Sziasztok!
Hatvan körüli hölgy szexpartnert keresek Budapestről vagy pest megyéből. Elsősorban a XVII, XVI, XVIII kerből vagy a környező településekről. Túlsúly, természetes szőrzet nem hátrány sőt. Keressetek üziben vagy maiban.
hardy7@indamail.hu
Hatvan körüli hölgy szexpartnert keresek Budapestről vagy pest megyéből. Elsősorban a XVII, XVI, XVIII kerből vagy a környező településekről. Túlsúly, természetes szőrzet nem hátrány sőt. Keressetek üziben vagy maiban.
hardy7@indamail.hu
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet,párt keresek ma estére Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
érettebb,max 60év körüli nő,vagy nők előtt kiverném! iírj ide,vagy sms a 06706213285ös számon
Sziasztok!
Győrben keresem hétvégére hölgy/lány partnerem. Péntek vagy szombat éjszakára... vagy mindkettő. Lehetsz akár fiatal, akár idősebb nem számít. Kívánságaidat teljesítem., kérj bármit. Akár csak egyoldalúan is, a te örömödre.
Egy 19 éves fiatal pasi.
Győrben keresem hétvégére hölgy/lány partnerem. Péntek vagy szombat éjszakára... vagy mindkettő. Lehetsz akár fiatal, akár idősebb nem számít. Kívánságaidat teljesítem., kérj bármit. Akár csak egyoldalúan is, a te örömödre.
Egy 19 éves fiatal pasi.
195/78/22 fiú 50 feletti hölgyeket keres Győr és környékéről!
túlsúly vagy ilyesmi nem számít,csak nyugodtan írjatok!
>>> Privát üzenet küldése <<<
túlsúly vagy ilyesmi nem számít,csak nyugodtan írjatok!
>>> Privát üzenet küldése <<<
Sziasztok! Péter vagyok, 180/85/31 ápolt férfi. Én nem vagyok független, "csak" szexpartnert keresek egy ápolt, intelligens, igényes hölgy személyében, Baranyában.Remélem felkeltettem az érdeklődésedet.
pedrodela@citromail.hu
pedrodela@citromail.hu
Hajdú, Szabolcs vagy Borsod megyéből keresek lányt vagy párt aki meglesne!
Kor nem számít!!! Utazni tudok! Szívesen masztiznék előtted!
Írj üzenetet!
Kor nem számít!!! Utazni tudok! Szívesen masztiznék előtted!
Írj üzenetet!
Sziasztok, 50 feletti hölgyekkel ismerkednék, pest megyében.Elsősorban a XVII. - XVIII. kerből vagy a környező településekről. Izgat az idősebb korosztály, a molettebb, nagymellű, nem borotvált nők. Kötelezettség nélküli szexpartnert keresek, magányos, elhanyagolt hölgyeket akiknek hiányzik a szex.
Megkereshettek mail-ben vagy itt üzivel.
hardy7@indamail.hu Krisztián
Megkereshettek mail-ben vagy itt üzivel.
hardy7@indamail.hu Krisztián
Budapesti fiúként keresek nőt vagy párt.
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet,párt keresek ma estére Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
Budapesti fiúként keresek nőt vagy párt.
27 éves srácként szívesen lennék idősebb hölgyek anyukák nagymamák partnere akár hosszabb távon vagy csatlakoznék idősebb párokhoz harmadiknak a hölgy örömére! 30 6942193
39/192/82, borotvált, diplomás tolna megyei férfi idősebb hölgyet keres hosszabb távú kapcsolatra! Ha Szeretnéd kipróbálni a 2 férfi 1 nő felállást én benne vagyok! kh82803@gmail.com
Sziasztok!
25 éves, budapesti főiskolás srác vagyok és orális kényeztetést kedvelő lányokkal, nőkkel ismerkednék, akik benne lennének, hogy kellemes élményeket szerezve csiszolhassam "nyelvtudásom"
25 éves, budapesti főiskolás srác vagyok és orális kényeztetést kedvelő lányokkal, nőkkel ismerkednék, akik benne lennének, hogy kellemes élményeket szerezve csiszolhassam "nyelvtudásom"

egymást szerető bp-i hetero pár vagyunk (fiú 23, lány 44), egyelőre csak érdeklődnénk, van-e itt hasonló felállású (fiatal fiú, idősebb hölgy) pár, aki ugyanilyen párt keres. sem szóló nő, sem férfi nem jöhet szóba.
emailt címünk: korkulombseg@freemail.hu
emailt címünk: korkulombseg@freemail.hu
Péntek délelöttre szexpartnernőt vagy párt keresek Budapestről illetve környékéről! Minden megoldás érdekel.
MSN-en láthatsz is: t.jani77@citromail.hu
MSN-en láthatsz is: t.jani77@citromail.hu
Sziasztok!
MSN cím : t.jani77@citromail.hu
Szeretnék ismerkedni szeximádó illetve szexrevágyó diszkrét hölgyekkel, lányokkal, asszonyokkal párokkal. Minden megoldás érdekel.
MSN cím : t.jani77@citromail.hu
Szeretnék ismerkedni szeximádó illetve szexrevágyó diszkrét hölgyekkel, lányokkal, asszonyokkal párokkal. Minden megoldás érdekel.
Szabolcs, Hajdú illetve Borsod megyéből keresek hölgyeket, párokat közös masztira és egyéb izgalmas játékokra!
Sziasztok!
Budapesti 19 éves, 188 cm , 92 kilo sportos srác vagyok, (intelligens,ápolt de ez természetesen kölcsönös elvárás )
Budapesti vagy környéki hölgyekkel ismerkednék , akikkel kölcsönösen élvezhetnénk egymást, ha lehet hosszú távon, és intenzíven. (Csak kettesben , párok nem érdekelnek ) Minimum 1-2 órára keresek hölgyet, nem vagyok a rövid "menetek" híve.Helyem sajnos nincs.
Email: adam6-9@freemail.hu
(Kérlek írj magadról magadról . ) Köszönöm
Budapesti 19 éves, 188 cm , 92 kilo sportos srác vagyok, (intelligens,ápolt de ez természetesen kölcsönös elvárás )
Budapesti vagy környéki hölgyekkel ismerkednék , akikkel kölcsönösen élvezhetnénk egymást, ha lehet hosszú távon, és intenzíven. (Csak kettesben , párok nem érdekelnek ) Minimum 1-2 órára keresek hölgyet, nem vagyok a rövid "menetek" híve.Helyem sajnos nincs.
Email: adam6-9@freemail.hu
(Kérlek írj magadról magadról . ) Köszönöm
Sziasztok!
Ma este szívesen csatlakoznék párhoz, vagy unatkozó nőhöz, Hatvan vagy Budapest környékén! smile
Választ privátban várok, vagy elértek a ttommy28@gmail.com msn / e-mail címen! További szép napot!
Tomi
Ma este szívesen csatlakoznék párhoz, vagy unatkozó nőhöz, Hatvan vagy Budapest környékén! smile
Választ privátban várok, vagy elértek a ttommy28@gmail.com msn / e-mail címen! További szép napot!
Tomi