Sziasztok. 22 éves srác vagyok, és idősebb hölgyekkel ismerkednék. Webkam van. MSN: footloverguy@hotmail.com
Nyíregyi 31éves nyíregyi pasi vagyok.Éretebb hölgyekkel,párokkal ismerkednék titkos,diszkrét kapcsolat kialakitásának céljából.Ha érdekelnék valakit,valakiket légyszi írjon!!!
Szia!
Változott az email címem cruzer90@citromail.hu. Erre várom a jelentkező hölgyeket.
A kor nem számít. Légy higénikus.
Várom az üziket lehetőleg képpel.
Változott az email címem cruzer90@citromail.hu. Erre várom a jelentkező hölgyeket.
A kor nem számít. Légy higénikus.
Várom az üziket lehetőleg képpel.
Igényes érett hölgyet kényeztetnék Budapesten és Fejér megyében.
Én 33 éves, ápolt, diplomás fiú vagyok.
Lakás, autó van.
E-mail.: kokobgbg@freemail.hu
Én 33 éves, ápolt, diplomás fiú vagyok.
Lakás, autó van.
E-mail.: kokobgbg@freemail.hu
Szia!
Érett hölgyet keresek. Csak sex és más semmi.
Jeletkezzetek email-en. erikf2006@citromail.hu Képet is küldjetek.
Érett hölgyet keresek. Csak sex és más semmi.
Jeletkezzetek email-en. erikf2006@citromail.hu Képet is küldjetek.
érett hölgyet keresek , hogy kényeztethessem. alkattól függetlenül! én 30/190/105 intim20/6
Szia!
Főként szexkapcsolatra (nem feltétlen alkalmira) keresek hölgy partnert.
Kor és alkat kevésbé fontos, de intelligencia és higénia sokkal inkább.
Tudj adni és kapni... és az sem baj, ha egy jó szex után még beszélgetni is tudunk!
U.I.: Jelentkezni tényleg korhatár nélkül lehet!
Főként szexkapcsolatra (nem feltétlen alkalmira) keresek hölgy partnert.
Kor és alkat kevésbé fontos, de intelligencia és higénia sokkal inkább.
Tudj adni és kapni... és az sem baj, ha egy jó szex után még beszélgetni is tudunk!

U.I.: Jelentkezni tényleg korhatár nélkül lehet!

Sziasztok! 25 éves,178/70,szabolcsi srác ismerkedne érettebb hölgyekkel,esetleg párokkal a nő örömére.Szeretek hosszasan kényeztetni nyelvvel.
Mi számít nagyméretnek nektek?
15\6 az enyém
15\6 az enyém
Veszprém környékén ismiznék korhatár nélkül.Korrekt barátság,ismerkedés,tali.Minden jóban benne vagyok.
Ha valakit érdekel egy 26 éves 170cm/85kg megbízható srác,keressen bizalommal....
Ha valakit érdekel egy 26 éves 170cm/85kg megbízható srác,keressen bizalommal....
sziasztok én egy 18 éves veszprémi srác vagyok
30 fölöti nöket\párokat keresek szexkapcsolatra
emilom : heinbach@citromail.hu
várom leveliteket
30 fölöti nöket\párokat keresek szexkapcsolatra
emilom : heinbach@citromail.hu
várom leveliteket
Mennyi megint ezen az oldalon a kamugép
sziasztok! veszprém vagy zala megyei lányt, hölgyet, párt keresek szabadidö kellemes eltöltésére. magas, sportos alkatu vagyok, az átlagnál kicsit nagyobb intim mérettel.msn, email:peter11012@freemail.hu.
182/80/33 pasi, kellemes intim mérettel csatlakozna párhoz a hölgy örömére, vagy kényeztetne egy elhanyagolt, unatkozó hölgyet. Diszkréció adott, utazni tudok! Msn/mail: galippo@citromail.hu
szeretnélek megtalálni..]

Hölgyeknek korhatár nélkül leszek a magántanulója.
Átlagos vagy vékony testalkatú párokhoz is szívesen csatlakozom akár egyik, akár mindkét fél örömére.
Pasik esetében FIATAL (max.25) és vékony testalkatú lehetőleg környékbeli fiúk társaságát keresem. Eléggé kíváncsi vagyok, nálam sok minden belefér a szexbe.
Őszinte vagyok mindenkivel, de cserébe én is elvárom ugyanezt. Rejtekhelyem nincs és nem is tudom megoldani sajnos.
Ha bármit tudni szeretnél, nyugodtan írhatsz nekem.
Átlagos vagy vékony testalkatú párokhoz is szívesen csatlakozom akár egyik, akár mindkét fél örömére.
Pasik esetében FIATAL (max.25) és vékony testalkatú lehetőleg környékbeli fiúk társaságát keresem. Eléggé kíváncsi vagyok, nálam sok minden belefér a szexbe.
Őszinte vagyok mindenkivel, de cserébe én is elvárom ugyanezt. Rejtekhelyem nincs és nem is tudom megoldani sajnos.
Ha bármit tudni szeretnél, nyugodtan írhatsz nekem.
Sziasztok!
23 éves pest megyei srác érett Hölggyel ismerkedne(30-55) egy éjszakás vagy tartós kapcsolatra is kötöttségek nélkül!!!! Képet priviben küldök,ha szükséges, persze akkor elvárom,h Te is küldj Magadról!!!! Ha eleged van a párodból vagy a magányból és egy kis megértésre, gyengédségre vágysz akkor írj bátran és orvosoljuk a problémát!!!!
e-mail: tomee699@freemail.hu
23 éves pest megyei srác érett Hölggyel ismerkedne(30-55) egy éjszakás vagy tartós kapcsolatra is kötöttségek nélkül!!!! Képet priviben küldök,ha szükséges, persze akkor elvárom,h Te is küldj Magadról!!!! Ha eleged van a párodból vagy a magányból és egy kis megértésre, gyengédségre vágysz akkor írj bátran és orvosoljuk a problémát!!!!
e-mail: tomee699@freemail.hu
Sziasztok!
34 éves fejér megyei srác vagyok, hölgyeket, asszonyokat kényeztetnék.
Búvóhely megoldott, utazni is tudok.
34 éves fejér megyei srác vagyok, hölgyeket, asszonyokat kényeztetnék.
Búvóhely megoldott, utazni is tudok.
Budapesti hölgyet keresek sex kapcsira.
45év felettit nem baj ha molett az alkatod..
45év felettit nem baj ha molett az alkatod..

Bács m-i 37é pasi keres idősebb 60 év kk hölgye v párt t akinek kis kertjét művelgethetné!
csakyattila@freemail.hu
csakyattila@freemail.hu