24 éves borotvált budapesti srác vagyok 18/6-os mérettel. Ha egy fiatal férfi érintésére és kitartására vágysz akkor keress meg. A címem: evan23@freemail.hu Képek megtalálhatóak az oldalon.
Sziasztok!
23 éves, jóképűnek mondott, sportos, fejér megyei de Budapesten tanuló szűz srác vagyok.
Olyan (inkább) budapesti lányokkal, hölgyekkel (akár idősebbekkel is) ismerkednék, akik szívesen bevezetnének a szexualitás rejtelmeibe (és örömeibe). Ha szeretnétek egy kitartó és hálás :-P srácot, akkor írjatok a steve711@freemail.hu címre!
23 éves, jóképűnek mondott, sportos, fejér megyei de Budapesten tanuló szűz srác vagyok.
Olyan (inkább) budapesti lányokkal, hölgyekkel (akár idősebbekkel is) ismerkednék, akik szívesen bevezetnének a szexualitás rejtelmeibe (és örömeibe). Ha szeretnétek egy kitartó és hálás :-P srácot, akkor írjatok a steve711@freemail.hu címre!
Szeretője lennék egy önmagára adó, igényes, sexy, de otthon elhanyagolt vagy egyedülálló hölgynek 45 éves korig. Én 182/84/33 pasi vagyok, kellemes, borotvált intim mérettel.
Leveleket a galippo@citromail.hu címre várom
24 éves borotvált budapesti srác vagyok 18/6-os mérettel. Ha egy fiatal férfi érintésére és kitartására vágysz akkor keress meg. A címem: evan23@freemail.hu
Sziasztok!
Pest megyei srác vagyok! Várom hölgyek jelentkezését 20-35 éves korig. Én 24 éves vagyok. mail: laci0110@freemail.hu
Pest megyei srác vagyok! Várom hölgyek jelentkezését 20-35 éves korig. Én 24 éves vagyok. mail: laci0110@freemail.hu
Hali!
Zalai srác idösebb párhoz beszállna zalai illetve vasi párhoz, hölgyhöz
ocsi740313@freemail.hu
Zalai srác idösebb párhoz beszállna zalai illetve vasi párhoz, hölgyhöz
ocsi740313@freemail.hu
24 éves borotvált budapesti srác vagyok 18/6-os intim mérettel (képek hamarosan lesznek az oldalon). Ha egy fiatal férfi érintésére és kitartására vágysz akkor keress meg. A címem: evan23@freemail.hu
Sziasztok!
29 éves ffi vok!
Győri vagy esetleg Győr környéki 40-55 év közötti hölgyet keresek levelezésre, szimpátia esetén tartós szexkapcsolatra!
KIZÁRÓLAG ELLENSZOLGÁLTATÁS NÉLKÜL!
Írj bátran!
highlander6@freemail.hu
29 éves ffi vok!
Győri vagy esetleg Győr környéki 40-55 év közötti hölgyet keresek levelezésre, szimpátia esetén tartós szexkapcsolatra!
Írj bátran!
highlander6@freemail.hu
28 éves férfi vagyok,ismerkednék 40-50 éves hölgyekkel sex kapcsolat céljából.
Ha úgy érzed nem igazán kapod meg otthon amit szeretnél,írj nyugodtan, egymásra van szükségünk.
f.andriska@citromail.hu
Ha úgy érzed nem igazán kapod meg otthon amit szeretnél,írj nyugodtan, egymásra van szükségünk.
f.andriska@citromail.hu
Mi 22-29 éves fiatal pár vagyunk szívesen résztvennénk csoportos szexben, idősebb 30 év feletti párral.Csak párok írjanak, vagy szóló hölgyek. Szóló fiuk ne!! Távolság nem akadály. A hölgy, vagy pár nem baj ha jóval idősebb, tapasztaltabb, párcsere is szóba jöhet, ha nem vagytok borotváltak az számunkra csak előny, fényképes leveleket a szepzolika@freemail címre várjuk. Csak fényképes levelekre válaszolunk, és csak pároknak, vagy szóló hölgyeknek szól az ajánlatunk. Először nyitó pár vagyunk, szeretnénk minden örömöt átéllni egy tapasztaltabb párral. szepzolika@freemail.hu
28 éves ápolt srác vagyok. Ismerkednék 38-52 éves hölgyekkel kölcsönös örömszerzés céljából. corgon@indamail.hu
Hölgyeim ! Ha egy ápolt szimpatikus emberkére vágyik aki szexuális vágyait kielégíti,megtalálta. Párokhoz is csatlakozok, de csak a hölgy örömére.
veszpremmegye@citromail.hu
veszpremmegye@citromail.hu
Sziasztok!
29 éves ffi vok!
Írj bátran!
highlander6@freemail.hu
29 éves ffi vok!
Írj bátran!
highlander6@freemail.hu
30-as helyes normális srác vagyok normál/sportos alkattal,és egy érett hölgyet keresnék.Szeretek szaunázni járni esztergomba,nudizni,stb.... Általában napközben is ráérek!
Kultúrált igényes búvóhelyet tudok biztosítani,de utazni is tudok..Ha felkeltettem az érdeklődésedet,akkor kérlek jelentkezz.
foto96@freemail.hu
Kultúrált igényes búvóhelyet tudok biztosítani,de utazni is tudok..Ha felkeltettem az érdeklődésedet,akkor kérlek jelentkezz.
foto96@freemail.hu
Sziasztok!
29 éves ffi vok!
Írj bátran!
highlander6@freemail.hu
29 éves ffi vok!
Írj bátran!
highlander6@freemail.hu
Sziasztok Gábor vagyok Miskolcról 30 éves enyhén mackós,normális rendes srác!Párokat,hölgyeket,asszonyokat keresek kellemes szexélményekhez,mindkettőnk,hármunk,stb... örömére!!!Enyhe bi megoldható!Köszönöm ha válaszoltok! boby27@freemail.hu ha lehet arcos képet is küldjetek küldök vissza én is!Pusszzz!!!
hölgyet keresek 45 éves korig ,normál testalkat előny . Szőrös punci kötelező. Én 40 éves nős ffi vagyok 180/90.Hosszabb távu kapcsolatra,diszkréten. alaska70@freemail.hu
Szexpartnert keresek Hölgy személyében 50 -ig, fénykép szükséges, többit e-mailben: clouded2008@gmail.com
Szeretője lennék egy önmagára adó, igényes, sexy, de otthon elhanyagolt vagy egyedülálló hölgynek 45 éves korig. Én 182/84/33 pasi vagyok, kellemes, borotvált intim mérettel.

Sziasztok!
Én 182 cm magas 100kg, zöld szemű, barna hajú, nős hetero férfi vagyok!
Keresek Győr és Győr környéki 35 és 55 év közötti hölgyet tartós, kizárólag szex kapcsolatra, ellenszolgáltatás nélkül, csak egymás örömére!
nagyetna@freemail.hu
Én 182 cm magas 100kg, zöld szemű, barna hajú, nős hetero férfi vagyok!
Keresek Győr és Győr környéki 35 és 55 év közötti hölgyet tartós, kizárólag szex kapcsolatra, ellenszolgáltatás nélkül, csak egymás örömére!
nagyetna@freemail.hu