Sziasztok!
33 éves jóképű,igényes,intelligens diszkrét pasi vagyok
lányt,nőt,érett asszonyt szopatnék akár párja,férje előtt is!
Imádok szopatni!
Középmérettel rendelkezem.
Heves megye+50km. icsy@freemail.hu
33 éves jóképű,igényes,intelligens diszkrét pasi vagyok
lányt,nőt,érett asszonyt szopatnék akár párja,férje előtt is!
Imádok szopatni!

Heves megye+50km. icsy@freemail.hu
Zalaegerszegi érett hölgyet kényeztetne 35 éves srác
sbecike@freemail.hu
sbecike@freemail.hu
sziasztok mi egy 27 éves pár vagyun lányt keresnénk 3-nak szép orák eltöltéséhez bács megyébe ha van fénykép küldjetek klarika112@freemail.hu nagyon várjuk
Borsodi 25 éves pasi vagyok...19 cm-es mérettel...alkalmi kapcsolatot keresek.....weber_45@freemail.hu
Sziasztok!
Érett hölgyet vagy párt keresek aki szereti ha nyalják és utána dugják meg.
méretem 18cm,borotvált.
renault68@freemail.hu
Budapest és környéke
méretem 18cm,borotvált.
renault68@freemail.hu
Budapest és környéke
nyíregyházi 27 éves 183cm és76kg-os srác keres lányt, hölgyet tartós szexkapcsolatra 25-40 éves korig, nagy mell előny. mail: semmi113@freemail.hu
Zalai srác érett hölgyet keres
ocsi740313@freemail.hu
ocsi740313@freemail.hu
Sziasztok!
méretem 18cm,borotvált.
renault68@freemail.hu
méretem 18cm,borotvált.
renault68@freemail.hu
Sziasztok! Laza, tartós kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 35-50 éves hölgyet vagy párt! Bp.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció! Kérlek jelentkezz! email: sony309@gmail.com
Sziasztok! Idősebb hölgyet,vagy párhoz csatlakoznék! Bp.Pest M.
Sziasztok! Hölgyet keresek Budapesten, aki lefényképezné, videózná intim részeimet, akció közben amit beküldhetnénk ide a GG-be! Kor és testalkat nem számít! Ha meg is borotválna a szerszámomnál...! 46 éves, magas, vékony testalkatú, karakteres, ápolt férfi vagyok. Ha van hozzá kedved, írj! atlee@eliteday.com
Péntek, Szombat, vagy Vasárnap-ra
keresek Zala megyében alkalmi partnert.
Barna hajú barnászöld szemű ápolt normális diszkrét a mindenre nyitott független férfi vagyok.
Elsősorban hölgyet keresek alkalmi szex kapcsolatra.
Kortól függetlenül írjatok bátran msn/email: spawn42@windowslive.com
keresek Zala megyében alkalmi partnert.
Barna hajú barnászöld szemű ápolt normális diszkrét a mindenre nyitott független férfi vagyok.
Elsősorban hölgyet keresek alkalmi szex kapcsolatra.
Kortól függetlenül írjatok bátran msn/email: spawn42@windowslive.com
Vékony alkatú, 46 éves karakteres, jóképű, 20/4-es budapesti férfi keresi álmai telt idomokkal áldott, erotikusan fűtött Hölgyét! Párban is, egyedül is! Imádom a 69-et, vágyom az orgazmusod ízére! Egymás után többször is megteszem neked! Írj, képet küldök, keress MOST azonnal! Tiéd leszek, bármit kérhetsz, bármilyen hosszan, bármikor! Budapest, vagy Pest megye. atlee@eliteday.com
Sziasztok 180 78 30 független Szolnoki férfi vagyok.35-50 év közötti hölgyet keresek.Írj bátran a többit megbeszéljük: ickepicke@citromail.hu
Sziasztok.180 78 30 fekete hajú barna szemű ápolt normális diszkrét a szexben sok mindenre nyitott független Szolnoki férfi vagyok.Elsősorban 35-50 közti hölgyet keresek baráti és szex kapcsolatra de párhoz is szívesen csatlakoznék. írjatok bátran ickepicke@citromail.hu
sziasztok 25-től 40-ig keresek nagycicis hölgyet laza kapcsira nem baj ha nem vagy független én 31-178 -75 barna haju zöld szemü srác vagyok 21/5ös mérettel
24 éves, jóképűnek mondott, sportos srác vagyok. Olyan idősebb hölgyekkel ismerkednék, akiket érdekel, hogy egy - kissé ugyan még tapasztalatlan, de annál lelkesebb - fiatal srác kényeztesse őket.
Ha érdekel: rubicon1986@gmail.com
Ha érdekel: rubicon1986@gmail.com
Helló Pécsi vagyok 190 cm magas 88 kg sportos 20 éves srác lányokat aszonyokat kényesztettnék 18 és 30 év között és szívesen csatlakoznék valahova 3 madik nak is (ápolt vagyok, nem dohányzom nem vagyok alcoholista nem drogozom) ha érdeklek írj: schubertbalazs@hotmail.com tell:30/224-6351
sziasztok Ricsi vagyok VESZPRÉM MEGYÉBŐL(Veszprém-pápa vonal) 22éves 177 magas szőke haj,kék szem, sportos testalkat. idősebb nőket kényeztetnék 20/5öm-mel. várom a leveleket akár itt a GG-n vagy e-mailban tinem2@freemail.hu
Pécsi vagyok 20 éves srác ha van olyan lány aki szívesen szexelne 1 jót írj nekem schubertbalazs@hotmail.com