sziasztok!
van itt ma ráérő fiu aki eljönne 3adiknak békés megye
van itt ma ráérő fiu aki eljönne 3adiknak békés megye
Debrecni közös masztizáshoz keresek hölgyet vagy párt ma délutánra!
Csak nézhetsz is ha szeretnéd!
Csak nézhetsz is ha szeretnéd!
Középkorú, magas, ápolt és borotvált, karakteres, egyedül élő normál alkatú férfi keres budapesti, 40-es, 50-es Hölgyet szexkapcsolatra. Imádom a női testet! Légy ápolt, kedves, borotvált és szexrajongó! Lakásom van. Email: erosyum@gmail.com

190\100\29 Ápolt, igényes, jóképű pécsi srác vagyok, az átlagnál kicsit nagyobb mérettel. Nőt, párt keresek laza kapcsolat céljából 50 éves korig. Mindenben benne vagyok! Képeket kérésre privátban küldök! Írj bátran. Helyem van, utazni tudok!
37/186/84, Budapesti, férfias férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Email..: szabadszex@freemail.hu
Több infó rólam --->>> KATT IDE !!!
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Email..: szabadszex@freemail.hu

Nyalásimádó hölgyet keresek , hosszú érzéki kényeztetésre! Írj mindent megbeszélünk! tigris77@postafiok.hu
egymást szerető bp-i hetero pár vagyunk (fiú 23, lány 44), egyelőre csak érdeklődnénk, van-e itt hasonló felállású (fiatal fiú, idősebb hölgy) pár, aki ugyanilyen párt keres. sem szóló nő, sem férfi nem jöhet szóba.
emailt címünk: korkulombseg@freemail.hu
emailt címünk: korkulombseg@freemail.hu
Győri Hölgyek előtt kiverném! én 35. írj ide,vagy hívj ill. sms a 06706213285-re
sziasztok
héten keresnék idősebb hölgyet pécsen
írjatok nyugodtan

29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet,párt keresek ma estére Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
190\100\29 Ápolt, igényes, jóképű pécsi srác vagyok, az átlagnál kicsit nagyobb mérettel. Nőt, párt keresek laza kapcsolat céljából 50 éves korig. Mindenben benne vagyok! Képeket kérésre privátban küldök! Írj bátran. Helyem van, utazni tudok!
Félegyházán és környékén keresem idősebb hölgy,pár társaságát minden földi jóra! Adataim és fotóim a társkeresőben!!
"27 éves sráckánt szívesen lennék idősebb hölgyek anyukák partnere akár hosszabb távon vagy csatlakoznék párokhoz harmadiknak a hölgy örömére! 30 6942193!
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet,párt keresek ma estére Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
23 éves sportos alkatú,valóban helyes, csak sajnálatosan szűz pasi keres olyan hölgyet, aki beavatná Szegeden, vagy környékén. Ha érdekel, ide írj: attila88@postafiok.hu
Sziasztok!Veszprém megyéböl ismerkednék egy tündéri érett növel! 06/30/823/1129
Nos akkor most is megpróbáljuk a lehetetlent....Ma estére keresünk ténylegesen nagy méretű férfit(minimum 21/5)feleségbaszáshoz.Ha nem ekkora a farkad,ugyis elzavarunk,tehát próbálkozni felesleges! msn: ebony-13@hotmail.com A ma este nem hétfő délutánt jelent!A cim pedig azért van,mert nem nézünk ide vissza 5 percenként,vagyis ott keress!
20+ vagyok.... sőt már 40+

össze lehetne hozni valamit
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet,párt keresek szombat,vasárnap estére Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu