Sziasztok
Nyíregyházán Keresem alkalmi vagy hosszútávú hölgy sex partneremet, vagy esetleg párokhoz csatlakoznék hölgy örömére
Nyíregyházán Keresem alkalmi vagy hosszútávú hölgy sex partneremet, vagy esetleg párokhoz csatlakoznék hölgy örömére
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat.
"Sziasztok Fiúk!Tapasztalt,ápolt,izgató testű FÉRFI várja tapasztalatlan,szűz kedves értelmes nem levelezgetni akaró fiú levelét,fotóval,telszámmal.Izgat ha taníthatlak.Előny ha vastag vagy nagy méretű vagy,a nagyon dús fanszőrzet is izgat,de nem feltétel(Én borotvált vagyok)Olvasd el a reglapom is:Csak szimpátiából ismerkedem!"
csak a pontosság kedvéért, te kamus hímposztor. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 28. csütörtök 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 28. csütörtök 23:55
csak a pontosság kedvéért, te kamus hímposztor. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 28. csütörtök 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (746311)

Sziasztok Fiúk!Tapasztalt,ápolt,izgató testű hölgy várja tapasztalatlan,szűz kedves értelmes nem levelezgetni akaró fiú levelét,fotóval,telszámmal.Izgat ha taníthatlak.Előny ha vastag vagy nagy méretű vagy,a nagyon dús fanszőrzet is izgat,de nem feltétel(Én borotvált vagyok)Olvasd el a reglapom is:Csak szimpátiából ismerkedem!
Húszonéves fiatal vékony srác keres alkalmi vagy hosszútávú szexpartnert vékony testalkatú, magára adó hólgy személyében, 18-45 évig. Írj üzenetet és meglátjuk mi sül ki belőle. Ahoy.
sziasztok szivesen kukolnek part csajt pasit !!!!!bpe-n polusnal vagy margitsziget vagy valami eldugott hejen ha van kocsid megjobb!!!!!delig itt irj es utanna mondok telot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VIGYÁZAT! MÓNICICA CSALÓ, RABLÓ !!
Üdvözletem a hölgyeknek, ill pároknak.
Egy 22 éves vecsési srác vagyok, kocsival rendelkezek.
Rajongok az idősebb nőkért ill párokért, de a fiatalokkal sem volt eddig semmi baj
Imádom a megereszkedett melleket, fenekeket, a narancsbőrt, a ráncokat. Nem értem én sem az okát de odáig vagyok érte
Sok perverz dolog is izgatna, bár ebben elég kezdő volnék.
Korhatár nélkül keresek, eddigi legidősebb partnerem 52 éves volt, de szeretném még ezt fokozni.
Nagyon sok dolgot kipróbálnék. Minden érdeklődő levelét szeretettel várom
Egy 22 éves vecsési srác vagyok, kocsival rendelkezek.
Rajongok az idősebb nőkért ill párokért, de a fiatalokkal sem volt eddig semmi baj

Imádom a megereszkedett melleket, fenekeket, a narancsbőrt, a ráncokat. Nem értem én sem az okát de odáig vagyok érte

Sok perverz dolog is izgatna, bár ebben elég kezdő volnék.
Korhatár nélkül keresek, eddigi legidősebb partnerem 52 éves volt, de szeretném még ezt fokozni.
Nagyon sok dolgot kipróbálnék. Minden érdeklődő levelét szeretettel várom

kukkants a társkereső képeimre és ird meg levélbe a véleményed

21éves tapasztalt fiúként keresném érettebb ni partneremet. Én budapesti vagyok, de szívesen utazok, ha kell hely megoldott. Képeim és videóim nem illusztrációk
Ha érdekellek, keress bátran. puszi

Ha érdekellek, keress bátran. puszi

29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet keresek most
hétvégére esti találkozásra Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
hétvégére esti találkozásra Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
37/186/84, Budapesti, férfias, tapasztalt férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Láthatsz --->>> KATT IDE !!!
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Láthatsz --->>> KATT IDE !!!

Fiatal budapesti fiúként kerese nőket vagy párokat.
Fiatal budapesti fiúkénk keresek nőt vagy párt.
Sziasztok Fiúk!Tapasztalt,ápolt,izgató testű hölgy várja tapasztalatlan,szűz kedves értelmes nem levelezgetni akaró fiú levelét,fotóval,telszámmal.Izgat ha taníthatlak.Előny ha vastag vagy nagy méretű vagy,a nagyon dús fanszőrzet is izgat,de nem feltétel(Én borotvált vagyok)Olvasd el a reglapom is:Csak szimpátiából ismerkedem!
Fiatal,egyetemista srác szívesen ismerkedne érett hölgyekkel mondjuk 30-50 között,persze fölé is mehetünk,minden az igényességen múlik. Legfőbb vágyam egy idősebb nő és ígérem bármit megadok neki amit nem kap meg máshol...
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet keresek most
Sziasztok!
Idosebb holgyet rendszeresen kényeztetnék
Idosebb holgyet rendszeresen kényeztetnék