Kézcsókom! 29 éves veszprémi srác vagyok. Keresnék elhanyagol, érett ,unatkozó Hölgyeket Veszprém környékéről!
Kor, alkat nem számít! e-mail : targote@freemail.hu
Megyek Kegyedhez.....
Kor, alkat nem számít! e-mail : targote@freemail.hu
Megyek Kegyedhez.....
25 éves 180cm magas 70kg barna hajú és szemű kicsit "félénk" fiú vagyok.Pesten keresek 30-45év közötti nőt szexpartnernek.Bi iránt is érdeklődök. c84@freemail.hu
Én egy fiatal srác vagyok és szolnok megyéből keresek idősebb hölgyeket kényeztetésre fiuka83@hotmail.com
Szia!
Bp-i 22 éves főiskolás srác keres tapasztalt hölgyet! Volt már 1 ilyen kapcsolatom és hihetetlenül jó volt!
(vannak képek: amatőrpárok : február 3, 15:30-as!!!
v.gabesz01@gmail.com
Bp-i 22 éves főiskolás srác keres tapasztalt hölgyet! Volt már 1 ilyen kapcsolatom és hihetetlenül jó volt!
(vannak képek: amatőrpárok : február 3, 15:30-as!!!
v.gabesz01@gmail.com
Harmincas pesti csinos nő vagyok,boldog házasságban élek,és egy 20-28éves jóképű,és nagyméretű sportos srácot keresek tartós kapcsira.Hetente egy alkalomra,és csak kora délelőtt érek rá. A hely megoldott nállam.
Kérem csak olyanok írjanak,akik az általam megadott paramétereknek és feltételeknek megfelelnek,különben nem válaszolok.Fényképes leveleket várok,amin látszik az illető arca is (nem intim képet).
izgipunci@freemail.hu
Kérem csak olyanok írjanak,akik az általam megadott paramétereknek és feltételeknek megfelelnek,különben nem válaszolok.Fényképes leveleket várok,amin látszik az illető arca is (nem intim képet).
izgipunci@freemail.hu
Sziasztok. Én egy 20 éves sportos srác vagyok aki nagyon kedveli a szexet, és szexpartnert keresek kortól függetlenül Dunaújváros környékén. Lakás van. Ha érdekellek irj emailemre.:n.kaszas@freemail.hu
sziasztok ! bpi 180/80/40 ápolt ffi vagyok ! szekszkapcsolatra 50-70év kózőtti Hőlgyet keresek ! minden téma érdekel ! kufirckalandor@freemail.hu
kedves hölgyeim!
26 éves bp-i srác vagyok keresek olyan hölgyet akivel megismerhetnénk a tantra által nyújtott örömöket.már 1 ideje lelkes híve vagyok a tantrának és tudásom bővítéséhez keresek partnert.
címem:planetofthedrums@gmail.com
26 éves bp-i srác vagyok keresek olyan hölgyet akivel megismerhetnénk a tantra által nyújtott örömöket.már 1 ideje lelkes híve vagyok a tantrának és tudásom bővítéséhez keresek partnert.
címem:planetofthedrums@gmail.com
24 éves, magas, barna hajú és szemű , átlagos testalkatú, ápolt srác 25-45 közötti elhanyagolt vagy újdonságra vágyó dél-dunántúli hölgyekkel ismerkedne. Diszkréció maximális. Utazás nem gond, de nyugodt helyem is van.
fehlac@vipmail.hu
fehlac@vipmail.hu
Sziasztok!
40 éves ápolt budapesti férfi vagyok.Kizárólag szexkapcsolat céljából keresek 30-65 év közötti hölgyeket.Minden témában nyitott vagyok.Képet küldök ha te is.
cim:zsoo69@gmail.com
40 éves ápolt budapesti férfi vagyok.Kizárólag szexkapcsolat céljából keresek 30-65 év közötti hölgyeket.Minden témában nyitott vagyok.Képet küldök ha te is.
cim:zsoo69@gmail.com
Sziasztok. 188-100-34éves pasi hölgyet keres . nagyfonok75@freemail.hu FEJER-TOLNA-SOMOGY M
40 éves igényes,ápolt férfi30-60 éves hölgyeket keres szex vagy csak levelezésre ahogy akarod.
címem:b.p66@freemail.hu
címem:b.p66@freemail.hu
Sziasztok!
40 éves ápolt budapesti férfi vagyok.Kizárólag szexkapcsolat céljából keresek 30-65 év közötti hölgyeket.Minden témában nyitott vagyok.
Minden levélre válaszolok.Diszkréció fontos.
E-mail: taktak@tvn.hu
40 éves ápolt budapesti férfi vagyok.Kizárólag szexkapcsolat céljából keresek 30-65 év közötti hölgyeket.Minden témában nyitott vagyok.
Minden levélre válaszolok.Diszkréció fontos.
E-mail: taktak@tvn.hu
Győri 20-35 közötti ápolt, igényes nőt keresek (nem baj ha foglalt) aki pár újdonságot mutat nekem
légy ápolt, kedves, igényes. diszkréció fontos! én 20 éves igényes, sportos ffi vagyok!
msn: amorosq@hotmail.com
e-mail: amorosq@citromail.hu

légy ápolt, kedves, igényes. diszkréció fontos! én 20 éves igényes, sportos ffi vagyok!
msn: amorosq@hotmail.com
e-mail: amorosq@citromail.hu
Sziasztok Lányok! Én egy 32 éves mackós testalkatú,vidám srác vagyok Pestmegyéből, velem egykorú lányt(okat ) keresek kapcsolat céljábol(tartós, szex) ha érdekel ere a mail re irj insanetuning@freemail.hu
Sziasztok Lányok! Én egy 32 éves mackós testalkatú,vidám srác vagyok Pestmegyéből, velem egykorú lányt(okat ) keresek kapcsolat céljábol(tartós, szex) ha érdekel ere a mail re irj insanetuning@freemail.hu
Sziasztok!
21 éves srác keresi érettebb hölgyek társaságát
email: hothot87@citromail.hu
Írj bátran:P
21 éves srác keresi érettebb hölgyek társaságát

Írj bátran:P
Sziasztok! 34 éves macis szexkedvelő srác ismerkedne, vagy párhoz 3. diknak a hölgy örömére bekapcsolódna,borotvált normál méretű vok és imádok nyalni! kic70@freemail.hu

hy!
171/82/33 izmos,borotvált,igényes szolis srác vagyok!átlagos,esetleg csinosan telt hölgyet keresek max 38-ig szexkapcsira!fotót kérek és küldök!e-mail:biagio007@gmail.com
171/82/33 izmos,borotvált,igényes szolis srác vagyok!átlagos,esetleg csinosan telt hölgyet keresek max 38-ig szexkapcsira!fotót kérek és küldök!e-mail:biagio007@gmail.com
Sziasztok! 25 éves igényes, ápolt borotvált srác vagyok, Kunhegyes-Kunmadaras-Karcag-Kisújszállás környékéről keresnék 30-60 év közötti nőket forró szexre, barátnőkhöz, párokhoz is beszállnék! írj e-mail-t: zsbalo@freemail.hu