Sziasztok!
Ma estére egy kedves vagány Hölgy? Budapest, lakásom van, középkorú, magas, ápolt, borotvált pasi
erosyum@gmail.com
Ma estére egy kedves vagány Hölgy? Budapest, lakásom van, középkorú, magas, ápolt, borotvált pasi

erosyum@gmail.com
Sziasztok! Én nem vagyok semmi jónak az elrontója! Aki komolyan gondolja az hívjon ! 06 20 6240496 Bp.IX. Ferenc körút!!
Budapesten, férjes asszonyok szeretője lennék! Gabalyodjunk össze pár órácskára:P 180cm 98kg kisportolt srác vagyok, igazi rossz fiú :P
jöjjenek hölgyek élvezni:P nálam nincs tabu!
privátba várok levelet!! puszi kisasszonyok!
jöjjenek hölgyek élvezni:P nálam nincs tabu!
privátba várok levelet!! puszi kisasszonyok!
32éves pasi vagyok,hölgyeket vagy párokat keresek diszkrét kapcsolatra!!!!!!!!!!!
Csongrád megyei lányt keresek 30 évesig én 27 éves aktiv srác vagyok.választ belső levélben,a többit megbeszéljük!
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet,párt keresek kedd estére Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
Szegedi ,érett hölgyet keresek,alkalmi együttlétre.Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz,írj.
csongrád megyei lány vagy pár nem 1 alkalomra?
43 éves, dús keblű , fiatal srácot keres laza, szexkapcsolatra Baja és környékéról. Csak fényképes jelentkezéseket várok!
Kedves hölgyet nyalnék ma,viszonzás nélkül.
Budapest.
email: jordick33@gmail.com
Budapest.
email: jordick33@gmail.com
Somogy megyében 20 éves fiatal srác keres éret hölgyet minden jóra!!! roy1991@citromail.hu
Nyalásimádó hölgyet keresek , hosszú érzéki kényeztetésre! Írj mindent megbeszélünk! tigris77@postafiok.hu
Van itt olyan bp-i, vagy pesthez közeli érett, de csinos, és fiatalos Nő, aki szereti a fiatalabb fiúkat? Aki tudja mi az hogy MILF (vagy cougar, ahogy tetszik)

26éves kedves potens srác ismerkedne 30-40éves csinos hölggyel feleséggel.
Bp és környéke.
Igény esetére búvóhely van.
Fiatalos 40+os is szívesen látott
Puszi
Bp és környéke.
Igény esetére búvóhely van.
Fiatalos 40+os is szívesen látott

Puszi
nem unod ,még???
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 12. csütörtök 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 12. csütörtök 06:13
Törölt felhasználó (744087)

29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet,párt keresek ma Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet,párt keresek ma Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
43 éves, dús keblű , fiatal srácot keres laza, szexkapcsolatra Baja és környékéról. Csak fényképes jelentkezéseket várok!
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet keresek ma Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet keresek ma Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu