Sziasztok! Fiatal budapesti srác vagyok, sok mindent szeretnék kipróbálni a szex terén, kicsit extrémebb dolgokat is talán..ehhez kereset társat-társakat. Írjatok privát üziben! Üdv
Sziasztok! Budapest környékéről keresek nálam idősebb hülgyeket(én 22) 25 és 40 év közöttit. legyél egy igazán csinos nő akármilyen családi állapotban is legyél. vonzz az idősebb nőkkel való szex. keress meg priviben! puszi
Keresnék 55 év feletti hölgyet akik egy fiatalabb ffi-t szeretnének az ágyukba!
Légy nyitott és valósítsuk meg egymás vágyait.
E-mai, MSN: bandi975@citromail.hu
Légy nyitott és valósítsuk meg egymás vágyait.
E-mai, MSN: bandi975@citromail.hu
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet keresek most
hétvégére esti találkozásra Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
hétvégére esti találkozásra Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
Hölgyet (hölgyeket), párt keresek. Kezdő vagyok. Többit e-mailba.
37/186/84, Budapesti, férfias, tapasztalt férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Email..: szabadszex@freemail.hu
Láthatsz ----->>> KATT IDE !!!
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Email..: szabadszex@freemail.hu
Láthatsz ----->>> KATT IDE !!!

hello..idösebb hölgyet keresek Fejér megyéböl illetve környékéröl..én egy 186-97-36éves pasi vagyok....nagyfonok75@freemail.hu..teltség nem hátrány....
Fiatal budapesti fiúként keresek nőt vagy párt.
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet keresek most
Hello! Fiatal srác vagyok győrből. Vannak fenn képeim, ha érdekel írj és megbeszéljük!

"ápolt, elhanyagolt"
)))

Szia! 24 éves átlagos srác vagyok, párokhoz, hölgyekhez csatlakoznék, egyedül, vagy a párommal.
Nyíregyházán keresem alkalmi partnerem , lehet érettebb hölgy is , lehetsz telt is, magamról : vékony testalkatú, minden káros szenvedélytől mentes férfi vagyok. írj üzenetet : alkalmip18@citromail.hu, vagy itt goldengaten
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet keresek ma estére Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
békés megye : vasárnap estére keresek 19-20cm intim méretű pasit, csak vékony test alkatúak írjanak
erotikus masszázsra várok Újpesten minden Hölgyet, asszonyt, kortalanul, ha élvezni szeretnéd a játékokat. Írj, írd le elképzeléseid, beszéljünk ha gondolodés látogass el hozzám! Diszkréciót adok és el is várok!
195/78/22 fiú 50 körüli,vagy feletti hölgyeket keres Győr és környékéről!
túlsúly vagy ilyesmi nem számít,csak nyugodtan írjatok!
PRIVÁT üzenet küldése
túlsúly vagy ilyesmi nem számít,csak nyugodtan írjatok!
PRIVÁT üzenet küldése