet masszásal is. rosszcsontx@gmail.com