merre laktok? irtam nektek belső levelet
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 13. hétfő 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 13. hétfő 22:09
Törölt felhasználó (764912)

szia,mit lehet rólad tudni?
szia,mit lehet rólad tudni?
én itt vagyok
sziasztok (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 13. hétfő 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 13. hétfő 22:06
sziasztok (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 13. hétfő 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (764912)

esetleg most van itt valaki?
esetleg most van itt valaki?
utazni tudo jomeretü fiu?
Sziasztok! 26 éves srác szívesen lenne anyukák nagymamák szexpartnere akár hosszabb távon is! nagyon vonzódom az idősebb tapasztalt hölgyek iránt! Harminc6942193! A képeimet itt megtaláljátok!
Keresek 18-35év közötti lányokat-hölgyeket hosszútávú szexkapcsolatra vagy egyszeri alkalomra.Hajdú-Bihar egész területéről várom a leveleket.Imádok nyalni...Ha szeretnéd kipróbálni és megtudni mit szeretek még írj.Szűz csaj szüzességét is elveszem kölcsönös szimpátia alapján.
20+?cm
Lányok, aszonnyok,hölgyek figyelem ha ki akarjátok próbálni a világ legrosszabb szeretőjét :P akkor katt rám !!! Mindenkép megéri !!!
25 éves,178/70,szabolcsi srác ismerkedne lányokkal,hölgyekkel esetleg párokkal a hölgy örömére.Szeretek nyelvvel hosszasan kényeztetni.Belső levelet várok.
?
34 eves pasi vagyo es 45 töl 70 ig keresek perverz bevalalos atlagos duci es extraduci nöket asszonyokat
Sportos 27 éves srác keresi Budapest és környékén élő lányok, párok társaságát, szex céljából.
E-mail: hungarian.transporter@gmail.com
Msn: hungarian_transporter@hotmail.com
E-mail: hungarian.transporter@gmail.com
Msn: hungarian_transporter@hotmail.com
Sziasztok!
Franciaimádó 35 éves feleségem örömére keresek lehetőleg nagy intimmérettel rendelkező fiatalabb, potens fiúkat, vagy tapasztaltabb urakat! (Light BDSM, gangbang is szóba jöhet). Ápoltság, diszkréció adott és elvárt. Helyünk nincs, csak utazni tudunk. Fényképes leveleket várunk. Email: gedox@citromail.hu
Franciaimádó 35 éves feleségem örömére keresek lehetőleg nagy intimmérettel rendelkező fiatalabb, potens fiúkat, vagy tapasztaltabb urakat! (Light BDSM, gangbang is szóba jöhet). Ápoltság, diszkréció adott és elvárt. Helyünk nincs, csak utazni tudunk. Fényképes leveleket várunk. Email: gedox@citromail.hu
24 éves fiu keres Bp-n partnert
Férfiakat, párokat keresek! Keressetek meg a társkeresőben
Pusszi minden virgonc fiúnak!
Pusszi minden virgonc fiúnak!

Hello!
debreceni 20éves egyetemista srác vagyok aki keress olyan párt vagy hölgyet ahol a hölgy arra vár h vki egy igazi ribancként kezelje,vagy a férfi csak nézni szeretné először később beszállna...vagy az úr ott se lenne és csak a képek igazolnák h mi is történt...
Utazni tudok(max Szabolcs megye),helyem nincs!
Higénia intelligencia ápoltság kötelező!
Belső leveleket várok!
Ha írtok majd akkor adok képet is!
debreceni 20éves egyetemista srác vagyok aki keress olyan párt vagy hölgyet ahol a hölgy arra vár h vki egy igazi ribancként kezelje,vagy a férfi csak nézni szeretné először később beszállna...vagy az úr ott se lenne és csak a képek igazolnák h mi is történt...
Utazni tudok(max Szabolcs megye),helyem nincs!
Higénia intelligencia ápoltság kötelező!
Belső leveleket várok!
Ha írtok majd akkor adok képet is!
31 éves Veszprém megyei srác érett és lehetőleg duci hölgynek lenne a szeretője.Extrém dolgok is érdekelnek.Búvóhely szükséges.Autóm nincs,de megoldom az utazást.Anya-lánya,nővér-nővér felállás is érdekelne.
sziasztok!
Ádám vagyok 26 éves. Ápolt férfi vagyok.
Érett és fiatal hölgyeket keresek közös együttlétre. Párhoz is szívesen csatlakozok a hölgy örömére.
Fényképes leveleket várok a kadam84@citromail.hu címre.
MSN: kadam84@hotmail.hu
Telt keblűek előnyben!
Helyem nincs sajnos de autóm van és utazni tudok.
Mindenkinek válaszolok
Ádám vagyok 26 éves. Ápolt férfi vagyok.
Érett és fiatal hölgyeket keresek közös együttlétre. Párhoz is szívesen csatlakozok a hölgy örömére.
Fényképes leveleket várok a kadam84@citromail.hu címre.
MSN: kadam84@hotmail.hu
Telt keblűek előnyben!
Helyem nincs sajnos de autóm van és utazni tudok.
Mindenkinek válaszolok
Ha van itt olyan csaj (elsősorban Szolnok közelében), aki szeretné, hogy egy 30 éves pasi jó alaposan kinyalja és megdugja, ne habozzon, írjon egy üzenetet ide: majom79@windowslive.com
Csak 18 fölött!
Csak 18 fölött!