Vezsprém környékén keresek 20 körüli lányt közös kellemes időtöltésre.Ha szívesen megismerkednél egy 26 éves 85kg-s barna hajú,szemű pasival,kérlek keress.Minden megoldás érdekel.....
nevem.senki@hotmail.com
nevem.senki@freemail.com
nevem.senki@hotmail.com
nevem.senki@freemail.com
182/80/33 pasi, kellemes intim mérettel csatlakozna párhoz a hölgy örömére, vagy kényeztetne egy elhanyagolt, unatkozó hölgyet. Diszkréció adott, utazni tudok! Szabadidő napközben, előre egyeztetve hétvégén is! Msn/mail: galippo@citromail.hu
Baranya megyében keresek olyan igényes, kulturált, egészséges szexuális fantáziával rendelkező hölgyet, aki nem férjet keres, csak az intim együttlét vonzza.
pedrodela@citromail.hu
üdv.: Péter
pedrodela@citromail.hu
Sziasztok!
Baranya megyében keresek olyan igényes, kulturált, egészséges szexuális fantáziával rendelkező hölgyet, aki nem férjet keres, csak az intim együtt vonzza.
pedrodela@citromail.hu
Baranya megyében keresek olyan igényes, kulturált, egészséges szexuális fantáziával rendelkező hölgyet, aki nem férjet keres, csak az intim együtt vonzza.
pedrodela@citromail.hu

Sziasztok!
28éves ápolt, intelligens fiú vagyok, szinte csillapithatatlan szexuális étvággyal.
Olyan párt keresek, ahol a hölgy kukiimádó, és szeretnének egy szimpi házibarátot idönként, aki egy kis fantáziát vinne az együttlétekbe.
Méreteim 173/65, farok 17/4,5cm, borotvált, sok spermával. Imádom a puncit kényeztetni, fiatalt, és idöset, borotváltat és szép szöröset egyaránt, kor és külsö nem számit, szimpátia viszont igen.
Szóval ha egy belevaló és odaadó fiút kerestek ne habozzatok, a hölgy minden nyilását szivesen telespriccelem smile
Képet kérésre küldök.
Cim - aroninho23@citromail.hu
28éves ápolt, intelligens fiú vagyok, szinte csillapithatatlan szexuális étvággyal.
Olyan párt keresek, ahol a hölgy kukiimádó, és szeretnének egy szimpi házibarátot idönként, aki egy kis fantáziát vinne az együttlétekbe.
Méreteim 173/65, farok 17/4,5cm, borotvált, sok spermával. Imádom a puncit kényeztetni, fiatalt, és idöset, borotváltat és szép szöröset egyaránt, kor és külsö nem számit, szimpátia viszont igen.
Szóval ha egy belevaló és odaadó fiút kerestek ne habozzatok, a hölgy minden nyilását szivesen telespriccelem smile
Képet kérésre küldök.
Cim - aroninho23@citromail.hu
Csütörtökre vagy péntekre (júli 29-30) keresek kíváncsi 25 év alatti fiút vagy párt. Érett hölgyek bármilyen korosztályból előnyt jelentenek!!!! Legyél vékony, borotvált farokkal és lehetőleg Kecskeméten. Jó, ha te is szereted a női rucikat. Közös masztira, orálra, vagy amit még megbeszélünk... anita.crossd@gmail.com
Sziasztok.
Egerből és környékéről keresem hölgy , hölgyek ismeretségét az éretebb korosztálybol. Én 33 175 80 ápolt sportos nagy potenciával rendelkező ffi vagyok.
Egerből és környékéről keresem hölgy , hölgyek ismeretségét az éretebb korosztálybol. Én 33 175 80 ápolt sportos nagy potenciával rendelkező ffi vagyok.
