Sziasztok 180 78 30 független Szolnoki férfi vagyok.35-50 év közötti hölgyet keresek.Írj bátran a többit megbeszéljük: ickepicke@citromail.hu
Sziasztok.180 78 30 fekete hajú barna szemű ápolt normális diszkrét a szexben sok mindenre nyitott független Szolnoki férfi vagyok.Elsősorban 35-50 közti hölgyet keresek baráti és szex kapcsolatra de párhoz is szívesen csatlakoznék. írjatok bátran ickepicke@citromail.hu
sziasztok 25-től 40-ig keresek nagycicis hölgyet laza kapcsira nem baj ha nem vagy független én 31-178 -75 barna haju zöld szemü srác vagyok 21/5ös mérettel
24 éves, jóképűnek mondott, sportos srác vagyok. Olyan idősebb hölgyekkel ismerkednék, akiket érdekel, hogy egy - kissé ugyan még tapasztalatlan, de annál lelkesebb - fiatal srác kényeztesse őket.
Ha érdekel: rubicon1986@gmail.com
Ha érdekel: rubicon1986@gmail.com
Helló Pécsi vagyok 190 cm magas 88 kg sportos 20 éves srác lányokat aszonyokat kényesztettnék 18 és 30 év között és szívesen csatlakoznék valahova 3 madik nak is (ápolt vagyok, nem dohányzom nem vagyok alcoholista nem drogozom) ha érdeklek írj: schubertbalazs@hotmail.com tell:30/224-6351
sziasztok Ricsi vagyok VESZPRÉM MEGYÉBŐL(Veszprém-pápa vonal) 22éves 177 magas szőke haj,kék szem, sportos testalkat. idősebb nőket kényeztetnék 20/5öm-mel. várom a leveleket akár itt a GG-n vagy e-mailban tinem2@freemail.hu
Pécsi vagyok 20 éves srác ha van olyan lány aki szívesen szexelne 1 jót írj nekem schubertbalazs@hotmail.com
sziasztok Ricsi vagyok VESZPRÉM MEGYÉBŐL(Veszprém-pápa vonal) 22éves 177 magas szőke haj,kék szem, sportos testalkat. idősebb nőket kényeztetnék 20/5öm-mel. várom a leveleket akár itt a GG-n vagy e-mailban tinem2@freemail.hu
Győri, vagy Győr környéki 40 év feletti hölgyet keresek tisztán szex kapcsolatra! Anyagiak kizárva!
Én egy 29 éves ffi vagyok!
highlander6@freemail.hu
highlander6@freemail.hu
Győri, vagy Győr környéki 40 év feletti hölgyet keresek tisztán szex kapcsolatra! Anyagiak kizárva!
highlander6@freemail.hu
highlander6@freemail.hu
Zalai srác párokhoz vagy érett hölgyekhez csatlakozna
ocsi740313@freemail.hu
ocsi740313@freemail.hu
Baranya megyei 27 éves ápolt, kedves, jóképűnek mondott srác vadászik érett hölgyre! Ha te érett nő vagy és fiatalabb srácra vadászol, akkor itt az idő megismerkedni!

Sziasztok!
Alkalmi partnert keresek Berettyóújfalu és környékéről 30-as pasi átlagos külsővel. Lányok párok fényképes leveleit várom. Lehetsz molett duci vékony kis- nagy mellű és a kor sem számít. Élvezzünk együtt!
tomcat31@freemail.hu
Alkalmi partnert keresek Berettyóújfalu és környékéről 30-as pasi átlagos külsővel. Lányok párok fényképes leveleit várom. Lehetsz molett duci vékony kis- nagy mellű és a kor sem számít. Élvezzünk együtt!
tomcat31@freemail.hu
180cm 95 kg barna haj zöld szem izmos szolis testü Srác! nőket keress! kortól függetlenül ápoltság fontos! párokhoz is beszálok! imádom az sexet irjatok bátran Szabolcs és Hajdú megye ! ker.i@freemail.hu
Gy.M.S. megyei hölgyeket, párokat keresek alkalmi szexkapcsolatra... Soproni 21 - 175/80 izmos, bevállalós srác vagyok... mailek jöhetnek a possession@freemail.hu -ra
Siófok környéki 23 éves srác vagyok stabil kapcsolatban, de régóta fantáziálok 40 feletti hölgyekről. Van esetleg itt olyan bevállalós asszony, aki segítene kielégíteni vágyaimat? furgeurge22@citromail.hu
Sziasztok! Esztergom környékén ismerkednék lányokkal komoly is érdekel. lisku@citromail.hu
Hölgyek figyelem!
Siófok környéki 23 éves srác vagyok stabil kapcsolatban, de régóta fantáziálok 40 feletti hölgyekről. Van esetleg itt olyan bevállalós asszony, aki segítene kielégíteni vágyaimat? furgeurge@citromail.hu
Siófok környéki 23 éves srác vagyok stabil kapcsolatban, de régóta fantáziálok 40 feletti hölgyekről. Van esetleg itt olyan bevállalós asszony, aki segítene kielégíteni vágyaimat? furgeurge@citromail.hu
Sziasztok PÁROK
Kérlek cáfoljatok meg! Én egy hetero 26 éves srác vagyok aki imádja a 3 as minden formáját. Bármi érdekelne. (Nagyon szeretem az idősebb párokat is) Kérlek bizonyítsátok, be, hogy itt nemcsak kamu párok azok, akik srácot keresnek 3.-nak. Pest-Nógrád megyeiek előnyben!
MSN: vacijampi@citromail.hu Előre is köszönöm.

Kérlek cáfoljatok meg! Én egy hetero 26 éves srác vagyok aki imádja a 3 as minden formáját. Bármi érdekelne. (Nagyon szeretem az idősebb párokat is) Kérlek bizonyítsátok, be, hogy itt nemcsak kamu párok azok, akik srácot keresnek 3.-nak. Pest-Nógrád megyeiek előnyben!
MSN: vacijampi@citromail.hu Előre is köszönöm.