Bp-i sportos, nem független srác alkalmi partnerét keresi
Tatabánya és környékén keresnék 40-50 év közötti hölgyet! 23 vagyok, barna haj, szem, 185 cm ,85 kg. e-mail: titusz000@mailbox.hu
Sziasztok
Sopronban keresek párt lányt közös hancurhoz!!!!!!! hetero 34 éves pasi vagyok 184 cm magas borotvált rövid hajú 18/5 intim Imádok nyalni 20 -45 év között keresek sok szabad időm van JA és nálam nincs sok tabu nem dohányzok nem iszom....KERESETEK email:papa7509@gmail.com v belső levé
Sopronban keresek párt lányt közös hancurhoz!!!!!!! hetero 34 éves pasi vagyok 184 cm magas borotvált rövid hajú 18/5 intim Imádok nyalni 20 -45 év között keresek sok szabad időm van JA és nálam nincs sok tabu nem dohányzok nem iszom....KERESETEK email:papa7509@gmail.com v belső levé
hello kecskeméti helyes vékony srác idösebb hölgyet keres ha nem muszály nem egy alkalomra.én 24 189 70 barna haj szem nagy.......
28 éves, ápolt, értelmes srác szívesen ismerkedne hölgyekkel. Képeim a nick-em alatt találhatóak.
Sziasztok
Sopronba keresek párt lányt közös hancurhoz!!!!!!! hetero 34 éves pasi vagyok 184 cm magas borotvált rövid hajú 18/5 intim Imádok nyalni 20 -45 év között keresek sok szabad időm van JA és nálam nincs sok tabu nem dohányzok nem iszom....KERESETEK email:papa7509@gmail.com v belső levél...
Sopronba keresek párt lányt közös hancurhoz!!!!!!! hetero 34 éves pasi vagyok 184 cm magas borotvált rövid hajú 18/5 intim Imádok nyalni 20 -45 év között keresek sok szabad időm van JA és nálam nincs sok tabu nem dohányzok nem iszom....KERESETEK email:papa7509@gmail.com v belső levél...
Sziasztok!
23 éves pest megyei srác érett Hölggyel ismerkedne(30-55) egy éjszakás vagy tartós kapcsolatra is kötöttségek nélkül!!!! Képet priviben küldök,ha szükséges, persze akkor elvárom,h Te is küldj Magadról!!!! Ha eleged van a párodból vagy a magányból és egy kis megértésre, gyengédségre vágysz akkor írj bátran és orvosoljuk a problémát!!!!
e-mail: tomee699@freemail.hu
ui:mellettem még senki sem unatkozott egy percet sem, TE sem fogsz!
23 éves pest megyei srác érett Hölggyel ismerkedne(30-55) egy éjszakás vagy tartós kapcsolatra is kötöttségek nélkül!!!! Képet priviben küldök,ha szükséges, persze akkor elvárom,h Te is küldj Magadról!!!! Ha eleged van a párodból vagy a magányból és egy kis megértésre, gyengédségre vágysz akkor írj bátran és orvosoljuk a problémát!!!!
e-mail: tomee699@freemail.hu
ui:mellettem még senki sem unatkozott egy percet sem, TE sem fogsz!
Hölgyem
Kellemes, hosszabb távu, romantikus szeretői kapcsolatra vágyó
shármosnak mondott őszes ,barnaszemü férfi vár,
nagy potenciával és kényeztető odafigyeléssel .
- Teljes diszkréció .......
a képen nem én vagyok
Írj , elefant@c2.hu -ra
csók .............................
Kellemes, hosszabb távu, romantikus szeretői kapcsolatra vágyó
shármosnak mondott őszes ,barnaszemü férfi vár,
nagy potenciával és kényeztető odafigyeléssel .
- Teljes diszkréció .......
a képen nem én vagyok
Írj , elefant@c2.hu -ra
csók .............................
szolnoki 21 éves sportos testalkatú fiú lányt / hölgyet keres egy éjszakás vagy akár hosszabb távra is írj levelet
hello msn c molnar0308@freemail.hu gyöngyös 30 év jkép srác
Sziasztok! 26 éves srác szívesen csatlakozna idősebb párokhoz vagy lenne érett hölgyek szexpartnere! A szex terén minden dologban benne vagyok! Nagyon kedvelem az érett tapasztalt hölgyeket! Harminc 6942193 a képeimet itt megtaláéljátok!
Ceglédi hölgy?
Sziasztok! 182/84/33 pasi, kellemes intim mérettel csatlakozna párhoz a hölgy örömére, némi tapasztalattal. Mail/MSN: galippo@citromail.hu Pest, JNSZ, Heves, BácsKK megye előnyben